Kantor turis ing London

Kantor turis ing London

 

En Log London Dheweke wis nerbitake dhaptar karo kantor turis sing bisa ditemokake London. Luwih becik dicithak lan diwenehi ing plancongan sabanjure menyang London:

- Pusat Pengunjung Inggris lan London:
Alamat: Regent Street, 1.
Jam: Senen saka 9 nganti 30:18, Selasa nganti Jumuah saka 30:9 nganti 00:18 pm, ing akhir minggu wiwit 30:10 nganti 00:16 sore Dina Setu saka wulan Juni nganti September dheweke wiwit jam 00 nganti 9 sore.

- Pusat Informasi Pengunjung London:
Alamat: Toko Crypt St Paul, ing jero Museum London.
Telpon: 020 7332 1456/3456
Jam: Senen nganti Setu saka 9 nganti 00:17 sore Minggu saka 00:10 nganti 00:16.

- Pusat Informasi Turis Greenwich:
Alamat: Pepys House, Cutty Sark Gardens, 2 (Greenwich).
Telpon: 0870 608 2000
Jam: Bukak saben dina saka 10:00 nganti 17:00. Tanggal 26 lan 26 Desember ditutup.

- Pusat Informasi London:
Alamat: Leicester Square W1.
Telpon: (44) 0 207 292 2333
Jam: Bukak saben dina saka 8:00 nganti tengah wengi.

- Pusat Informasi Turis Southwark:
Alamat: Tate Modern, Level 2, Bankside.
Telpon: 020 7401 5266
Jam: Bukak saben dina saka 10:00 nganti 18:00.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

13 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   pink ngandika

    Aku pengin informasi babagan transportasi sing kudu dakbukak saka bandara stradford menyang hotel nasional kerajaan sing ana ing bedford. Matur nuwun

  2.   Carmen Jesus Mora Monsell ngandika

    Sugeng Enjing:
    Aku bakal enggal lunga menyang London lan pengin ngerti apa sampeyan bisa ngirim informasi, rencana, lan peta jalan kutha kanthi surat.

    Gracias

  3.   Mercedes del Rey ngandika

    Sugeng Enjing:
    Aku bakal enggal lunga menyang London lan pengin ngerti apa sampeyan bisa ngirim informasi, peta lan peta jalan kutha kanthi surat, uga transportasi umum, kalebu kanggo bocah cilik (14 lan 16
    Gracias

  4.   ANA LOPEZ ngandika

    Sugeng siang, kula kersa kirim peta lan peta jalanan London uga sawetara B & B kanggo nginep, matur nuwun kanthi sanget, salam.

  5.   deloken ngandika

    kita budhal menyang London wiwit tanggal 20 nganti 28 Agustus. Kita minangka pasangan karo loro remaja lan aku pengin ngerti apa sampeyan bisa ngirim informasi, rencana, lan peta jalan kutha liwat surat.
    thanks.

  6.   PAMELA LLONTO ngandika

    Sugeng siang: Aku arep plancongan menyang London akhir minggu iki lan aku pengin ngerti apa sampeyan bisa menehi informasi babagan ngendi aku arep nyewa tur Harry Potter. Matur suwun !!!

  7.   ANALIA TAPIA ngandika

    Halo, aku arep lelungan menyang London wulan ngarep lan aku kepengin banget yen sampeyan bisa ngirim informasi babagan kutha, peta, papan sing bakal dikunjungi, hotel. Matur nuwun

  8.   Pepe Santacreu ngandika

    Halo, kita lelungan menyang London wulan ngarep lan aku pengin sampeyan ngirim liwat mail biasa, yen bisa, peta kutha lan informasi transportasi saka bandara. Matur nuwun. Pepe Santacreu. Benissa (Alicante) Spanyol CP: 03720 Avda.Constitucio Nº4 2C

  9.   MARIA Joses ngandika

    Kita tekan Heathrow tanggal 4 November lan kudu golek hotel kanthi kombinasi apik kanggo mlebu bandara Stansted lan Gatwick. Penerbangan kita mangkat jam 6.30 esuk tanggal 5, siji saka Stansted lan siji saka Gatwick, lan kita kudu paling ora ana ing bandara kasebut 2 jam sadurunge. Apa sampeyan bisa ngirim informasi babagan hotel sing bisa menehi transportasi nalika semana menyang 2 bandara kasebut?
    Kita uga bakal seneng yen sampeyan bisa ngirim peta London.
    Matur nuwun.

  10.   Nasaret ngandika

    Halo, aku bakal lunga menyang London sakcepete lan kaya wong liya, aku pengin sampeyan menehi informasi: peta, apa sing bakal dikunjungi ing njaba London.
    muchas gracias

  11.   bojomu ngandika

    Halo, wulan Februari aku arep lelungan menyang London karo kanca-kanca lan aku pengin ngerti apa sampeyan bisa ngirim informasi sing dicithak (peta, papan sing bakal dikunjungi) liwat surat. Matur nuwun

  12.   Deanna ngandika

    hola
    Aku arep lelungan menyang London lan aku bakal kepengin ngirim informasi babagan papan sing paling khas ing kutha iki lan papan sing paling apik kanggo dikunjungi, uga peta kutha
    Gracias

  13.   Ainho ngandika

    Aku pengin ngerti apa bakal ngirim peta umum London lan papan sing bakal dikunjungi uga peta transportasi saben jam, metro, sepur, bus,

    Gracias