Hotel ing New York, pilihan sing murah

 

New York Kutha iki kalebu penawaran hotel sing apik, kabeh jinis, gaya lan rega. Kanthi dhuwit sampeyan bisa seneng-seneng ing hotel bintang lima kanthi pemandangan Central Park, mula, nanging ing endi sampeyan bisa lunga yen sampeyan dudu Rockefeller?

Dina iki kita menehi pilihan saka hotel apik ing New York sanajan ora diwenehake, dheweke tetep bisa hubungan apik antarane rega lan kualitas. Goleki tujuan!

Hotel ing New York

 

Yen sampeyan dadi plancongan enom, apik banget, trendi, sampeyan bisa nyoba hotel iki sing dadi salah siji sing paling tuwa ing kutha kasebut. Babagan babagan SohotelAnyar dianyari kanthi gaya kanthi perabotan keren, lampu gantung, tembok interior bata sing jebolan, jubin kayu atos, lan kenyamanan.

Hotel iki mlaku cedhak saka SoHo, Desa Wétan, Little Italia, Nolita lan Bowery mula ora bisa sambat. Wis WiFi, bar, restoran lan limang kategori kamarSing paling dhuwur yaiku Kabupaten Plus sing duwe 400 meter persegi lan nganti limang wong. Dheweke ora duwe bar mini, nanging duwe bar keren sing diarani Randolph karo saloon bir Apik ing lantai ngisor sing uga nyedhiyakake burger lan roti isi.

Kamar dobel wiwit $ 182 ing mangsa rendheng nganti 320 ing musim dhuwur. Wifi dibayar kanthi kapisah. Alamat kasebut yaiku 341 Broome Street.

Pilihan kapindho yaiku Moxy ing Times Square, yen sampeyan pengin dadi pusat adegan, Midtown. Hotel iki ana ing dalan Seventh sing rame, ing prapatan karo 36th Street, ing sadawaning Fashion District lan Times Square. Nduweni luwih saka 600 kamar, kabeh cilik, sing paling gedhe yaiku studio studio. Nanging keren lan wis dirancang dening perusahaan modis sing diarani Yabu Pushelberg.

Werna netral, sawetara sentuhan deso, televisi kabeh, udan, bar ing lantai loro sing uga nyedhiyakake panganan lan teras teras kanggo nonton srengenge surup ing New York utawa mangan esuk. Dadi bagean saka Rantai Marriot lan tarif diwiwiti ing Dolar 176.

Pilihan nomer telu yaiku Hotel Alof, ing Downtown Manhattan, kanthi warna. Dununge dununge ing antarane dalan William lan Nassau ing Distrik Keuangan, dadi sampeyan bisa mlaku menyang Word Trade Center utawa Wall Street utawa papan dalan East East kurang saka 15 menit.

Sampeyan wis 128 kamar modern kanthi dhasar (meja, televisi, pabrik kopi, brankas, banyu kemasan lan pengering rambut). Dheweke ora duwe bar mini, kasur wis kepenak lan sawetara kamar duwe pemandangan apik. Wis bar cilik, kebon mburi omah, gym, pusat bisnis, lan bar cemilan 24 jam. Sing ora duwe restoran, nanging bisa dipesan ing njaba liwat layanan sing diarani Butler.

Kamar dobel diwiwiti ing 140 dolar ing mangsa rendheng nganti 260 ing musim dhuwur. Sarapan ora opsional lan antara $ 10 nganti $ 20 saben wong. WiFi gratis. alamat kasebut yaiku 49-53 Ann Street.

 

Gratis is in the Flatiron District and is a campuran hostel karo hotelDheweke, sing modis sing lair ing Miami lan teka ing NYC. Mlaku ing hotel lawas, George Washington, sing wis dipulihake kabeh lan malih dadi campuran santai lan adhem sing sampeyan ora bakal mandheg njupuk foto.

