Kastil ing Tuscany, Italia

Dina iki kita nyewa mobil lan kita bakal ngunjungi paling akeh kedaton ayu Tuscany Wong Italia Iki minangka benteng abad pertengahan sing ana ing kebon anggur ing wilayah iki. Umume, supaya kita ora kapitunan, ana ing sekitar kutha-kutha gedhe kayata Siena, Arezzo utawa Florence.

Ing provinsi Siena kita bisa miwiti kanthi ngunjungi Kastil Crevole, dununge ing sisih lor kutha Murlo, 27 kilometer sisih kidul Siena. Sajrone abad pertengahan benteng iki minangka salah sawijining omah favorit Uskup Siena. Luwih adoh ing sisih lor yaiku Kastil Brolio, sing duwe peran penting ing sejarah Italia ing abad kaping-XNUMX. Wiwit kuwi, lan nganti saiki, kalebu kulawarga Ricasoli.

Wétan Siena iku provinsi Arezzo, mampir sabanjure. Ing kana kita bisa ngunjungi reruntuhan Rocca di Civitella, ing Valdichiana, telung puluh kilometer sisih kidul Arezzo. Benteng kuno, dibangun ing antarane abad kaping XNUMX lan kaping XNUMX, bisa dadi conto kastil Lombard paling apik ing wilayah kasebut.

Patang puluh kilometer sisih lor Arezzo, ing wilayah Casentino, kita kudu ngunjungi Kastil Poppi, dibangun ing pungkasan abad kaping-XNUMX, sanajan miturut arkeolog wis ana conto benteng sadurunge. Menarik banget carane dijaga, sanajan ana perang sing ana ing sakiwa lan wektu kasebut.

Wis ing sekitar Florencia ora ana sing luwih apik tinimbang nyedhaki dheweke Kastil Nipozzano, rong puluh kilometer saka kutha Florentine. Dibangun ing taun 1371, iki minangka salah sawijining benteng sing paling kuat ing Tuscany. Lor saka Florence, kunjungan sabanjure yaiku Kastil Cafaggiolo, salah sawijining istana Renaissance paling apik ing Italia. Dibangun kanggo Medici, dina iki sampeyan bisa uga nginep ing wayah wengi, utawa paling ora menehi resep makan malam sing romantis.

Kastil kasebut bisa dadi tamasya liwat Tuscany. Amarga wis cedhak banget, ana sing nggunakake dina sedina, utawa uga akhir minggu kanggo ngunjungi.

Foto Via Rete Comuni Italiani

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*