Karakteristik hotel tanpa bocah

Hotel tanpa anak

Bubar, tren diwiwiti ing sawetara hotel sing wis diganti jeneng hotel tanpa anak utawa wong diwasa mung. Hotel-hotel kasebut duwe ciri khas utama yaiku ruang sing ora bisa ditemoni karo bocah-bocah, saengga wong diwasa bisa seneng karo lingkungan sing disesuaikan. Minangka ide manawa akeh wong sing seneng plancong seneng adoh saka rame-rame hotel sing akeh kulawarga.

ing Hotel tanpa anak minangka alternatif sing apik nalika nginep, luwih-luwih yen sampeyan pengin tentrem banget lan lingkungan sing wis diwasa. Nanging hotel-hotel kasebut nawakake luwih akeh, saliyane bebas saka bocah, kanthi tawaran sing dirancang kanggo wong diwasa supaya bisa ngrasakake pengalaman kanthi maksimal.

Hotel kanggo wong diwasa

Hotel tanpa anak

Saiki Mung wong diwasa hotel utawa ora duwe anak minangka minoritas, amarga ora makili luwih saka 5% tawaran, sanajan amarga sukses, mula bisa uga terus tuwuh. Nanging, wis ana akeh kontroversi babagan iki. Sejatine manawa nglarang segmen umur tetep diskriminatif nganti tartamtu lan ana asosiasi sing ora bisa ujar. Nanging mesthine ora ana undang-undang sing nyritakake babagan hotel apa sing bisa dilarang utawa ora, mula bisa uga main karo pasar sing lagi munggah lan saiki uga saya akeh.

Saiki, ana mayoritas hotel sing dirancang kanggo kulawarga, utamane ing wilayah sing paling turis, mula ora ana gerakan utama sing nglawan tampilan hotel kasebut kanggo wong diwasa, amarga kalebu minoritas. Sejatine, miturut Facua, dheweke ora bisa langsung nglarang mlebu kulawarga karo anak yen pengin nginep, nanging bakal dadi omong kosong amarga dheweke ora duwe layanan sing dibutuhake kanggo sawetara bocah.

Hotel sing duwe tujuan kanggo pasangan

Hotel tanpa anak

Jinis hotel biasane orientasi kanggo pasangan, wiwit ngaso lan swasana romantis lan tenang digoleki. Sanajan didol minangka papan sing tenang kanggo santai, kasunyatan manawa mung wong diwasa sing nampung ora njamin yen tentrem sing dianggep gampang. Hotel sing khusus kanggo pasangan biasane nawakake fasilitas kanggo plancongan kanggo nikmati layanan sing apik.

Ing jinis hotel iki sampeyan bisa golek perhatian pribadi. Umume seneng layanan kayata kranjang sambutan. Kajaba iku, ing restoran ana menu kanggo wong diwasa lan kemungkinan ngombe minuman beralkohol kapan wae.

Ing hotel kasebut, umume bisa ditemokake papan kaya spa ing situs. Spa minangka papan sing arang diakoni bocah-bocah, mula nikmati fasilitase kanggo wong diwasa. Pangobatan kaendahan lan istirahat sing ditawakake kadang uga kanggo pasangan. Paket ditawakake kanggo nginep, kanthi tawaran lan macem-macem perawatan. Ora ana sing luwih apik kanggo mungkasi santai tinimbang pijet pasangan. Saliyane, hotel kasebut bisa uga duwe ruang santai kayata kolam renang utawa gym, uga disiapake kanggo wong diwasa kanggo nikmati.

Hotel kanggo pesta

Konsep liyane sing bisa dadi spesialisasi hotel bebas bocah iki yaiku pesta diwasa. Ana hotel sing duwe pamirsa enom lan nawakake musik nganti wengi, uga koktail lan ruang santai. Ing hotel kasebut, dheweke ora fokus ing istirahat, nanging seneng-seneng, mula pamirsa minangka klompok kanca lan wong enom. Gumantung saka jinis tawaran sing ditawakake, fasilitas bakal beda lan bakal diiklanake kanthi macem-macem cara.

Layanan apa sing ora ditawakake

Hotel-hotel kasebut ditondoi kanthi target pamirsa diwasa kanggo fasilitas lan layanane. Kaya sing wis dakkandhakake, umume dheweke ora bisa nglarang bocah-bocah mlebu, nanging papane ora disiapake. Dheweke ora duwe layanan kanggo kulawarga, kayata layanan babysitting utawa babysitting. Dheweke uga duwe klub bocah, menu bocah, kolam utawa taman bocah. Dheweke ora bakal nawakake cribs utawa barang liyane kanggo nggampangake omah kulawarga lan anak, amarga diiklanake minangka papan bebas bocah.

Kok tetep ing hotel tanpa anak

Hotel tanpa anak

Sanajan ditawakake minangka papan istirahat, sing sejatine mung hotel sing khusus kanggo jinis masarakat tartamtu. Sadurunge milih salah sawijining, sampeyan kudu mriksa fasilitas lan komentar pangguna liyane kanggo entuk macem-macem panemu. Spasi kasebut bisa khusus kanggo pamirsa enom, pasangan utawa ing kemewahan utawa turis plancongan. Temenan, kabeh gumantung karo apa sing digoleki, amarga saiki hotel cenderung fokus lan khusus kanggo pamirsa tartamtu kanggo mbedakake awake dhewe. Mula ledhek sing muncul ing sekitar hotel tanpa bocah utawa mung kanggo wong diwasa.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*