Pilihan ing kamar kalebu kasur susun, king, kasur ratu, lan kamar kanggo telung. Ana rong restoran, Simon & The Whale and Studio, kanggo nedha awan lan nedha bengi, lan cafe sing diarani Simle and Go kanggo cemilan lan take-out. Tarif diwiwiti saka $ 113.

Sampeyan seneng Brooklyn? Banjur sampeyan bisa nyoba Hotel NU, sing makaryakke ing bangunan apartemen ing Smith Street, situs sing nyedhiyakake akses gampang menyang lingkungan kayata Cobble Hill, Park Slope utawa Prospect Heights. Iki mung sepuluh menit mate saka Jembatan Brooklyn lan cedhak karo kereta bawah tanah. Iki cilik hotel boutique karo pawon sing mbukak sing mbukak sarapan saben esuk lan nggawa meja ing njaba nalika musim panas.

Kamar kasebut nduweni aran kaya loteng, gampang, kepenak lan nganggo kayu. Ana pit gratis, gym, 24 jam, WiFi, lan layanan kamar. Duwe 93 kamars lan suite gedhe dibandhingake karo sing biasane sampeyan lakoni ing Manhattan. Ana kamar kanthi kasur dobel, kasur susun malah ana sing nggadhahi gantung.

Mung sarapan sing disajikake. Tarif? Saka $ 149 kanggo kamar dobel ing mangsa rendheng nganti 379 ing musim dhuwur. WiFi gratis. Alamat kasebut yaiku 85 Smith Street, Brooklyn.

Apa sampeyan seneng teras? Banjur sampeyan bisa pindhah menyang Soho lan tetep ing Arlo Soho. Nawakake kamar cilik, total 325, nanging dirancang kanthi apik lan kanthi layanan cukup. Ana akeh pilihan, karo teras, kanthi kasur susun, kanthi pemandangan kutha ... Nanging mesthine, hotel iki cocog karo teras sing diduweni, amarga iki nggambarake gambar sing paling apik oasis kutha sing bisa mbayangno.

Kamar kasebut nduweni minibar, TV layar datar, meja lan WiFi. Uga ana bar lobi lan teras sing apik sing ditambahake ing teras teras. Ing kana uga ana pasar 24 jam. Kamar diwiwiti saka $ 149. dununge ing 231 Hudson Street, SoHo.

Rantai saka Walanda, WargaM, sampeyan duwe hotel ing New York. Babagan konsep kasebut «Kemewahan sing bisa diakses«. Hotel iki duwe lantai 21 lan dibukak ing 2014. Ana 230 kamar ciliknanging kepenak, kanthi mebel Swiss, a bar kanthi pemandangan panorama teras, kantin sing dibukak 24 jam saben dinane lan setelan sing apik banget.

Kamar dobel duwe regane saka 170 dolar. Hotel kasebut ana ing 218, Jalan 50Th Kulon.

Pungkasan, hotel liyane ing Brooklyn: ing Sanajan Hotel. Iku yaiku hotel sepi, kanthi ruangan santai utawa makaryar, karo game lan buku. Uga ana studio kanggo kelas yoga utawa spin. Nawakake WiFi, restoran, layanan kamar lan ing kamar brankas, produk bath, shower spa lan mini bar.

Saka kamar ing jubin ndhuwur, pemandangan ora bakal nguciwani. Amin sing ing lantai pitu ana bar sing mbukak Kanthi tampilan lingkungan sing apik, ana sing aneh yen dianggep ing New York.

Kamar dobel duwe tarif saka 195 dolar ing mangsa rendheng nganti 305 ing musim dhuwur. Sarapan kapisah lan regane antara $ 20 lan $ 30 saben wong. Hotel EVEN dununge ana ing 46 Nevins Street, Brooklyn.

Ora bisa ditinjau kabeh Hotel New Yorkk, ana akeh pilihan, dadi yen sampeyan seneng nyilem ing web kanggo nggoleki sampeyan, sampeyan bisa miwiti kanthi milih opsi sing beda-beda kasebut. Bejo!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*