Hotel kanthi rencana beda kanggo Dina Valentine

Plancongan Spa Valentine Day

Sanajan kita mikir babagan kepenakeane Karnaval, yen duwe mitra, mesthine kudu ngrencanakake sedina sing uga cedhak, 14 Februari, Dina Valentine. Preinan sing dikandhakake pancen komersial, nanging minangka kesempatan liya supaya kanca kolega ngerti manawa penting kanggo kita lan pengin ngrayakake dina iki lan akeh liyane.

Mula, kita bakal menehi sawetara gagasan kanggo valentine dina, karo hotel sing nawakake macem-macem rencana kanggo dituduhake dadi pasangan. Saka sesi spa, sing paling umum, nganti dina gastronomi yen pasangan kita seneng nyoba sajian anyar kanggo nunggang jaran. Ana gagasan kanggo kabeh selera, mula ora saben taun kudu mandheg ing kembang lan coklat. Wektu iki, kita bisa nggawe inovasi luwih sithik kanggo urip kanthi pengalaman sing unik.

Valentine karo petualangan

Yen pasangan sampeyan seneng banget lan seneng emosi, iki uga bisa dadi dina kanggo urip pengalaman sing kuat lan nyenengake. Ing Hotel Boí Taüll Resort sampeyan bisa seneng plancongan nganggo ski pass kanggo seneng akhir minggu ing pegunungan Catalonia. Dina ski lan seneng-seneng ing salju, ngguyu bareng lan olahraga olahraga sing nyenengake. Ana rencana kanthi ski gunung nganti orientasi lan panjat tebing, mula kita bisa milih rencana sing dikarepake ing Lleida Pyrenees.

Plesiran Valentine karo nunggang jaran

Ing Hotel los Nogales ing Aragon sampeyan bisa nindakake a plancongan kanthi numpak jaran sing apik ing alam liar. Cocog kanggo penyayang kewan lan lingkungan alam. Dununge ana ing Lembah Benasque, ing Pyrenees Aragon, lan hotel iki uga nawakake plancongan kanthi spa, lan sampeyan bisa milih kamar kanthi bathtub hydromassage.

Plancongan arung jeram Valentine

Kita uga duwe rencana arep arung jeram ing Cantabria, ing Posada La Cabaña de Salmón, ing Santillana del Mar. Iki minangka omah abad kaping XNUMX kanthi pesona, sing uga mung rong kilometer saka guwa Altamira. Liburan karo petualangan lan sejarah, sing paling ora umum.

Dina Valentine ing spa

Plancongan Spa Dina Valentine

Iki minangka rencana sing cukup umum, lan sanajan bakal nyebutake sawetara hotel, mesthine cedhak karo omah sampeyan sampeyan bakal nemokake sing duwe spa utawa spa sing bisa dinikmati rada santai minangka pasangan. Kajaba iku, akeh hotel sing nawakake botol cava lan nedha bengi romantis ing tanggal kasebut, mula mesthi rencana sing bisa ditrapake.

Ing Hotel Balneario Lanjarón kita bakal seneng istirahat karo nedha bengi lan akses menyang spa. Kajaba iku, ana ing Granada, cedhak kutha lan Taman Alami Sierra Nevada, mula yen duwe wektu, kita bisa ndeleng Alhambra utawa seneng salju. Hotel sing nawakake lengkap banget.

Hotel spa Valentine

Conto plancongan khusus liyane yaiku Hotel Spa Casona La Hondonada, ing Cantabria. Minangka hotel gaya deso, sepi banget, ditawakake kamar kanthi bathtub kolam renang lan nedha bengi romantis, minangka paket kanggo Dina Valentine. Ana rencana sing padha ing Hotel Balneario Areatza ing Vizcaya, kanthi istirahat ing tengah alam lan sirkuit termal, ing jejere Taman Alam Gorbea. Ing Hotel Balneari Termes Victoria ing pusat bersejarah Caldes de Montbui sampeyan duwe kolam renang termal lan ngicipi nedha bengi ing Dina Valentine.

Valentine karo plancongan gastronomi

Plancongan gastronomi Valentine

Ana hotel sing fokus ing aspek gastronomi, kanthi nedha bengi utawa nedha awan sampeyan bisa ngrasakake masakan khas saka wilayah kasebut nyoba pasugatan sing enak lan inovatif, mula luwih becik yen pasangan seneng nyoba masakan lan masakan. Temenan, kanggo nyoba sing anyar, sampeyan kudu lelungan menyang wilayah liya nalika plancongan akhir minggu.

Ing Hotel bon Retorn ing Figueres ing Alt Empordá, sampeyan bisa seneng ngicipi anggur lan nedha bengi sing uga nawakake anggur ing wilayah kasebut, misuwur banget, lan duwe tiket menyang kasino. Mesthi wae gambar asli kanthi titik lucu.

Ing Hospes Palacio de San Esteban sampeyan duwe plancongan gastronomi ing Salamanca, ngicipi masakan khas ing restoran bintang lima. Dheweke nawakake sebotol cava kanggo ngrayakake acara khusus kasebut, lan bakal dadi cara sing apik kanggo nikmati masakan Castilian.

Dina Valentine, plancongan sing paling asli

Ana ide liyane sing khas lan asli banget, mula dheweke bakal nate dipikirake. Ing hotel Shanti Som Wellbeing Retreat ing Andalusia, sing paling spiritual bisa nikmati masakan campuran Asia lan Timur, kanthi Perawatan Awak Scrub Jahe Lemon ing lingkungan sing alami lan santai banget. Sampeyan uga hotel sing ngetutake prinsip Feng Shui lan duwe program yoga.

Ing Hotel Hospes Puerta Alcalá ing Madrid sampeyan duwe paket khusus Aires del Sur. Sampeyan bisa ngrasakake nginep lan ngunjungi acara flamenco sakjam ing Las Tablas. Dheweke uga duwe akses menyang spa kanthi kolam santai lan dununge cedhak karo Taman Retiro.

Iki mung sawetara inspirasi kanggo nggawe dina iki dadi istimewa. Temenan, ana akeh rencana lan hotel ing saindenging geografi, nanging muga-muga bisa mbantu sampeyan.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*