Istria (CROATIA): Pesisir paling apik ing sisih wétan Adriatik (II)

02a

Istria yaiku semenanjung sing madhep karo Segara Adriatik, sing dununge ana ing pesisir lor Kroasia, ing tapel wates karo Italia lan Slovenia. Istria misuwur pasisir, kutha-kuthane lan lembah-lembah ijo sing endah, sing dadi papan kebon anggur liyane ing desa desa sing apik. Istria minangka wilayah wisata, sing bisa diduweni infrastruktur padhet kanggo ngrasakake liburan paling apik.

Ing kana, kita bakal nemokake akeh hotel, apartemen, hostel, lan uga Campings sing bisa dideleng. Panzin lan Pula minangka kutha utama ing wilayah iki, sing misuwur alas pinus ijo lan pasisir sing apik banget. Ing semenanjung iki kita kudu nyorot, minangka obyek wisata sing dituduhake Vrsar utawa Rabac, pulo Briuni, laguna Raska lan plabuhan Krnicka Luka. Garis pantai Istria duwe luwih saka selusin bandar olahraga, kanthi luwih saka 4 ewu papan.

Pazin minangka titik utama ing wilayah iki lan pesisir minangka obyek wisata utamane pesisir mudo. Nudisme minangka praktik umum ing wilayah wisata iki lan umume pesisir nampa tanpa kasusahan. Babagan iklim, wulan sing paling disaranake kanggo ngunjungi wilayah iki yaiku Juni lan JuliWektu sing cocog kanggo suhu rata-rata 23 derajat.

02b

02c

Sumber: Kroasia

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*