Harlem: papan sing paling apik kanggo blanja

Blanja ing Harlem

116th Street, ing antarane Lexington Avenue lan Third Avenue

Yen wingi kita menehi saran babagan tujuane  blanja ing Soho, Dina iki aku bakal ngomong babagan Harlem.

Babagan pisanan sing bisa narik kawigatene lingkungan New York sing populer iki yaiku, kaya sing dingerteni ing foto, umume toko duwe bagean barang dagangan sing ditampilake ing dalan kaya pasar loak. Ana bab sing narik kawigaten lan nggawe esuk sing tenang ing Harlem dadi esuk blanja.

Sampeyan bisa miwiti ing Jalan 116th sing rame, ing antarane Lexington Avenue lan Third Avenue, sing diarani El Barrio utawa Spanyol Harlem, wilayah sisih wétan Harlem ing endi keturunan Puerto Rico predominate. Dalan iki ditutupi toko sandhangan biasane kanthi rega sing terjangkau.

Nanging, ing Harlem kita uga nemokake jinis toko liyane sing bisa ditemokake.

Kanggo penyayang musik dheweke bakal seneng mlebu Toko Musik Casa Latina. Toko iki, suwene 45 taun, nawakake macem-macem CD musik Latin, vinil antik lan instrumen. Dumunung ing 151 Wétan 116th Street, kudu dideleng ora mung kanggo musik, nanging kanggo para staf.

Kanggo sing seneng sastra, dheweke bakal seneng ing Toko Buku Blue House. Pusat literatur iki dadi klub buku, tandatangan penulis, pameran, pamutaran film, lan lokakarya nulis. Sanajan pusat Latin, sampeyan bisa nemokake buku ing Inggris lan Spanyol. Toko iki ana ing 143 Wétan 103rd Street.

Lan pungkasane toko sing penasaran: Mung Botani. Dumunung ing 134 Wétan 104 ing antarane Lexington lan Park Avenue, toko botani Hispanik iki adol produk spiritual sing ana gandhengane karo santeria kayata lilin, patung agama, jamu lan minyak. Pamilik kasebut, Jorge Vargas, nuntun pelanggan sing ora ngerti produk kasebut.

Keragaman toko lan produk bakal ilang sedina muput ing lingkungan Harlem sing enak.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*