Kethek, rokok lan alkohol ing Gibraltar

Dumunung ing sisih kidul semenanjung, Gibraltar Iki minangka watu watu sing dununge ana ing pesisir lor selat sing gabung karo Laut Mediterania lan Samodra Atlantik. Saiki selat kasebut minangka basis lan wilayah laut, uga paraiso fiskal disamur dadi pusat finansial lan toko ndandani kapal selam nuklir. Komitmen turis sing kuat sing dipromosekake para pimpinan rock taun-taun kepungkur nggawe kutha iki dadi tujuan sing sepi ing antarane wong Spanyol.

1. Cara tekan kana:
-Sawetara wulan kepungkur, Iberia ngluncurake garis Madrid-Gibraltar sing anyar lan sanajan perusahaan kasebut ngumumake yen wiwit tanggal 16 Desember kepungkur, pesawat kasebut bakal mbukak pesawat saben dina, kasunyatane beda banget.
-Saka Algeciras: Bis budhal saben 40 menit saka stasiun Algeciras menyang wates tanah sing padha karo Spanyol.
-Annex: Yen sampeyan lelungan nganggo mobil, luwih becik sampeyan tinggalake ing La Línea utawa San Roque lan akses menyang Gibraltar kanthi mlaku. Garis perbatasan kanggo mobil bisa nganti pungkasan.

2. Ngendi turu: Nginep ing Spanyol lan mulane nggawe dina para hotel hotel Campo de Gibraltar dadi seneng, senadyan kabeh aku menehi sampeyan data hotel Gibraltarian.
-Hotel Rock: 3 bintang, 117 euro saben wengi, kamar dobel,

3. Apa sing kudu dideleng: Gibraltar dudu kutha sing duwe kompleks arsitektur sing penting, sanajan ana sawetara papan sing kudu dikunjungi:
-El Peñón: Sing paling penting ing kutha kasebut. Mlaku utawa liwat dalan. Yen sampeyan arep munggah karo mobil pribadi, regane cukup larang. Pariwisata karo wong loro, udakara 30 euro. Kethek kayane grapyak nanging agresif banget. Mawa kanthong kacang minangka hadiah ora apik, yen sampeyan njupuk saka kanthong sampeyan bakal disuwek saka tangan sampeyan. Kewan sing dikasihi iki uga duwe kebiasaan nyopot bal lan tas ransel. Ngomong-ngomong, kera minangka spesies sing dilindhungi, mula ora preduli sampeyan nggawe edan, aja ngalahake dheweke utawa dhendha bisa penasaran. Aja lali ngunjungi museum, guwa-guwa lan dalan lawas sing dibangun ing Perang Dunia II.
-Alameda Botanical Garden: Pancen megah. Iki minangka titik wajib, papan sing paling apik ing parang.
-Faro: Pemandangan sing ora bisa dikalahake. Maroko kayane wis cedhak.
-Rumah Gubernur: Bangunan paling penting ing kutha kasebut. Ing bagean liya ing donya apa wae sing bakal dadi bangunan liya, ing Gibraltar minangka harta arsitektur. Ganti penjaga dadi magnet kanggo turis
-Katedral: Pelataran tengah kudu dideleng.
-Shops: Aja salah, wong lunga menyang Gibraltar babagan iki. Main Stret yaiku dalan blanja. Utamane minyak wangi, toko minuman keras, tobacconist lan elektronik. Kabeh luwih murah tinimbang ing Spanyol.
-Casemates Square: Kanggo dipangan. Macem-macem panganan sampah sing digawe ing AS. Cocog kanggo turis. Ing mangsa panas, sampeyan bisa ngenteni setengah jam kanggo pesen hamburger.

4. Metu kanggo ngombe: Ing musim salju, pawai kasebut isih enom banget, sing umure luwih saka 18 taun isih adoh ing universitas. Nanging ing mangsa panas owah-owahan. Pub Inggris, bir khas lan keramahan para llanitas pantes kanggo musim panas. Yen sampeyan milih pesta ing lemah nasional, sampeyan uga bakal nemokake wong Gibraltari ing kutha-kutha sing cedhak. Ing tanggal 10 September, Hari Nasional (foto) dirayakake, dadi preinan nasionalis paling gedhe.

5. Data kapentingan:
-Kanggo 2,5 euro saben dina, sampeyan bisa njupuk bis turisme kaping pirang-pirang sing dikarepake. Disaranake banget
-Alkohol lan tembakau luwih murah tinimbang ing Spanyol. Sampeyan bisa entuk karton rokok saben wong, sanajan kontrol wates ing sikil meh ora ana.
-Panganan Inggris ora enak banget, terus terang, iku ala banget, mula nyaranake ngisi weteng ing puluhan restoran panganan cepat saji sing mbanjiri kutha kasebut.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   Jose Antonio ngandika

    Babagan arep ngombe ing Gibraltar, aku ora ngerti apa sing bakal dakkandhani lan keramahan para llanitas, aku durung weruh apa-apa, siji-sijine sing aku weruh akeh bassisme lan badass mung ana siji klub wengi sing mbukak lan yaiku Savanah Underground lan Sax nutup lawange

  2.   ana ngandika

    Deleng, sawetara kanca wis ngandhani, yen munggah gunung, aku duwe sawetara pilihan utawa munggah nganggo mobil sing regane 10 euro (aku ora ngerti yen saben wong utawa 10 euro total), munggah nganggo kabel mobil sing bakal luwih murah (aku ora ngerti sepira) nanging masalahe mengko kita kudu mlaku mlaku lan pungkasane bis nanging larang banget (25 euro saben wong) aku pengin sampeyan menehi katrangan yen rega kasebut opsi nyata lan pilihan sing luwih disaranake kanggo aku lan saku .GRAX !!!

  3.   Jose Antonio ngandika

    Aku pengin ngerti sepira regane kanggo munggah kanggo ndeleng kethek kanthi mobil kabel utawa kanthi mikrok… ..dll! tulung wangsulan aku ing emailku.