Kilt, produk tradisional Skotlandia sing ora cocog kanggo kabeh wong

Iki minangka kilt tradisional sing bisa dituku ing Geoffrey Kiltmaker

Iki minangka kilt tradisional sing bisa dituku ing Geoffrey Kiltmaker

Apa sing bisa sampeyan tuku ing Skotlandia sing tradisional, asli lan warna? Ora ana sangsi, salah sawijining perkara sing paling apik babagan gaya iki yaiku kilt, rok Skotlandia sing kondhang sing dienggo pria lan nganti saiki isih ana akeh wong sing kaget karo pria sing kepengin weruh iki.

Salah sawijining papan sing paling apik kanggo entuk kilt yaiku Geoffrey Kiltmaker. Dumunung ing tengah kutha lan nyedhiyakake rok tradisional Skotlandia sing akeh, sanajan sing paling misuwur ing taun-taun pungkasan biasane rok sing paling modern ing endi bahan sing beda kayata kulit lan tweed dicampur.

En Alun-alun Putri minangka anak perusahaan utama toko mode Fifi & Ally. Iki minangka papan sing bisa tuku produk kecantikan sing apik uga aksesoris lan sandhangan merek. Ana bagean sing duwe sawetara piranti rumah tangga sing paling aneh lan asli sing wis katon, sing cocog kanggo mlaku-mlaku lan yen sampeyan wani, tuku dhewe.

Mlaku saka toko sing paling apik sing bisa ditemokake ing kutha, kita ora bakal lali, kaya tujuan sing apik, duwe sawetara pasar sing bisa dolan, sanajan ora duwe niat tuku, nanging supaya kenal. .

Pasar kaya Barras, ing ngendi saben akhir minggu, ing wilayah kasebut Wétan Akhir, lurung-lurung kebak kios cilik ing endi sampeyan bisa entuk produk tanpa wates kayata puding ireng Skotlandia, barang antik, klambi bekas, produk kanthi pangeling-eling Celtic sing jelas lan uga barang-barang hiasan saka Glasgow Celtic, salah sawijining klub sepak bola kategori nasional paling dhuwur.

Informasi liyane: Blanja ing Actualidadviajes

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*