Greja Santa Anna de Beaupré, atraksi ing Quebec

Santa Ana de Beaupré

Inggris Iki dudu negara sing paling turisme ing saindenging jagad iki, nanging pancen pancen negara sing apik banget lan yen sampeyan lelungan menyang New York, saranku malah menyang kutha-kutha Kanada sing luwih cedhak karo wates kasebut. Pantes. Antarane ing Objek wisata Kanada Umume ana lanskap, nanging saiki kita bakal ngomong babagan greja.

Greja sing dimaksud diarani Papan perlindungan Santa Ana de Beaupré lan dununge ing desa sing padha jeneng cedhak Quebec. Iki minangka greja Katulik lan narik akeh peziarah setaun. Kapel kapisan dibangun ing situs iki sajrone paruh kaping loro ing abad kaping XNUMX ing sekitar patung Santa Ana, ibune Virgin Mary. Kanggo para pendhudhuk lan mualaf asli, papan suci iki dadi Mekah ziarah sing wiwit ana tamba ajaib. Ora suwe banjur ana greja liyane dibangun lan sadurunge pungkasane abad kaping, versi kaping telu.

Ing taun 1876 Santa Ana dadi Patroness saka Quebec lan ing taun kasebut basilika sing luwih gedhe mbukak lawang kanggo nuduhake peninggalan Saint Anne sing dikirim dening Paus sing padha saka Vatikan. Sayange greja kasebut kobong ing taun 1922 lan diganti dening Greja Santa Ana de Beaupré sing kita deleng saiki lan tanggal kasebut wiwit taun 1926. Iki minangka gereja sing apik kanthi windows kaca patri sing apik, mozaik kanthi adegan religius lan patung parut sing apik banget ing potongan kayu solid sing dihiasi intan, mutiara lan rubi.

Musium sing khusus kanggo Santa Ana uga makarya ing kene lan ziarah gedhe digawe saben tanggal 26 Juli, Dina Santa Ana.

Informasi luwih lengkap - Karnaval Quebec

Sumber - St. Anne de Beaupré

Foto - Fotografi Gunther

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*