Gua Biru Bisevo, Kroasia

Gua Biru Bisevo, Kroasia

Yen sampeyan lelungan menyang Pesisir Dalmatian ing Kroasia Saliyane pantai sing apik lan kutha pesisir sing apik, sampeyan uga bakal nemokake kejutan geologis kanthi kaendahan sing luar biasa. Salah sijine yaiku Gua biru Bisevo. Ngakses iku dudu tugas sing gampang, nanging luwih becik sampeyan ngunjungi tamasya Split menyang pulau Vis lan miwiti dhewe kanggo nemokake keajaiban iki.

Guwa kasebut didhelikake ing lingkungan desa nelayan Komiza. Kanggo tekan kono, sampeyan bisa nyewa prau utawa tur sing bakal nggawa sampeyan menyang pulau cilik Bisevo, udakara adoh sak kapal liwat prau. Petualangan terus saiki ing dhuwur karet karet karet cukup cilik kanggo ngliwati bukaan sempit sing menehi akses menyang grotto.

gua bisevo

Pendhudhuk Bisevo ngerti babagan anane Gua Biru (Modra nggunakake) wiwit jaman biyen, nanging nganti taun 1884 ana wong sing nyoba nggoleki kanthi serius. Dynamite digunakake kanggo ngowahi celah sing sempit dadi kaya inlet saka segara. Nganti saiki, bandha biru iki mung bisa diakses kanthi nyilem.

Werna biru sing kuat lan brilian sing nggawe guwa iki dadi papan sing ajaib tekan wayah awan. Thanks kanggo kedadeyan sinar srengenge ing watu watu gamping ing mburine. Nalika semana nalika dingerteni manawa ana kabeh masalah sing ditindakake nganti tekan kana.

Informasi luwih lengkap - Hvar, Kroasia ing versi VIP

Gambar: pengunjung.com

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*