Informasi babagan cara menyang Islandia

Islandia

Antarane Arktik lan Atlantik Lor yaiku Islandia, republik sing iku negara paling ora pedunung ing Eropa. Kita wis ngobrol babagan keajaiban dheweke amarga mujur nengen sing apik banget kanggo para penyayang urip ing njaba ruangan lan Alam: Blue Lagoon, perengane sing bentuke aneh, pantai kanthi gunung es, guwa-guwa, glasier lan liya-liyane.

Nanging apa sing kudu kita ngerteni babagan negara iki? Apa sing kudu dipikirake nalika lelungan menyang Islandia? Kepiye kahanane? Maksudku Apa transportasi sing bisa dijupuk menyang Islandia? Yen pulau kasebut dadi titik ing rute plancongan sampeyan, ana sing nggawe sampeyan rame lan narik kawigaten sampeyan, mula waca kiriman kasebut kanthi tliti kanggo ngerteni babagan lelungan potensial lan luwih tresna, yen bisa, nganggo Islandia sing apik.

Ga nganggo pesawat menyang Islandia

Penerbangan ke Islandia

Saiki cara sing paling kepenak lan cepet yaiku Kanthi pesawat. Antarane kutha-kutha ing Eropa, lelungan kasebut bisa suwene antarane telung nganti lima jam, yen sampeyan teka saka Amerika Utara antara lima nganti pitu lan yen saka saindenging jagad luwih akeh maneh. Nanging babar pisan ora rumit. Ing ngisor iki yaiku maskapai sing mabur menyang Islandia:

  • icelandair: ora mabur saka Spanyol ing taun, mung musim, lan uga saka Las Palmas, Tenerife lan Valencia. Ing mangsa panas nambah Barcelona lan Madrid lan kutha-kutha liyane ing Eropa. Sisa taun dheweke nindakake saka Amsterdam, Boston, Copenhagen, Frankfurt, Paris, London lan kutha-kutha liyane ing Eropa lan Amerika Utara.
  • WOW Air: saka Spanyol uga mabur mung ing musim lan saka Alicante, Barcelona lan Tenerife. Saka Berlin, Copenhagen, London lan Paris kabeh taun.
  • Iberia Express Kab: nawakake penerbangan reguler antarane Madrid lan Keflavik antara wulan Juni lan September taun iki, 2016. Dheweke bakal miwiti operasi tanggal 18 Juni.
  • Udhara Kapisan: Saka Spanyol, duwe penerbangan saka Tenerife ing saindhenging taun lan saka Alicante, Almería, Barcelona, ​​Las Palmas lan Malaga.
  • Vueling: mabur saka Barcelona lan Roma menyang Keflavík.
  • EJJET: Ora mabur saka Spanyol nanging duwe penerbangan rutin saka Basel, Belfast, Bristol, Edinburgh, Geneva, London lan Manchester.
  • SAS: mabur saka Oslo
  • norwegian: kabeh taun saka Oslo lan Bergen.
  • Delta: Saka Februari nganti September, ana penerbangan saben dina antarane New York lan Islandia.
  • airberlin: mabur antawis Mei lan September saking Berlin, Dusseldorf, Hamburg lan Munich.
  • Austrian Airlines: Ana penerbangan mingguan saka Wina antara wulan Juni lan Agustus.
  • greenland udara: nawakake penerbangan biasa antarane Nuuk, Greenland lan Islandia.
  • NIKI: mabur saka Wina antara wulan Juni lan September.
  • Airways Atlantik: penerbangan biasa saka Kopenhagen, Bergen lan Kepulauan Faroe.
  • Transavia: penerbangan biasa saka Paris ing antarane Mei lan September.
  • Jerman Lufthansa: penerbangan biasa saka Frankfurt lan Munchen ing antarane Mei lan September.
  • British Airways: penerbangan biasa saka London.
  • Edelweiss Air: penerbangan mingguan saka Jenewa lan Zurich, ing mangsa panas.

Nalika sampeyan ndeleng, ana akeh penerbangan saka macem-macem kutha ing Spanyol sanajan kudu dianggep manawa ora ditawakake kabeh taun. Nanging sejatine yaiku akeh maskapai penerbangan sing mabur saka Eropa, mula yen sampeyan pengin gawe jadwal perjalanan sing luwih dawa utawa nyedhaki Islandia saka papan liya, ana akeh opsi ing antarane maskapai klasik lan murah.

