Kita menyang Budapest kanthi rega 40 euro

Kutha Budapest

Entuk a tiket pesawat kanthi rega 40 euro iku cukup rumit. Luwih-luwih, nalika tekan tujuan sing wis ana Budapest. Ibukutha Hongaria minangka salah sawijining papan sing paling akeh dijaluk para turis. Ana prekara sing ora ngagetne kita amarga kaendahane dikomentari.

Dadi, saiki sampeyan bisa nggunakake pirang-pirang dina mlaku-mlaku ing dalan lan nylametake kabeh sing ditawakake, sing ora sethithik! Kaya sing dingerteni, jinis tawaran kasebut ora bakal suwe, yen regane 40 euro luntur, sampeyan isih duwe pilihan liyane sing apik, kanthi prabédan sing meh ora bakal dingerteni. Apa sampeyan pengin nemokake?

Tawaran paling apik mabur kanthi rega 40 euro menyang Budapest

Kita wis nemokake tawaran sing ora bisa dipikirake banget. Babagan sing mesthi dikomentari nalika sampeyan kirim kiriman jinis iki, nanging sejatine bener. Dheweke 40 euro, muter-muter. Pesawat kasebut mangkat saka Madrid esuk banget lan sampeyan bakal tekan ibukutha Hongaria Jam 10 esuk. Soko sing sampurna amarga menehi wektu kanggo sarapan sing apik lan menyang hotel kanggo nyelehake tas sampeyan.

Tawaran penerbangan menyang Budapest

Banjur, sampeyan wis sedina muput kanggo tur ing kutha gedhe iki. Kaya sing wis kasebut, yen cathetan 40 euro ilang, sampeyan duwe kesempatan liyane kanthi 55 euro, sing uga ora apik. Pilihan anyar sing ngidini sampeyan a gawan tangan lan kaya sing kita waca, iki uga regane larang banget. Kowe ora mikir? Yen sampeyan pengin nggawe reservasi lan liyane, sampeyan duwe kabeh kaca eDreams.

Hotel budget ing Budapest

Wiwit tanggal 8 nganti 11 November sampeyan wis duwe rencana. Sampeyan wis nggawe keputusan lan pesen pesawat. Ana prekara sing, tanpa mangu-mangu, kita ngerti minangka pilihan sing apik. Nanging yen sampeyan duwe pesawat, saiki sampeyan duwe akomodasi. Amarga sing wis dingerteni, luwih becik kita tetep taline sadurunge lelungan. Ya, kita wis nemokake pilihan sing cocog kanggo sampeyan.

Hotel murah di Budapest

Kita isih kari sawetara apartemen sing cedhak banget karo pusat. Mungkin bisa uga ana swara luwih rame tinimbang sing liyane, nanging sing sejatine rong wengi regane 16 euro. Yen sampeyan mriksa, umpan balik cukup positif, mula ora bisa takon apa-apa maneh. 'Kamar Covin Point' yaiku papan sampeyan ngaso sawise ngerti kutha. Dadi, kita mbayar rega murah mung kanggo ngisi daya batre lan bali menyang jejak wisata. Yen sampeyan milih opsi murah iki, mula bisa dipesen Hotels.com.

Sing bakal dideleng ing Budapest sajrone rong dina

Nalika mung lelungan sawetara dina utawa jam ing perjalanan, kita kudu nggunakake paling akeh. Dadi, kita bakal fokus ing kabeh sudhut sing penting banget.

Bèntèng Buda

Ing sisih kulon sisih kulon Budapest, kita nemokake Buda. Sampeyan duwe bis lan uga bus sing nyenengake. Sanajan sampeyan kudu ngerti yen lelungan murah, kaya sing dideleng, luwih becik numpak bis, amarga sing nomer loro rada larang. Ing kana kita kudu ndeleng Bèntèng Buda, wiwit saka kana, kita bakal menehi pemandangan kutha sing apik banget. Kutha iki dikenal minangka Istana Kraton lan wis dadi omahé para raja.

Kastil Budapest

Greja Matthias

Sawise mandheg ing kastil, kita bakal terus menyang Greja Matthias. Iki minangka salah sawijining greja paling misuwur ing Budapest, kanthi gaya neo-Gothic. Titik penting liyane sing kudu dipikirake, sajrone lelungan murah.

Bètèng Nelayan

Iki minangka sudut pandang, sing dununge ana ing bukit budha. Saka kene, sampeyan uga bisa ndeleng Parlemen lan kabeh sing diidini tampilan. Mesthine, akeh wong menehi saran supaya kunjungan iki digawe nalika dina wingi. Luwih saka apa-apa amarga sampeyan bakal entuk gambar sing sampurna, kanthi sorotan sing paling disenengi.

Bètèng Nelayan

Jembatan rantai

Kaya sing wis dingerteni, iku jembatan sing penting banget. Amarga nggabungake bagean Buda lan uga Pest. Ditulis babagan dheweke sing paling tuwa, sanajan sejatine nalika Perang Dunia II, kabeh jembatan dibanting. Dadi sing anyar muncul, persis 100 taun sawise sing pertama.

Basilika San Esteban

Sing paling gedhe ing papan iki lan nggawa jeneng raja Hongaria kaping pisanan. Nganti luwih saka setengah abad, papan iki bakal dibangun kanthi lengkap. Sampeyan bisa ngakses menara, saka ngendi wae tanpa ujar manawa sampeyan bakal duwe pemandangan sing nyengsemake, sing kudu dilewati. Sanajan iki, sampeyan kudu mbayar.

Basilika San Esteban

Alun-alun Pahlawan

Alun-alun sing ditemoni patung kabeh pimpinan pendiri Hongaria. Dadi kompleks arsitektur sing kudu dipikirake. Sampeyan bisa mbukak ing wayah esuk, supaya sampeyan bisa nerusake perjalanan liwat taman kutha.

Tanpa mangu-mangu, kita ora bakal kejawab sawetara museum, utawa santai blanja utawa ngrasakake gastronomi saka wilayah kasebut. Amarga sampeyan kudu tetep ngatur supaya bisa ndeleng lan nindakake sabisane.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*