Hotel paling apik ing Punta Cana

Salah sawijining tujuan pantai sing paling apik ing Amerika Tengah yaiku Punta Cana, papan ing Republik Dominika sing akeh banget yaiku kaendahan lan hotel alami. Duwe 32 pantai pesisir sing ngalamun kanthi banyu transparan lan anget lan kabeh sing dikarepake lan pengin ngaso.

Wilayah Punta Cana, bebarengan karo tangga teparo Bávaro, dadi sing diarani Pantai Kelapa lan iki dununge dununge hotel paling apik ing Punta Cana. Apa sampeyan pengin bojo, kanca, kulawarga? Ing artikel saiki, sampeyan bakal ngerti kabeh akomodasi kasebut, mula yen pandemi liwat, sampeyan bakal siyap kabeh seneng-seneng.

Hotel paling apik kanggo pasangan ing Punta Cana

Ora ana sangsi manawa Punta Cana kasebut salah sawijining tujuan bulan madu sing paling dipilih. Tujuan tropis iki dadi magnet kanggo pasangan sing nembe penganten. Apa luwih apik tinimbang banyu sing bening kaya kristal, pasir putih lan macem-macem pilihan hiburan?

El Napas Punta Cana ndhuwur dhaptar dina iki. Iki minangka resor khusus kanggo wong diwasa, kanthi pantai pasir putih sing tenang. Pilihan akomodasi sing paling lengkap, Unlimited Luxury, kalebu kabeh: wiwit saka panganan gourmet lan anggur, nganti koktail, kolam renang, layanan pantai, WiFi, pertunjukan, olahraga banyu lan liya-liyane.

El Sivory dening Butik Port Blue Iki minangka hotel liyane kanggo wong diwasa, saka kategori limang lintang. Bubar direnovasi lan diubengi karo kaendahan alam sing hebat. Dumunung mung 40 menit saka Bandar Udara Internasional Punta Cana lan menghadap Segara Karibia. Klebu spa lan suite duwe balkon pribadi.

Kolam renang luar ruangan gedhe, ana lapangan tenis lan pantai pribadi sing bisa snorkel. Kajaba iku, 15 menit kanthi mobil saka Catalonia Caribe Golf Club lan kurang saka 7 kilometer saka Taman Hiburan Manati, yen sampeyan pengin metu lan mlaku-mlaku.

Hotel liyane sing apik kanggo pasangan yaiku Rahasia Cap Cana Resort & Spa. Mung jarak 2 lan setengah kilometer saka marina Cap Cana, mula jenenge, mula sampeyan uga meh bisa nindakake olahraga banyu. Uga duwe kasino, bar, restoran lan kolam renang ruangan.

Uga ana ing cedhak Pulau Dolphin, Hoyo Azul, lan sawetara laguna banyu tawa. Ora ana pasangan sing nemoni wektu sing ora apik ing hotel khusus iki. Pungkasane, ing antarane akeh hotel liyane mung kanggo pasangan, ana Rahasia Pantai Royal lan Catalonia Royal Bavaro.

Sing pertama duwe desain modern banget lan ngenggoni 640 meter pantai putih lan wit kurma. Nduweni 641 suite kanggo wong diwasa lan non-perokok, lan yen sampeyan mbayar paket mewah, sampeyan bisa urip ing swarga 24 jam saben dinane. Catalonia padha, duwe pantai pribadi, sawetara kolam renang, rong lapangan golf, kasino, disko lan akeh restoran.

Hotel kulawarga paling apik ing Punta Cana

Kadhangkala sampeyan lelungan dadi pasangan, kadang karo bocah-bocah. Untunge, Punta Cana uga dadi tujuan plancongan kulawarga. Dadi, ana hotel sing duwe kamar kulawarga lan hiburan sing dirancang kanggo bocah cilik.

Contone, Cagar ing Paradisus Palma Nyata. Hotel iki kurang saka 200 suite lan bagean kulawarga ing Real Paradisus Palma Real. Lapanganipun wiyar, kanthi akeh jalur, ana spa lan yen wong tuwa pengin piyambake uga duwe ruang. Nanging lintang kasebut yaiku bocah-bocah, mula ana area khusus kanggo trampolin lan tembok pendakian. bayi lungguh, dolan saben dina lan restoran karo menu bocah.

El Dreams Punta Cana Resort & Spa Iki dudu hotel murah, yen kita bandhingake karo wong liya ing wilayah kasebut, nanging sing jelas dudu hotel sing akeh. Ing blumbang ageng minangka magnet kanggo kulawarga, sejatine yaiku salah sawijining negara paling gedhe ing negara kasebut. Kanggo kabeh wong, ana hiburan saben dina lan akeh kegiatan: kelas nari, game, kerajinan, klub penjelajah, wisata alam lan yen sampeyan isih enom, mula ana "Disko remaja" ing wayah wengi.

