Sinau Irlandia sajrone 8 dina wiwit 344 euro

Sinau Irlandia

Kita terus nggoleki lan njupuk tawaran sing apik lan tawaran lelungan lan nggoleki, nggoleki, kita nemokake tawaran sing apik banget kanggo ngerti Irlandia. Ing tawaran asale saka tangan Destinia: Sinau Irlandia sajrone 8 dina wiwit 344 euro. Yen sampeyan pengin ngerti dina apa, kabeh layanan sing bakal kalebu promosi iki lan saka ngendi penerbangane, mula sampeyan menehi kabeh rincian.

Sinau Irlandia suwene 8 dina 7 wengi

Kanthi tawaran iki, Destinia nawakake sirkuit iki kanthi kacepetan supaya sampeyan bisa ngerti kutha-kutha sing paling penting ing Irlandia. Yen sampeyan mangkat saka Madrid, Senen, 27 November (kalebu penerbangan) lan sampeyan tetep ana ing kamar dobel, tawaran iki mung regane 344 euro saben wong. Jumlah tawaran iki beda-beda gumantung saka dina sing sampeyan pilih mabur menyang Irlandia.

Jadwal perjalanan

  • Dina kapisan ing Dublin: Mangkat saka Madrid. Tekan ing Dublin lan njupuk mobil sewaan ing bandara. Sirkuit Irlandia diwiwiti! Transfer menyang hotel sing direncanakake. Gumantung saka wektu tekan ing Dublin, sampeyan bisa tur kutha lan ngunjungi Trinity College lan Museum Nasional Irlandia. Akomodasi
  • Dina kapindho: Dublin-Galway. Sarapan. Ing wayah esuk, sampeyan bisa ngunjungi kutha Dublin dhewe lan ngujo Katedral Saint Patrick. Disaranake ngunjungi Old Jameson Distillery. Ing wayah sore sampeyan bakal drive menyang County Galway. Akomodasi ing wilayah kasebut.
  • Katelu dina: Sarapan. Mangkat nganggo mobil sewaan menyang Semenanjung Connemara, wilayah sing kontras amarga pegunungan granit sing dipanggoni wedhus kanthi tlaga akeh. Ing kene sampeyan bisa ngunjungi wilayah kasebut, nindakake sawetara jalur hiking utawa ngunjungi Biara Kylemore. Bali menyang Galway lan akomodasi.
  • Dina kaping papat: Sarapan. Dina iki sampeyan bakal bisa ndeleng wilayah Kerry. Esuk sampeyan bakal liwat County Clare, wilayah Burren. Lanjutan ing pesisir Clare, sampeyan bisa ngujung ing Cliff of Moher. Rawuh ing Kerry lan akomodasi ing hotel sing direncanakake.
  • Dina kaping lima: Sarapan. Dina iki, sampeyan bakal njelajah semenanjung Iveragh kanthi pemandangan Samodra Atlantik sing megah. Sawise Killarney, sampeyan bakal ngliwati Killorglin lan Glenbeigh, ing perengane menehi pemandangan Semenanjung lan Teluk Dingle sing apik. Lanjutan menyang Cahersiveen, nalika lair Daniel O 'Connell, pahlawan nasional. Sampeyan bakal nerusake tur menyang Sneem Village, sawijining kutha sing katon apik ing omahé warna-warni. Kita terusake rute sing ngemot pemandangan tlaga Killarney. Akomodasi
  • Dina kaping enem: Sarapan. Sajrone dina iki, sampeyan bakal ngunjungi Semenanjung Dingle, dikenal amarga akeh film sing digawe kayata «Cakrawala sing adoh banget» o "Putri Ryan". Ing wilayah West Dingle, sampeyan bakal nemokake sisa-sisa Kerry sing akeh banget. Akomodasi ing Limerick.
  • Dina kaping pitu: Sarapan. Mangkat menyang Dublin, ibukutha Irlandia. Sawise teka, sampeyan bakal duwe dina gratis kanggo ngunjungi kutha. Akomodasi
  • Dina kawolu: Sarapan. Ing wektu sing wis ditemtokake, transfer nganggo mobil sewa menyang bandara kanggo bali mobil lan coba bali menyang negara asale. Pungkasan sirkuit ing Irlandia.

Kalebu

  • Penerbangan
  • Akomodasi
  • Sarapan

Ora kalebu

  • Asuransi pembatalan opsional lan pitulung sajrone plancongan.
  • Layanan liyane sing ora dituduhake ing bagean "Kalebu".
  • Transfer.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap babagan tawaran iki utawa cukup ngakses kanggo lelungan menyang Irlandia lan ngerti negara sing apik iki, sampeyan bisa ngakses kanthi ngeklik Kene.

Yen tawaran iki dudu minat utawa sampeyan luwih seneng liyane, sampeyan bisa langganan buletin penawaran lan penawaran lelungan kaya ing ngisor iki pranala.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*