Tur 'Kehidupan Rahasia Walter Mitty' ing Islandia

Stykkisholmur

Desa mancing Stykkishólmur

'Urip rahasia Walter Mitty' yaiku film taun 2013 sing disutradarai lan dibintangi dening Ben Stiller sing direkam sebagian ing setelan alam ing Islandia. Saiki agensi perjalanan nawakake paket sing menehi kesempatan para turis supaya bisa urip maneh pengalaman para protagonis.

Pengunjung Nordik wis nguntungake narik kaset (dheweke bakal bodho yen ora) nggawe loro tur sing digawe saka papan sing padha sing dikunjungi Walter Mitty, kayata desa nelayan sing apik, gletser, wilayah vulkanik, air terjun lan liya-liyane.

'Urip rahasia Walter Mitty', sing ngubengi pemimpi sing uwal saka urip monoton kanggo ngulandara ing saindenging jagad, difilemake ing kutha Stykkisholmur (ing semenanjung Snæfellsnes), Reykjanes, laguna glacier Fjallsárlón (pesisir kidul) lan Seyðisfjöður, ing fjords wétan, ing antarane papan-papan liyane sing nyengsemake.

Agensi kasebut nawakake rong paket liburan adhedhasar film (kalorone bisa disesuaikan): Mutiara Kidul lan Kulon, kalebu sorotan saka Semenanjung Snæfellsnes ing pesisir kidul, lan Grand Islandia Islandia, sing menehi kesempatan para turis plancongan-plancongan nyebrang Pulo, sing luwih maju tinimbang petualangan Walter Mitty.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*