Kapan luwih becik ngunjungi Barcelona

Barcelona minangka salah sawijining kutha Eropa sing paling akeh dikunjungi, kanthi meh sangang yuta wisatawan saben taun, amarga pesona Mediterania. Seni modernis sing muncul ing ibukutha Catalan, kuartal Gothic mitos, blanja lan restoran sing duwe gastronomi sing apik banget dadi papan sing istimewa kanggo dikunjungi kapan wae. Saiki, kapan luwih becik ngunjungi Barcelona?

Saben musim duwe daya tarik miturut rencana sing arep ditindakake sajrone kita urip ing kutha kasebut. Yen sampeyan duwe rencana plancongan menyang Barcelona nanging durung nemtokake wektu setaun, ing postingan sabanjure, kita bakal mbantu ngilangi keraguan sampeyan.

Panas

Apa musim panas sinonim karo pantai kanggo sampeyan? Dadi ora ana pitakonan. Sampeyan kudu ngunjungi Barcelona sajrone taun kasebut. Suhu udakara 30 derajat, srengenge katon padhang supaya tan sing sampurna, segara ana suhu sing ideal lan bar pantai isih rame. Ora ana sing luwih apik tinimbang mojito sing adhem banget sing mlaku ing pinggir segara lan nikmati pemandangan sing luar biasa.

Kajaba iku, nalika musim panas bagean gedhe saka tetanggan Barcelona ngrayakake festival utama. Sing paling misuwur yaiku ing lingkungan Gràcia, kanthi program sing nggabungake tradhisi, nyenengake lan budaya. Klebu panganan sing populer, casteller, konser, correfoco lan akeh kegiatan liyane. Penyebutan khusus pantes kanggo dekorasi lurung-lurung ing tetanggan, saben taun beda lan unik, sing narik kawigatene lan akeh turis sing narik perhatian.

Kosok baline, musim panas minangka musim sing sampurna kanggo plancongan sedina ing njobo ngunjungi taman lan kebon sing populer ing Barcelona kayata Park Güell, Parque de la Ciudadela utawa Laberint D'Horta. Uga taman hiburan Tibidabo, salah sawijining taman tertua ing Eropa, sing nduweni pemandangan panorama kutha sing bisa dinikmati saka meh kabeh pojok pager.

Wengi-wengi ing Barcelona nginep ing wayah sore ing salah sawijining restoran kanthi teras ing kutha kasebut, ing sangisore lintang-lintang. Nalika srengenge surup, sampeyan ora bakal kliwat festival musik, lampu, warna lan banyu sing ditawakake Font Màgica de Montjuïc. Pertunjukan gratis sing wis pirang-pirang taun kepungkur dadi salah sawijining obyek wisata utama ing kutha kasebut.

Tiba

Mupangatake suhu sing sithik ing Barcelona nalika musim gugur, apa cara sing luwih apik tinimbang njupuk rute tematik kanggo nemokake kabeh rahasia kutha? Ana macem-macem macem-macem: memedi, bal-balan, sejarah, misteri, sastra….

Rute ciri kasebut langsung napsu. Nalika tekane musim gugur, lurung-lurung ing Barcelona diisi kios kastanye sing nyiyapake ubi jalar lan kerucut kastanye sing anyar lan ambune nyebar ing lingkungan.

Ngomong babagan panganan, ngunjungi Pasar Boqueria minangka pengalaman sing luar biasa. Iki minangka salah sawijining papan sing paling warna ing kutha sing nuwuhake rasa ing cangkem. Sampeyan luwih becik ngicipi macem-macem jinis jamur khas ing taun iki: moixernons, cama-grocs, rovellos, gírgoles, lsp.

Musim gugur asring entheng lan ora akeh turis ing Barcelona, ​​mula masarakat sing seneng nemokake kutha lan pasar kanthi tenang iku nyenengake.

Museum Kontemporer Barcelona

Mangsa Mangsa

Dolan maring Barcelona nalika musim salju apik banget amarga musim rendheng lan rega akomodasi paling murah ing taun iki.

Sanajan suhu adhem, suhu mundhak awan awan dadi wektu sing tepat kanggo njelajah kutha kanthi mlaku lan mlebu museum lan bangunan sing paling lambang ing Barcelona. Ana akeh pilihan amarga ana luwih saka 50 museum: saka Museum Seni Catalonia Nasional, sing nduweni koleksi lukisan Romanesque sing paling penting ing saindenging jagad, nganti Museum Picasso, Museum Barca, Museum Chocolate, CosmoCaixa ... lan liya-liyane!

Sajrone musim salju, pirang-pirang pahargyan dianakake: sing paling penting yaiku Natal, kanthi perhatian khusus kanggo parade Makam Els Tres, sing ditindakake ing pertengahan Januari ing lingkungan Sant Antoni lan Sant Andreu; pawai para raksasa ing Santa Eulàlia, saben tanggal 12 Februari ing Ciutat Vella, utawa arak-arakan Sant Measure, tanggal 3 Maret ing Gracia.

Gambar | SuiteLife

Primavera

Salah sawijining kunjungan paling apik ing musim semi yaiku munggah menyang Montjuïc Mountain. Mangkene fasilitas ing Olimpiade 1992. Sing paling apik yaiku munggah menyang ndhuwur lan nikmati Taman Botani lan Stadion Olimpiade. Pandangan sing luar biasa sing ora nggawe wong ora peduli!

Yen sampeyan arep ngunjungi Barcelona ing musim semi, sampeyan bisa ngrasakake Night of Museums ing tanggal 20 Mei. Kabeh museum lan pusat budaya ing kutha mbukak lawang kanggo para pengunjung kanthi akeh kegiyatan.

Lan cara sing luwih apik kanggo pamitan menyang musim semi tinimbang ing wayah wengi San Juan tanggal 23 Juni ing sangisore lintang lan ing jejere kobongan ing segara. Wengi kanthi pesona unik lan ora iso lali!

Dadi, kapan luwih becik ngunjungi Madrid?

Ing musim apa wae, apik banget kanggo ngunjungi Barcelona amarga saben wong duwe pesona lan gumantung karo rencana sing bakal kita lakoni sajrone nginep. Aku nyaranake musim semi lan musim gugur amarga suhu luwih kepenak dibandhingake karo liyane.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*