Apa Visa 'Liburan Makarya' lan kenapa kita kepincut?

Sawetara sampeyan mikir nalika maca judhul artikel iki, hubungan sing bisa diduweni karo kertu Visa karo artikel lelungan sing biasa. Sejatine, pancen ana gandhengane! Paling penting, dirancang kanggo para plancong sing, saliyane kanggo nginep wektu sing apik ing papan sing dipilih, pengin nggunakake kesempatan kanggo kerja ing kana.

Yen sampeyan pengin ngerti apa a Visa Liburan sing Makarya lan sampeyan pengin ngerti cara ngolah, mula bakal dicritakake lan bakal dituduhake kabeh langkah.

Apa Visa Liburan sing Digunakake?

Iki minangka jinis visa khusus sing ngidini sampeyan kerja lan tetep ing negara kasebut apa sing sampeyan pilih suwene 12 wulan. Ing periode kasebut, sampeyan bisa mlebu lan ninggalake negara kasebut kaping pirang-pirang sing dikarepake.

Ing baris ing ngisor iki, kita bakal mangsuli pitakon sing paling asring babagan kertu visa iki supaya sampeyan ora ragu babagan prosedur lan syarat sing bakal diwenehake.

Apa syarate?

Iki dheweke bakal gumantung banget karo negara sing pengin sampeyan akses. Contone, Argentina duwe perjanjian karo Selandia Baru, Australia, Jepang, Jerman, Portugal, Prancis, Swedia, Denmark, Irlandia lan Norwegia. Gumantung saka ngendi sampeyan lan ing endi sampeyan pengin lelungan, sampeyan kudu menehi informasi babagan sampeyan.

Bisa njaluk panjaluk sampeyan kudu umur 18 lan 35 taun (Sanajan data sing uga bisa fluktuasi gumantung saka negara). Umume, dheweke njaluk sampeyan mbuktekake yen sampeyan duwe dana finansial kanggo tetep ing negara kasebut nalika entuk pekerjaan sing dipengini, kanggo tuku tiket bali lan njupuk asuransi medis kanggo kedadeyan kesehatan sing ana. Dheweke uga priksa manawa sampeyan ora duwe rekaman pidana.

Apa sampeyan kudu ngerti basane?

Gumantung saka tujuane. Contone, ing Australia, sampeyan njaluk sampeyan sertifikasi level Inggris nganggo ujian internasional. Sanajan ing papan tartamtu ora prelu banget, luwih becik sampeyan duwe gagasan dhasar babagan basa papan sing pengin dituju. Iki bakal mbantu sampeyan fungsi sing luwih apik yen sampeyan teka lan ngindhari masalah lan kesalahpahaman tartamtu ing wiwitan.

Lan yen ora, ngerti basa Inggris, basa internasional, bakal nggawe sampeyan luwih gampang ing meh kabeh negara.

Kapan sampeyan kudu njaluk?

Kuota dianyari saben taun sepisan lan gumantung karo negara kasebut telung prekara sing beda bisa kedadeyan: sing diwatesi lan didol dina sing padha aplikasi dibukak, manawa ora ana watesan, utawa ora diwatesi nanging ora duwe panjaluk akeh lan ora bisa adol kanthi cepet.

Apa sampeyan kudu tetep setaun suwene kanggo ndhaptar?

Sanajan visa diwenehake sajrone 12 wulan, ora prelu nginep suwene setaun, nanging sampeyan bisa tetep kurang wektu yen dikarepake. Nanging, disaranake lan disaranake sampeyan nggunakake kesempatan iki sing mung bisa dipikolehi saben dina ing saben tujuan sing kasedhiya.

Kepiye sampeyan bisa nemokake proyek?

Temokake kerja lan akomodasi ing tujuan kasebut bakal tanggung jawab sampeyan dhewe. Sing paling apik lan paling gampang yaiku yen sampeyan ngerti wong ing papan kasebut arep lunga menyang endi. Iki bakal bisa menehi pitakon babagan proyek sing paling gampang diakses sing bisa ditemokake ing wilayah kasebut.

Yen, ing tangan liyane, sampeyan ora ngerti sapa-sapa, disaranake sampeyan ngetik klompok saka Facebook saka akeh sing ana wisatawan sing ngganti informasi tartamtu lan uga menehi pitulung utawa akomodasi. Dheweke uga bakal bisa menehi katrangan babagan pengalaman ing negara kasebut lan saran, kanggo urip bareng lan makarya.

Apa sampeyan bakal bisa kerja ing saindenging bawana?

Sampeyan mung bisa kerja ing negara sing wis dijaluk visa. Contone, yen duwe visa Argentina, sampeyan bisa lelungan menyang saindenging bawana Amerika nanging mung bisa kerja ing Argentina.

Yen sampeyan duwe pitakon liyane, sampeyan bisa takon ing bagean komentar. Kita bakal seneng bisa ngrampungake. Elinga yen saben negara duwe sarat dhewe, goleki kanthi becik sadurunge ngrancang apa-apa.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*