Game of Thrones difilmake ing Irlandia Lor

wisata-perang-saka-dhampar-ing-irlandia Lor

Film kaya Lord of the Rings nggawe genre fantasi abad pertengahan dadi populer, nanging sejatine minangka genre sing wis suwe saya bobote ing literatur. Secara pribadi, aku mesthi seneng lan mula ing perpustakaan aku duwe sawetara judhul lan penulis favorit. HBO mesthi sukses adaptasi seri novel George R. R Martin ing layar cilik, Game of Thrones, tanpa wates, rumit nanging mesthi nglipur.

Game of Thrones wis ana pirang-pirang musim, mula wis ana akeh buku, nanging isih apik kaya wiwitane. Apa sampeyan ngerti manawa akeh adegan ing Game of Thrones wis direkam ing Irlandia Lor? Mangkono uga, Mula saka iku saiki kantor turis negara iki nawakake tur lan pengalaman sing gegandhengan karo serial TV. Yen sampeyan penggemar Stark, sampeyan ora bisa mandheg ngubengi Irlandia sing ijo lan ngerteni sawetara papan sing difilmake lan difilemake Game of Thrones: pantai, pelabuhan, dalan, istana.

Irlandia Lor nawakake macem-macem wisata lan ora mung babagan ngumbara ing antarane atraksi. Sampeyan bisa nindakake nganggo pit, bisa melu pesta ing abad pertengahan, latihan panahan ing plataran kastil, macak, njupuk foto sing apik, lan njupuk kapal pesiar. Banjur tulis sawetara saka Film film Game of Thrones ing Irlandia Lor:

Dragonstone

mudhun-pantai

Iki minangka pantai sepi sing dununge ana ing Causeway Coast, ing County Londonderry, ora adoh saka Belfast: Pantai Downshill. Iki misuwur amarga anané candhi wiwit abad kaping 120 lan dibangun ing tebing 2 meter. Karo sawetara tweak film, dheweke tampil ing Game of Thrones Season XNUMX minangka Dragonstone. Lan isih apik.

Pyke, ing Kapuloan Wesi

ballintoy

Pelabuhan saka Ballintoy, ing pesisir lor Antrim, dadi seri TV ing Pyke, ing endi karakter Theon Greyjoy bali lan ketemu mbakyune Yara kaping pisanan. Panel informasi sing cukup migunani wis dilebokake ing kene lan ing set film liyane.

Badai

guwa-cuchendun

ing Guwa Cushendun padha alami lan apik. Iki digawe 400 yuta taun kepungkur lan bisa dilindhungi mlaku-mlaku kanthi nyenengake ing pesisir. Dheweke tampil ing Musim 2 minangka papan ing ngendi Melisandre nglairake bayi sing misterius lan peteng kasebut.

Lakune raja

pager peteng

Jalur iki misuwur lan turis sadurunge sadurunge tampil ing Game of Thrones. Minangka dalan sing apik sing diantrek karo wit beech sing ditandur kulawarga Stuart ing abad kaping 2. Mesthi nggawa foto ewonan, yen ora atusan ewu. Ing serial TV yaiku cara supaya Ayra Stark lolos nyamar dadi bocah lanang ing Musim XNUMX.

Winterfell

bangsal kastil

Ora liya yaiku abad pertengahan Kastil Ward, ing Strangford Lake, ing tengah-tengah kebun ijo sing gedhe. Kastil kasebut bisa dikunjungi, nanging sampeyan uga bisa nganggo klamben, lan duwe kelas panahan dhewe ing plataran, papan sing padha karo seri amarga Winterfell minangka titik pertemuan ing Musim 1 Raja Robert Baratheon karo kulawarga Stark .

Kamp Rob Stark

lapangan audley

Situs iki, kanthi watu watu sing sepi, yaiku Lapangan Audley. Cedhak karo Castle Ward lan sampeyan bisa nyewa sepeda ing kraton lan muter-muter. Ing serial TV katon minangka papan sing pisanan ditemokake Robbs karo Talisa lan uga papane Alton Lannister dadi tahanan bareng Jaime.

Alas Enchanted

tolleymore-alas-taman

Alas iki ora liya yaiku Taman Hutan Tollymore. Katon ing episode 1 seri. Gedhe banget, nduwe luwih saka 630 hektar lan asri mlaku-mlaku amarga ana jalur, guwa, guwa lan aliran ing endi wae. Ing Game of Thrones katon nalika Watch wengi Dheweke ngubengi lan nemokake awak manungsa sing wis rusak.

Iki sawetara Tujuan Game of Thrones ing Irlandia Lor. Aku nyaranake yen sampeyan pengin ngerti babagan, sampeyan ngunjungi situs web resmi negara kasebut amarga ana informasi lengkap babagan tur sing bisa ditindakake. Lan tawaran kasebut akeh banget amarga ana tur kanggo saben aspek: sampeyan bisa numpak jaran, nganggo pit, nganggo kapal (ana prau sing digunakake tim produksi sing nggawa sampeyan liwat pesisir), ana abad pertengahan pesta ing restoran saka wilayah kasebut, ana wisata sing diatur dening perusahaan transportasi Irlandia, Translink, kayata, lan sampeyan uga bisa seneng Jam 5 Teh ing Ballygally Castle.

kelas panahan-ing-kastil-bangsal

Situs web pariwisata Irlandia Lor prelu menehi informasi babagan Tur Game of Thrones nanging ora ngrekrut, mula yen sampeyan kepengin, coba dhewe kanggo njaluk luwih akeh pitakon lan reservasi.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*