Hotel Krakow

Krakow

Krakow minangka salah sawijining kutha paling tuwa lan paling penting ing Polandia, saiki dadi papan turis. Amarga iku atusan wong milih kutha kasebut minangka tujuan plancongan saben taun, mula miwiti telusuran hotel sing sampurna kanggo dikunjungi nalika ngunjungi titik-titik utama kutha.

Kita bakal ndeleng sawetara pemandangan uga sing paling apik hotel kanggo nginep ing kutha Krakow ing Polandia. Dadi, kita bisa ngerti papan sing apik banget sing diduweni kutha iki lan lebokake dhaptar tujuan sing anyar sing bakal dikunjungi.

Apa sing bisa dideleng ing kutha Krakow

Krakow

Kutha Tua minangka salah sawijining papan sing paling apik ing kutha iki lan sing dadi tujuan utama. Ana ing wilayah kasebut, sampeyan bisa ndeleng Market Square sing apik lan jembar, ing endi Hall Cloth, Basilika Santa María lan Menara Balai Kota. Ing wilayah sing dhuwur yaiku Kastil Wawel lan Katedral. Titik menarik liyane kanggo dikunjungi yaiku Kuartal Yahudi lawas sing didegake ing abad kaping XNUMX sing dikenal kanthi jeneng Kazimierz. Ing kono sampeyan bisa ndeleng sinagog utawa Museum Etnografi. Saiki uga wilayah sing modern lan direnovasi. Ing kutha iki, sampeyan uga bisa ngunjungi pabrik Oskar Schindler, pengusaha sing kanthi rahasia bisa nylametake nyawane ewonan wong Yahudi liwat usahane.

Nginep ing Krakow

Salah sawijining wilayah sing paling apik kanggo dideleng kutha minangka pusat sajarah. Apamaneh amarga yen tetep ana ing wilayah sing lawas, kita bakal bisa ndeleng wilayah sing kepincut ing kutha, tanpa akeh pamindhahan. Ing kutha kasebut ana hotel sing apik, sanajan bisa uga ana pilihan akomodasi liyane kayata apartemen utawa hostel murah. Wektu iki kita bakal ndeleng sawetara hotel paling apik ing kutha kasebut.

Istana Unicus Hotel

Istana Unicus

Hotel iki dununge sawetara meter saka Basilika Santa Maria, ing kutha lawas. Minangka hotel modern lan elegan, ing kana ana rong restoran, ing endi sampeyan bisa nyoba panganan Italia utawa Polandia. Nanging hotel iki misuwur banget amarga duwe spa utawa pusat kesehatan dhewe. Ing tamu spa bisa njupuk kolam renang njero ruangan, ngendhokke kursi santai srengenge, seneng sesi pijet utawa sauna. Dheweke uga duwe gym supaya sampeyan tetep aktif lan nawakake macem-macem perawatan rai lan awak kanggo sampeyan. Kulawarga bakal duwe layanan ngasuh bayi lan kanggo sing nindakake bisnis ana ruang acara. Kamar-kamar kasebut katon apik banget kanggo nada lan kaendahan, kanthi nyaman lan jembar. Suite luwih wiyar, kanthi area papan, jedhing, lan fasilitas nggawe teh / kopi. Kajaba iku, hotel minangka hotel sing duwe layanan parkir dadi ora usah kuwatir karo mobil sampeyan.

Hotel Copernicus

Hotel Copernicus

Hotel bintang lima iki nduweni keanehan ing Bangunan Renaissance mapan ing pusat bersejarah. Dekorasi kasebut nyampur antik lan pedesaan karo modern, kanthi langit-langit kayu lan perapian. Nanging, kamar kasebut uga duwe jedhing marmer modern, sambungan Internet lan televisi. Ing teras sampeyan bisa ngrasakake panorama kutha sing apik banget lan duwe restoran berkualitas sing disaranake ing Pandhuan Michelin. Kosok baline, wilayah spae kaget, amarga kolam renang njero ruangan sing ana ing ruang paling ngisor, kanthi lemari bata lawas. Hotel iki uga duwe spa lengkap karo macem-macem pijet, perawatan kecantikan lan gym. Hotel kasebut cedhak banget karo Kastil Wawel sing nawakake pemandangan.

Hotel Desain Balthazar

Hotel Desain Balthazar

Hotel Balthazar Design uga dununge cedhak karo Kastil Wawel. Hotel iki duwe dekorasi sing apik lan apik banget sing ngrampungake kabeh rincian. Kamar kasebut dihias kanthi hiasan modern lan modern. Dheweke wiyar lan duwe minibar lan TV layar datar. Sawetara duwe ruang tamu sing dihias kanthi elegan. Hotel iki nawakake layanan sing apik banget, ngatur wisata sing cedhak kayata kanggo tambang uyah. Tamu uga bisa seneng pijet lan mangan sing enak ing restoran masakan Polandia.

PURE Krakow Kazimierz

Krakow Murni

Hotel modern iki dununge ana ing wilayah paling rame lan paling enom ing kutha kasebutd, ing kuartal Yahudi lawas. Kanggo sampeyan sing pengin nemokake wilayah alternatif ing Krakow. Hotel iki duwe layanan sing nyenengake, kayata sepeda gratis kanggo ngubengi kutha. Uga nduweni pusat fitness lan area teras. Tamu bisa ketemu ing ruang santai lan mangan ing restoran. Sing paling apik kanggo sarapan sing apik lan nawakake layanan transfer menyang bandara.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*