Ile Du Levant, papan nudist pertama ing Prancis

Ile du Levant, kadang diarani minangka Le Levant, yaiku sawijining pulo Mediterania Prancis, sing ana ing pinggiran Costa dening Riviera, kajawi Toulon. Apa sampeyan pengin ketemu karo dheweke? Ayo, ayo marani dheweke.

Ile du Levant Minangka salah sawijining saka telung pulau sing kalebu Îles d'Hyères de Francia. Apa sampeyan ngerti? Pulo iki dawane 8 kilometer, ambane 2 kilometer lan dununge ana ing Teluk Singa.

Sampeyan kudu ngandhani yen udakara 90% pulau kasebut ana ing sanjabane kemungkinan masarakat, sing dikhaskan kanggo pusat eksperimen rudal militer (Centro d'Essais de Lansion de Missiles), sing dadi host eksperimen lan tes roket wiwit didegake ing taun 1948.

Nanging, ing taun 1931, Gaston lan André Durville, kalorone dadi dhokter Héliopolis, Kutha pertama ing Eropa sing didedikake kanggo alam, ing pulau kasebut. Kutha iki dibangun ing pegunungan lan didominasi dening Benteng Napoleon. ing Diane Bain Lan pantai des Grottes (pantai nudist) minangka wilayah sing diwenehake kanggo naturist. Kita yakin sampeyan bakal seneng ketemu karo dheweke. Ing pinggiran Héliopolis, obyek wisata utama liyane yaiku Domaine des Arbousiers, cadangan alam.

Para biksu manggon ing papan iki nganti abad kaping XNUMX, reruntuhan biara isih bisa ditemokake ing pulau kasebut. Ile du Levant, ing endi nudisme ditindakake Francia kaping pisanan, bisa uga diakses liwat prau saka Le Lavandou. Kayane kabeh pulau kasebut kanthi resmi nudist, kajaba kaya sing wis dakkandhani, ing pelabuhan Héliopolis lan wilayah militer. Pantai nudist jenenge Les Grottes Plage lan iku 10 menit mate saka tengah panggonan. Apa sampeyan pengin ngulandara naturist tanpa pantang larang Francia?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*