Pilihan liyane ing antarane kulawarga kulawarga ing Punta Cana yaiku Hotel Hard Rock & Casino: Nduweni 1790 kamar, 13 kolam renang, 13 restoran, 23 bar lan lapangan golf 18 bolongan. Opo maneh, duwe kasino paling gedhe ing Republik Dominika lan nawakake macem-macem fasilitas kanggo bocah cilik: lukisan rai, kerajinan, kelas masak, pertunjukan, ruang game, kolam renang eksklusif kanggo rong slide lan kali sing keset, lapangan golf mini lan tembok pendakian.

Pungkasan, sing Nickelodeon Hotel & Resor, ing Uvero Alto. Nggabungake hiburan kanggo kabeh umur kanthi kemewahan amarga duwe 5 estrellas. Ya, ulasan babagan karakter sing nyebar ing Nickelodeon akeh banget. Spongebob, mesthi! Opo maneh, ana suite tematiks, Suite Pinnapple Villa, kanthi rong kamar turu, telung jedhing lan dekorasi Bikini Bottom.

All Hotels in Punta Cana

Kabeh hotel klebu mesthi dadi pilihan sing apik amarga sampeyan mbayar kabeh lan seneng dhewe tanpa mikir babagan biaya tambahan. Tujuan Karibia utamane cocog amarga iki nggunakake akeh wektu ing fasilitas.

El Istana Bavaro Bavaro iku hotel kondhang sing duwe lokasi teladan: sadawane salah siji saka 10 pantai paling apik ing donya, miturut National Geographic. Fasilitas iku kabeh sing bisa diarepake saka hotel ing rantai iki; Sampeyan bisa olahraga olahraga kayata snorkeling utawa nyilem, utawa kayak, nikmati 11 restoran utawa spa utawa kasino 24 jam, utawa rong klub wengi kasebut.

Uga duwe lapangan golf lan pusat blanja kanggo nyopot kertu kredit. Temenan, dheweke nambah pertunjukan wengi lan lingkungan alam sing kebanjiran kaendahan.

Ditututi dening Hyatt Ziva Cap Bisaa, dununge ing Plata Juanillo, sawetara kilometer saka Bandara Internasional Punta Cana.

Hotel iki amba lan 5 lintang, mula uga kebanjiran layanan mewah lan eksklusif. Salah siji bab sing paling apik ing hotel yaiku taman banyu kanthi slide, meriam banyu, area dashboard, blumbang kanggo kabeh abad, kali ... Pantai pribadi lan ana kursi santai srengenge, payung lan peralatan olahraga banyu. Ana enem restoran, resmi lan informal, lan kabeh kalebu ing paket kabeh.

El Iberostar Greater Bavaro Mung kanggo wong diwasa, nanging ing bagean iki waca amarga kabeh klebu. Arsitekturipun gayane apik banget, duwe tlaga tengah lan akeh kolam, kursi santai lan papat restoran sing apik banget kanggo mangan masakan internasional.

El Grand Reserve ing Paradisus yaiku dening Melia Palma Real, mutiara Resor Melia. Yaiku a hotel bintang lima ing Bávaro, suite kasebut duwe balkon pribadi, kanthi urip lan privasi dijamin karo tembok lan jubin tanpa swara. Yen sampeyan pengin luwih mewah, pilihane yaiku Suite Swim-Ip sing duwe kolam renang privada. Uga ana wolung restoran, gym, pantai pribadi, spa ...

El Mirage Majestic Ana ing kene, nanging ing Playa Gorda, ora adoh saka rong taman banyu. Suite kalebu balkon pribadi, bathtub, layanan 24 jam, 13 kolam renang kanthi kursi santai, bar, lan Jacuzzis gaya Bali. Yen sampeyan main tenis, mula ana lapangan, yen seneng wengi, disko lan nuduhake.

Hotel karo Udhara Spanyol, kanthi gaya kolonial, yaiku Resort Sanctuary Cap Cana yaiku ing Playa Juanillo. Kayane kaya a beteng lawas, karo menara, nanging sanajan hotel kasebut kalebu hotel, kalebu kategori "khusus kanggo wong diwasa".

Lan pungkasane, ana Keunggulan Punta Cana, limang lintang, kabeh kalebu lan uga mung kanggo wong diwasa. Yen sampeyan seneng karo ide nunggang jaran, hotel iki apik banget amarga cedhak banget karo Rancho Caribeño, spesialis nunggang jaran. Wis akeh swasana romantis, akeh pasangan omah-omah ing kene.

 

Ora bisa nggawe dhaptar kabeh hotel paling apik ing Punta Cana. Dheweke akeh. Saiki ana sawetara sing mbukak, protokol nglawan kovid, nanging wis ngalami taun sing angel. Mula, kudu disaranake nggawe dhaptar pilihan sadurunge miwiti telusuran.

Yen sampeyan lelungan karo pasangan, dakkira sampeyan ora seneng duwe atusan bocah sing njerit ing cedhak sampeyan; Nanging yen sampeyan lelungan karo bocah-bocah, sampeyan bakal pengin dheweke terhibur lan mesthi wae, yen ora pengin kuwatir babagan biaya sing ora dietung, sing paling becik yaiku milih hotel sing kalebu kabeh.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*