Istria (CROATIA): Pesisir paling apik ing sisih wétan Adriatik (III)

03a

Cvrerni Otoc (Istri)
Pantai iki cedhak karo Kutha Rovinj, lan uga dikenal minangka pantai Pulo Abang, pantai sing Rocky, rame banget lan diubengi karo vegetasi sing akeh lan macem-macem olahraga.

koversada (Istri)
Pantai iki yaiku swarga dikenali kanggo penyayang naturisme, yaiku kanggo sing seneng pantai mudo. Iki utamane fitur kabeh jinis layanan, lan kanthi bangga gelombang gendera biru sing nyengkuyung kualitas banyu, karesikan papan lan macem-macem layanan sing kasedhiya. Iki minangka pantai sing watu, kanthi pasir alami lan uga pasir buatan.

kanegra (Istri)
Iki liyane pantai nudist, wedhi lan kerikil, diubengi vegetasi akeh lan diubengi banyu sing tenang, kanthi aspek transparan. Nduweni a infrastruktur layanan sing apik, kanthi hotel, kemah, restoran lan toko ing sakiwa tengene.

Funtana (Istri)
Uga Funtana kalebu pesisir mudo. Ing prekara iki, iki minangka pantai sing ndhelik, digawe saka wedhi lan kerikil, kanthi banyu sing bening. Nawakake pilihan akomodasi sing apik saka hotel menyang kemah lan akeh fasilitas olahraga lan rekreasi, utamane kanggo olahraga banyu kayata pelayaran, nyilem lan ski banyu.

03b

03c

Sumber: Kroasia

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*