Ketemu Budda Agung Kamakura ing Jepang

Jepang minangka salah sawijining negara paling apik ing donya sing dadi turis. Kabeh ing kene bisa mlaku kanthi apik, iku negara sing tertib, tepat waktu, efisien, bisa uga ana wong sing sepi nanging grapyak banget, kanthi panganan sing enak lan tujuan turis sing luar biasa.

Kunjungan siji ora cukup, aku ujar yen arep kaping papat lan aku nembe teka. Saben lelungan aku nemokake sing anyar, aku ngalami sing anyar lan ngrasakake kenangan sing ora bisa uwal. Contone, mung rong minggu kepungkur aku arep menyang Kamakura Buddha Gedhe, siji saka wisata sing luwih kepenak bisa ditindakake saka Tokyo.

Kepiye cara lunga menyang Buddha Agung Kamakura

Sampeyan kudu ngerti dhisik Kamakura minangka kutha kuna, dibangun ing pesisir prefektur Kanagawa, kurang saka sajam kidul saka Tokyo. Ing wektu nalika kontrol politik ing sekitar kene dicekel dening klan Minamoto, kutha kasebut dadi jantung politik Jepang kaping XNUMX. Kekuwatane wiwit mudhun rong abad mengko nalika Kyoto teka ing papan sing padha.

Sisa-sisa taun-taun kamulyan amarga saiki kasunyatane yaiku kutha cilik sing sepi yen ing akhir minggu utawa Taun Baru Tionghoa kebak turis. Kuil, papan suci, sawetara monumen sejarah uga pantai sing apik banget dadi magnet ing musim panas, nanging lintang kasebut mesthi dadi Buddha Besar utawa Kamakura Daibutsu, patung sing apik banget lan tentrem sing sampeyan tingali ing foto. Kepiye carane tekan kene? Ya, gampang banget, kaya biasane ing Jepang.

Negara Jepang duwe akeh jalur transportasi dadi yen sampeyan duwe Jepang sepur sampeyan lagi bejo amarga ora prelu mbayar plancongan. Sampeyan bisa tekan kana nggunakake JR Yokosuka Line utawa JR Shonan Shinjuku. Kanggo nggunakake sing pertama, sampeyan kudu menyang stasiun Tokyo lan sepur kurang saka sak jam. Regane 920 yen, tanpa pass (udakara $ 9). Sampeyan uga bisa njupuk ing stasiun Shingawa.

Jalur liyane mangkat langsung saka Stasiun Shinjuku, kanthi tarif kaping pindho saben jam. Sampeyan kudu milih sing arep menyang Zushi dadi luwih becik sampeyan takon wong manawa. Wong kasebut bakal ndeleng pratandha sing wis padhang utawa seluler dhewe lan ngonfirmasi informasi supaya sampeyan bisa lelungan kanthi tenang lan pindhah menyang sisih tengen.

Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh tinimbang Big Buddha, bisa uga sampeyan musim panas utawa musim semi lan pengin lunga menyang pantai, siji pilihan yaiku tuku Pass Gratis Enoshima Kamakura- Kalebu sepur saka Shinjuku lan panggunaan sepur listrik Enoden tanpa wates sing ngubungake kabeh poin utama ing Kamakura udakara 1470 yen.

Jelajahi Kamakura

Kutha iki cilik lan yen sampeyan seneng sampeyan bisa mlaku-mlaku. Yaiku sing tak lakoni lan pancen adhem. Nanging aku mudhun saka sepur, nedha sarapan sing kuat lan miwiti mlaku liwat dalan-dalan cilik sing apik nganti aku kesasar. Ana pratandha uga sampeyan ora bakal kantun kabeh, cukup kanggo nemokake pojok, omah, wong. Yen swasanane apik banget sampeyan bisa nyewa sepeda.

Yen sampeyan njaluk peta ing kantor turis, sampeyan bisa mbukak salah sawijining dalan sing bisa nyebrang kutha lan bukit utawa mlumpat bis utawa numpak taksi. Taksi bisa dadi gampang yen pengin menyang tujuan sing adoh banget kayata candhi Zuisenji lan Zeniarai Benten. Saliyane pass turis aku wis ngandhani sadurunge sadurunge ana liyane: ing Kamakura Enoshima Pass Regane 700 yen lan ngidini sampeyan nggunakake sepur JR, monorel Shonan lan Enoden ing sedina.

Ora kalebu lelungan menyang lan saka Tokyo, ya, nanging sampeyan bisa nganggep manawa sampeyan bakal kebak ing kutha.

Kamakura Buddha Gedhe

Iku ageng patung tembaga makili Amida Buddha lan sing ana ing kebon Kuil Kotokuin. Wis luwih sithik tinimbang Dhuwur 13 meter lan iki minangka patung tembaga paling dhuwur nomer loro ing saindenging Jepang amarga ing Nara ana patung liyane sing luwih dhuwur.

Wiwitane dibangun ing taun 1252 lan manggoni tengah aula gedhe ing kuil. Nanging candhi iki dirusak kaping pirang-pirang dening banjir lan topan ing abad kaping XNUMX lan XNUMX. Pembangunane luwih saka sepuluh taun lan pirang-pirang atus taun kepungkur dibangun patung kasebut ana njobo dadi asring banget kudu dijaga.

Aku teka mlaku saka stasiun Kamakura, nanging yen sampeyan njupuk sepur listrik Enoden saka stasiun sing padha, iku mandeg kaping telu, Hase. Sepur cilik apik banget mula uga kudu dituku.  Kuil papan dununge Buddha dibukak wiwit jam 8 esuk lan ditutup jam 5:30 sore. Murah banget amarga regane 200 yen lan yen mlebu patung sing padha, sampeyan kudu nindakake, sampeyan mbayar tambahan 20 yen. Ora ana apa-apa.

Ora bakal ditutup, malah ing Taun AnyarDadi, yen sampeyan wis ndeleng manawa ing cuaca apik ing Tokyo, coba lelungan menyang Kamakura sing bakal sampeyan tresnani. Aku lunga ing mangsa adhem, mula hawa adhem wedi banget yen terus lelungan nanging pancen apik yen terus mlaku lan tekan pantai utawa ngunjungi Kuil Hasedera sing apik banget karo kutha utawa Kuil Hokokuji sing ana ing tengah-tengah. alas. pring, antara liya.

Menapa malih, ing pariwisata musim panas uga fokus ing pantai amarga Pantai Kamakura cedhak banget karo Tokyo lan Yohokama lan padha becik uwal saka panas sing lembab ing musim iki. Kaloro sing paling misuwur yaiku pesisir Zaimokuza lan Yuigahama, sing dawane udakara kilometer, kanthi papan perlindungan srengenge, toko lan udan.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*