Nggolek kebebasan? Nudisme ing Asia

Bocah-bocah wadon ing Pantai Nudist Asia

Ana akeh wong sing tambah akeh totoan nudisme, ing omah dhewe uga nalika lelungan. Dheweke luwih seneng ngrasakake plancongan kanthi cara rumangsa wis bebas, manawa ora ana sing ngikat utawa kudu nahan. Wong wis duwe akeh norma sosial sing ditemtokake saben dinane, dadi nalika preinan, kita kudu meksa kepengin wuda yen iku sing dikarepake.

Nanging sampeyan ora bisa lunga ing endi wae lan mbukak wuda kanggo nindakake nudisme karo wong liya. Ana wong liya sing ora padha setuju karo gaya urip iki Lan dheweke kudu dihormati, kaya kudune sampeyan ngajeni sampeyan yen sampeyan milih nindakake nudisme ing papan sing wis ditemtokake.

Nanging apa yen sampeyan pengin lelungan menyang Asia? Ing kana, sampeyan bakal bisa ngupayakake kebebasan supaya bisa nikmati nudisme lan uga nikmati lahan kasebut karo masarakat lan kabeh sing ditawakake? Aja ilang detail amarga dina iki aku pengin ngobrol karo sampeyan babagan kebebasan sing bisa ditemokake yen sampeyan pengin lelungan menyang bawana Asia sing gedhe.

Apa ana pantai mudo ing Asia?

Pantai mudo ing Asia karo wanita

Nuwun sewu dadi wong sing kudu ngandhani, yen sejatine, ora ana pantai ing Asia sing bisa nemokake pantai sing pancen nudis.. Masyarakat Asia duwe budaya konservatif Lan miturut regane, nudisme dudu praktik sing ora disenengi utawa uga dianggep.

Nanging iki teori, amarga kasunyatane, sanajan ing level umum iki minangka pamikiran sing dominan, kasunyatane ana sawetara wong sing manggon ing Asia golek ing nudisme minangka praktik mbebasake sing mbantu dheweke bisa nyambung karo batin lan uga karo alam.

Ana sawetara panggonan kanggo nindakake nudisme sebagean

Amarga alasan iki, ing bawana Asia sing gedhe sampeyan bisa nemokake sawetara papan sing turis saka bagean liya ing donya (lan uga wong Asia kanthi mentalitas sing kurang konservatif) bisa nindakake nudisme parsial tanpa pasulayan gedhe lan tanpa kudu nemoni masalah hukum utawa pejabat lokal .

Tailandia

Bocah wadon asia ing pantai

Paling ora ana 5 utawa 6 negara sing nudisme bisa ditindakake tanpa wedi karo konsekuensi negatif saka ukum. Contone, yen sampeyan pengin lelungan menyang Thailand, ana tanduran sing nudisme ditampa kanthi sebagean lan ora ana sing bakal ndeleng sampeyan kanthi aneh yen sampeyan pengin ngrasakake kabebasan kasebut.

Pantai sing dakkandhakake dununge ana ing pulau Koh Pha Ngan. Nanging sampeyan kudu ati-ati lan priksa manawa area sampeyan bisa nindakake nudisme parsial, amarga total nudisme ilegal ing Thailand lan yen sampeyan praktek, dheweke bisa nyegah sampeyan. Yen sampeyan menyang Thailand sampeyan kudu ngormati undang-undang kasebut ing negara liya kanggo ngindhari masalah sing ora perlu.

Filipina

Ana akeh wong sing ujar manawa nudisme bisa ditindakake ing Filipina tanpa pengaruh gedhe. Sanajan sampeyan ora bisa nindakake nudisme ing endi wae, amarga ilegal lan sampeyan bisa dicekel, kayane ana papan ing Filipina sing bisa nggawe nudisme tanpa wedi yen nglanggar aturan utawa ora. Ana ing provinsi Palawan, dununge ana pulau sing diarani Boayan. Ing pulo iki, sampeyan bisa menyang properti sing bisa nyewa papan karo pasangan sampeyan lan kanthi mangkono bisa ngrasakake pantai eksklusif supaya bisa nggawe telanjang.

Kanthi iki nyewa sampeyan bakal duwe pilihan kanggo nindakake apa wae sing pengin ing pantai kaya mlaku kanthi wuda tanpa diganggu wong liya. Mesthine sampeyan kudu tumindak sopan karo wong liya sing seneng nyewa ing pantai iki. Iki minangka kekuwatan dhuwit, sanajan nudisme ora diidini, yen sampeyan mbayar ... sampeyan bisa nindakake ing papan sing winates. Nanging aja mikir nglakoni ing njaba papan sing diidini, amarga mengko sampeyan bakal nemoni masalah.

Sawetara pantai ing pesisir India

Pasangan ing pantai mudo

Nanging yen sing wis dakkandhakake nganti saiki wis sepele lan sampeyan pengin ngerti luwih akeh, mula sampeyan kudu ngerti manawa ing pesisir India, sampeyan uga bisa nindakake nudisme sebagean utawa nudisme wicaksana. Dheweke minangka wilayah sing kurang konservatif lan bisa ngidinke wong sing nindakake.

Pantai-pantai sing dakkandhani iki duwe sejarah lan biyen lan mula bisa ngetrenake praktike iki, bisa uga yen sejarah ora kaya ngono, mula ora bakal ngidinke praktik kasebut. Nanging kasunyatane ana sawetara pantai kasebut kanthi kepungkur sing rada konservatif lan luwih liberal Dheweke duwe pengaruh hippie sing gedhe banget mula wong-wong India ngajeni sejarah. Amarga alasan iki, sawetara adat istiadat lawas dihormati anggere ora skandal, ora sopan utawa sing bisa ngrusak pakurmatan wong liya.

Yen sampeyan pengin menyang India plancongan utawa plancongan lan sampeyan kepengin ngrasakake jinis pantai kasebut, mula aja ragu-ragu. pantai kaya Pantai Ozra utawa Pantai Vagator, kalorone ana ing Goa. Saka kabeh wilayah kasebut, dheweke bisa uga pesisir sing paling mbukak nudisme ing wilayah kasebut.

Israel

Yen sampeyan pengin lelungan menyang Israel, sampeyan uga kudu ngerti yen nudisme ora diidini, nanging yen sampeyan lelungan menyang pantai Tel Baruch (sing dununge sisih lor Tel Aviv), Eingedi utawa Segara Mati sampeyan bisa nemokake wilayah sing bisa dipaneni. bisa nyelehake sandhangan kanthi opsional lan sebagean.

Penting banget kanggo dicathet yen nalika ngidini sampeyan nindakake nudisme sebagean, tegese sampeyan ora bisa nuduhake kabeh awak kanthi wuda, yaiku ora nudism parsial. Biasane dheweke bakal nggawe sampeyan nutupi alat kelamin lan bokong nganggo baju renang supaya nudisme bakal nuduhake bagean ndhuwur awak. Sampeyan kudu ngerti manawa budaya kasebut beda banget sing sampeyan bisa duwe nalika seneng nindakake nudisme, nanging sampeyan kudu dihormati kaya sing sampeyan hormati ing omah, rasa hormat ora bakal kekurangan!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*