Kembang ceri ing Lembah Jerte

Blossom Cherry ing Lembah Jerte 2

http://www.turismovalledeljerte.com/

Yen ana lanskap sing apik ing Spanyol sing kudu sampeyan pikirake paling ora sepisan ing urip sampeyan, yen sampeyan durung nate nindakake, mesthi ora ana sangsi kembang sakura ing Lembah Jerte. Dina iki, aku ora menehi saran supaya sampeyan lelungan menyang Paris utawa Roma kanggo nikmati monumen lan bangunan khas; Aku ora ngandhani yen Paskah sing paling apik ing Spanyol urip lan dinikmati ing Andalusia (pendapat pribadi); Artikel lelunganku dina iki didedikake kanggo sing luwih sederhana, luwih alami, nanging sekaligus, gambar sing paling apik sing bisa dipikirake lan bisa menehi saran saka kene.

Lembah Jerte, Extremadura

Ing sisih lor Extremadura, kita nemokake Lembah Jerte, ngendi wiwit tanggal 19 Maret nganti 31 Maret ing wulan sing padha iki, sing dikenal ing kana yaiku "Awakening of the Valley". Saiki kita isih bisa mikir salju ing pucuk Extremadura sing paling dhuwur, ing wektu sing padha ndeleng kepiye kali kali kasebut leleh. Sawise "Awakening of the Valley" kedadeyan sing dikenal minangka fase "Cherry Blossom", sing taun iki dadi wiwit tanggal 1 April nganti tanggal 9 wulan sing padha. Lan ing kene dununge kaendahan pagunungan karo wit-witan cherry sing dikembangake manungsa ... Ing sekitar gambar lembah iki, akeh rute hiking lan wisata sing ditindakake ing Lembah Jerte, dadi cara sing apik ora mung kanggo mikirake kembang ceri uga kanggo ngerteni kutha lan masarakat kanthi jero.

Antarane 10 April lan 3 Mei telpon ana "Udan petal" ing endi wilayah kasebut bakal ngganti gambar putih kembang ceri dadi ijo ijo saka kastanye lan wit oak lan ungu saka heather utawa kuning sapu.

Kembang ceri saka Valle del Jerte 3

Pemrograman saka 1 nganti 9 April, «Blossoms Cherry»

Kanggo sampeyan sing menyang Valle del Jerte kanggo mikir babagan kaendahan iki, luwih becik sampeyan ngerti apa kegiyatan liyane sing bisa ditindakake ing papan kasebut. Kanggo iki, kita menehi sampeyan program sing ditawakake Turismo Valle del Jerte:

Tanggal 1 April

  • 12:00 h. Tumindak lembaga Pelantikan Festival Kepentingan Turis Nasional Blossom Cherry lan pangiriman Cherry Emas (Plaza Spanyol).
  • 13:00 h. Pembukaan Pameran (Ruangan serbaguna Koperasi).
  • 18:00 h. Gala Solidaritas improvisasi lan badut, sing dadi ketua tim improvisasi "Ora mungkin nanging bener" (Omah Budaya).
  • 22:00 h. Kinerja musik dening Fede Muñoz (Plaza España).

Tanggal 2 April

  • 09:00 h. VIII. Rute Hiking Cherry Blossom.
  • 10:00 h. Pembukaan Pameran ing Ruangan Serbaguna Koperasi.
  • 10:00 h. Pasar Kerajinan liwat lurung-lurung ing kutha.
  • 11:00 nganti 13:30 sore Tur Turis sing Dipandu liwat Barrado lan sudut pandang.
  • 11:00 nganti 13:30 sore Pojok kanthi cetakan tradisional ing lurung-lurung Barrado.
  • 11:00 nganti 13:00 sore Lokakarya Masak Langsung, nyiyapake pasugatan kanthi produk luar biasa saka Jerte Valley, dening Asosiasi Cooks lan Confectioners of Extremadura.
  • 13:30 h. Kinerja musik Klompok Paduan Suara lan Tari (Plaza España)
  • 13:30 h. Candy lan Punch (Plaza Spanyol)
  • 19:00. Tambarrada. Pawai karo Kelompok Perkusi Budaya de Barrado liwat dalan-dalan ing kutha kasebut.
  • 20:00 h. Kinerja musik "Los Chanela" (Plaza España)
  • 23:30 h. Verbena "Neverland" populer (Plaza Spanyol).
  • Sadina-dina Sirkuit Budaya "Spasi Alternatif".

