Informasi lan rega kanggo ngunjungi Universal Studios Hollywood

Universal Studios ing Hollywood

Salah sawijining studio film Hollywood sing hebat yaiku Universal. Iki minangka bagean saka klompok studio film paling tuwa ing saindenging jagad iki wiwit wiwitan abad kaping XNUMX. Dheweke tanggung jawab kanggo akeh film sing saiki dadi klasik bioskop global lan biografi kita dhewe.

Resmi Universal Studios didegake ing taun 1912 lan sajrone sejarah dheweke duwe sawetara pamilik, pisanan saka Amerika Serikat lan mengko, amarga bisnis dadi global, saka bagean liya ing donya. Contone, ing taun 90-an ana ing tangan perusahaan Jepang.

Bebener iki saiki kita bisa nyelehake jagad Universal Studios kanthi taman hiburan. Yen sampeyan seneng ngetik situs sing akeh game, mula ora bisa mandheg bukak Universal Studios Hollywood. Lan sing paling apik sing bisa sampeyan lakoni yaiku ngrencanakake riko kanthi becik supaya bisa rampung.

Jagad bioskop ing Universal Studios

Waterworld

Ing kene kabeh ana hubungane karo bioskop lan televisi lan saiki ana sawetara acara terbuka: Waterworld Iki dianggep paling apik ing kabeh masarakat. Nduwe bledosan, gelut, balapan ski jet lan pesawat uga nabrak cedhak karo masarakat. Uga ana a Transformer ditampilake ing 3D, pengalaman sing kebak sensasi amarga kalebu simulasi penerbangan lan audio definisi tinggi sing nggawe sampeyan rumangsa dikepung karo mobil sing bisa diowahi.

Minion ing Universal Studios

Minion uga ana, ing 3D maneh, kanthi nari, lelungan interaktif lan ngulandara ing omah Gru sing diwiwiti lelungan sing apik banget. Dipuntedahaken kanthi karakter kuning Simpsons salam sampeyan ing Krustyland. Proyeksi HD diwenehake ing kubah diameter 25 meter. Bayangake! Pin safety

Sejatine yaiku gegayutan karo film sing sampeyan lakoni nuduhake sing adhedhasar blockbuster kayata Fast and Furious, Super Silly Fun Land, Immortal King Kong, Revenge of the Mummy, Shrek lan Jurassic Park.

Mlaku-mlaku ing Universal Studio

Wisata Universal Studios

Studio kasebut dibangun ing jejere taman hiburan wilayah khusus lan turis sing dibaptisake dadi Universal CityWalk sing arupi toko, restoran lan hiburan. Ana 30 restoran, limang klub wengi, 30 toko eksklusif lan 19 bioskop kanthi teknologi IMAX, sing ana ing layar gi-gan-te. Uga ana panggung ruangan sing luar biasa, 5 Menara, sing duwe luwih saka limang ewu lampu LED lan sistem swara sing apik. Acara ing kene minangka perkara sing kudu dielingi.

Situs iki ana ing jejere Universal Studios Hollywood.

Dolan maring Universal Studios

Transformers

Universal Studios nawakake tur dipandu ing pirang-pirang basa, Antarane wong Tionghoa Spanyol lan Mandarin. Yen dideleng karo jadwal sing wis diterbitake, ana klompok sing asring banget. Ngluwihi kunjungan wulan November iki, taman iki mbukak wiwit jam 9 esuk nganti jam 7 sore.

Apa sing bisa dikatutake babagan tiket kasebut? Dheweke bisa dituku kanthi online lan mupangat banget amarga ing situs web Universal Studios sampeyan bisa ngerteni jadwal acara sing bakal ditindakake sajrone wulan kasebut. Lan ana tawaran.

Ana macem-macem jinis tiket. Tiket dina kalebu tiket masuk lan pass menyang kabeh obyek wisata, game lan pertunjukan lan biaya  $ 95 kanggo umur 10 lan luwih lawas lan $ 87 kanggo bocah umur telu nganti sangang taun. Ana tawaran 2 dina kanthi rega sing padha, nanging tanggal pemadaman ditrapake kanggo dina kapindho.

Krusty Landia ing Universal Studios

Uga ana lawang mlebu akses pilihan sing mbantu sampeyan nyimpen ngenteni kanthi dawa. Tiket iki kalebu mlebu ing taman kanthi akses preferensial sapisan kanggo saben atraksi, pameran utawa kulo. Mung bisa dipikolehi online lan ora ing kantor tiket ing taman kasebut dhewe. Regane $ 149 kanggo kabeh wong sing umure luwih saka telung taun.

Pungkasane, sampeyan duwe Pengalaman VIP, prioritas paling utama lan prioritas paling dhuwur. Mupangat larang dadi sampeyan kudu gelem ngilangi angka $ 299 sing ora bisa dipikirake.

Lan yen sampeyan duwe wektu lan dhuwit, sampeyan bisa tuku Tiket Combo SeaWorld lan mateni manuk loro kanthi watu kanthi ngunjungi ora mung siji, nanging loro taman, Universal Studios Hollywood lan SeaWorld San Diego. Regane $ 164 kanggo 10 taun utawa luwih lan 152 yen sampeyan luwih enom. Mesthi uga ana Pas Tahunan nanging kanggo turis manca, aku ora nganggep patut.

Siji detail: parkir udakara $ 18 lan yen pengin parkir pilihan sampeyan kudu mbayar $ 25.

Cara menyang Universal Studios

Bus menyang Universal Studios

Alamat sing tepat ing taman hiburan iki yaiku 100, Universal City Plaza, Universal City, California, 91608. Yen sampeyan nyewa mobil, gampang tekan ing dalan gedhe. Amerika Serikat minangka kekaisaran ing dalan gedhe lan umume duwe rasa wedi, kesasar, metu kanthi salah lan prekara-prekara sing nalika nyopir ing negara liya nggawe rambut sampeyan mandheg, nanging ing kene gampang. Yen sampeyan ngunjungi situs web lan menyang bagean pituduh, ana alamat lengkap lan tautan sing bakal nggawa sampeyan menyang Google Maps kanthi indikasi sing cocog.

Kepiye yen sampeyan ora nyewa mobil? Nggih ana akeh jalur bis lokal sing mandheg ing taman hiburan. Luwih becik ngunjungi situs web perusahaan transportasi, www.metro-net. Layanan diwiwiti wiwitan jam 7 esuk lan nganti rong jam sawise lawang Universal ditutup. Uga ana bis pribadi.

Sinau luwih lengkap babagan Universal Studios

Grinchmas

Kita bakal nyedhaki Natal, mula kita ngarepake manawa taman hiburan iki nawakake gegandhengan karo dheweke. Dadi, ana sing acara natal saka Grinchmas, kanthi lagu, crita lan kemungkinan njupuk foto karo wong ijo. Perayaan kasebut dianakake wiwit tanggal 5 Desember nganti 3 Januari 2016.

Kanggo para penggemar Harry Potter, panganggité bakal terus mbayar pirang-pirang yuta amarga Universal Studios: ing 2016 World Wizarding of Harry Potter bakal mbukak kanggo umum, tur 360º kanggo njelajah Kastil Hogwarts lan donya gaib pesulap cilik kasebut.

Tambah Sprinfield, riko menyang The Simpsons Town kalebu Moe's Tavern, lan rapat cedhak karo velociraptor paling medeni saka Taman Jurassic ing Raptor Encounter. Kaya sing sampeyan ngerteni, ing Universal Studios Hollywood apa sing ditinggalake nyenengake.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*