Bandara Internasional Keflavík

Islandia duwe loro bandara, nanging sing utama lan paling gedhe yaiku Keflavík iku, dununge 48 kilometer saka kutha Reykjavík, ibukutha. Umume, penerbangan domestik, penerbangan domestik, lan sing bakal menyang lan saka Greenland nggunakake sing cilik Bandara Reykjavík, cedhak kutha. Nanging pesawat kasebut dudu siji-sijine cara kanggo tekan Islandia.

Bandara domestik Islandia

Pindhah menyang prau menyang Islandia

Garis Smynil

Kita uga bisa lunga numpak prau, sanajan mesthine ora bakal dadi pilihan sing paling cepet lan mesthine bakal dikurangi dadi sawetara opsi. Ana garis feri diarani Line Smyril sing duwe layanan mingguan, ing Feri Norröna, saka Hirsthals, ing Denmark, liwat Tórshavn, ing Kapuloan Faroe, nganti Seyoisfjörour, ing sisih wétan Islandia. Ora murah, nanging iku feri sing apik. Iki duwe layanan liyane, saindhenging taun, ing antarane Denmark lan Faroe, lan Islandia minangka bagean saka rute wiwit pungkasan Maret nganti Oktober. Ing musim salju, perjalanan kasebut diwatesi lan gumantung karo cuaca.

Tarif feri gumantung karo tanggal lelungan, apa sampeyan duwe mobil utawa ora milih kabin utawa ora. Lelungan siji arah saka Hirtshals menyang Seyoisfjorour, perjalanan 47 jam, kanggo rong penumpang lan mobil cilik ing musim dhuwur (Juni-Agustus), regane € 559 ​​saben wong ing kabin sing paling murah. Kanggo wong sing lelungan dhewe lan tanpa mobil, regane udakara 260 euro ing kamar turu kanthi kasur susun.

Jalur Smyril 2

Perusahaan iki, Smyril Line, nawakake paket supaya yen ngulandara sampeyan menehi saran supaya sampeyan ndeleng situs web amarga ana pelayaran lan kapal sing dimaksud, Norröna, apik banget. Iki yaiku rute Norröna:

  • Rute 1: Denmark - Islandia. Ing musim dhuwur, ana rong perjalanan saben minggu. Pelabuhan kasebut yaiku Hirtshals ing Denmark, Tórshavn ing Faroes lan Seyoisfjorour ing Islandia. 47 jam plancongan. Dina sing paling lengkap kanggo reservasi yaiku dina Selasa esuk. Sampeyan bisa lelungan nalika Setu nanging ana mandeg telung dina ing Kepulauan Faroe. Ing mangsa rendheng, dina budhal saka Denmark yaiku dina Setu.
  • Rute 2: Denmark - Kepulauan Faroe. Ing musim dhuwur, ana rong perjalanan mingguan menyang Faroes, dina Setu lan Selasa esuk. Ing mangsa pertengahan lan kurang, mangkat dina Setu saka Denmark.
  • Rute 3: Kepulauan Faroe - Islandia. Ing musim dhuwur, feri Norröna mangkat saka Kapuloan Faroe menyang Islandia, dina Rebo lan saka Islandia, dina Kemis esuk. Ing musim rendheng lan tengah, mula saka Faroe dina Senen lan saka Islandia, Rebo awan.

Yen sampeyan milih prau sampeyan kudu ngerti sawetara perkara liyane. Antarane plabuhan Seyoisfjorour lan kutha Reykjavík, perjalanan liwat bis antara wolung nganti sangang jam. Sampeyan uga bisa mbukak bis menyang kutha-kutha liyane ing Islandia lan ana kantor turis ing plabuhan sing padha sing menehi kabeh informasi sing dibutuhake.

Cruiser Fred Olsen

Pungkasane, yen sampeyan ora pengin naik feri lan sampeyan seneng ide kasebut pelayaran ana sawetara perusahaan sing nambah Islandia ing rute, Fred Olsen Cruises, P&O lan Cunard, umpamane. Biasane ndemek ibukota Islandia lan kutha Isafjörour lan Akureyri, sanajan ora diwiwiti saka Spanyol lan paling ora sampeyan kudu menyang Inggris.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*