kembang sakura ing Lembah Jerte

Tanggal 3 April

  • Kanggo sedina muput. Ziarah Perawan Peñas Albas. Ing wilayah Virgen de Peñas Albas (Cabezuela del Valle).
  • 09:30 h. V Route Sepeda Gunung Cherry Blossom (Dalang).
  • 11:00 h. Lokakarya "Bunga liyane ing Lembah" (Omah Budaya Barrado).
  • 12:00 h. Animasi Bocah-bocah ing lurung-lurung ing kutha Barrado.
  • 12:00 h. Animasi karo Drummer ing lurung-lurung ing kutha Barrado.
  • 19:00 h. Teater Amatir. Telung Crita: "Putri Pitusa", "Konsultasi" y"Epitaph" (Omah Budaya Barrado).
  • Kabeh tampilan graffiti akhir minggu babagan salah sawijining gambar sing menang saka kontes II "Kaliber sing padha" dening Paloma Timón (Calle Real, Barrado).
  • Wiwit tanggal 4 nganti 17 April. Wiwit jam 10:00 esuk nganti 14:00 sore Dolan maring Pusat Pertumbuhan Salmonid Jerte. Diatur dening Hon. Dewan Kutha Jerte lan Pusat Reproduksi Salmonidae.

Tanggal 8 April

  • 17:00 h. Lokakarya "Kupu-Kupu Jerte" (Omah Budaya).
  • 21:00 h. Gala Peresmian Kontes Teater Amatir IV "La Barraca de Lorca" kanthi perwakilan potongan "Impen Lorca" (Omah Budaya).

Tanggal 9 April

  • Sajrone esuk konsentrasi nasional kendaraan klasik (Paseo de las Escuelas lan Plaza Embarcadero). 
  • 10:00 h. Aku Pasar Veton "El Camocho". Disetel karo pagelaran musik, hiburan ing dalan, lokakarya lan perdagangan Celtic lawas (Calle Plasencia, Plaza de la Constitución lan Plaza de la Iglesia).
  • 11:00 - 13:30 h. Kunjungan Turis Dipandu liwat dalan-dalan bersejarah ing Piornal.
  • 12:00 h. Teater jalanan "Legenda Wanita Kembang" (Alun-alun greja).
  • 13:15 h. Guignol Anak. Bisa: Lórjot lan Alas Sihir (Alun-alun Istana).
  • 14:30 h. Babak lurung-lurung ing Piornal sing ngurus Kelompok Paduan Suara lan Tari "La Serrana de Piornal".
  • 16:00 h. Lokakarya corak balon, lukisan wajah, dolanan bocah-bocah tradisional (Plaza de la Iglesia).
  • 16:00 h. Kinerja Musik Copla sing tanggung jawab kanggo Pilar Boyero (Tenda Kota, Plaza Las Eras).
  • 17:30 h. Tribut kinerja musik kanggo M-Cano (Tenda Kota, Plaza Las Eras).
  • 18:00 h. Penerbangan balon sing ditawan, dening Extremadura ing Globo (La Laguna).
  • 19:30 h. Tribut kinerja musik kanggo Marea "La Patera" (Tenda Kota, Plaza Las Eras).
  • 23: 00h. Verbena "Syra" populer (Tenda Kota, Plaza Las Eras).

Tanggal 10 April

  • 09:00 h. Rute Hiking "Tiga Cascades".
  • 20:00 h. Teater, nerusake Kontes Teater Amatir IV "La Barraca de Lorca" (House of Culture).
  • Kabeh tampilan graffiti akhir minggu babagan salah sawijining gambar sing menang saka kontes II "Kaliber sing padha".

Kaya sing bakal sampeyan ngerteni, ora mung mikirake kembang ceri nanging uga ngrasakake salah sawijining festival sing paling khas ing wilayah kasebut.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*