Kita nemokake ing Tokyo 'lurung yakitori'

Yen sampeyan salah sawijining wisatawan sing seneng metu saka sirkuit tradisionalKanggo turis, adoh saka pusat lan temokake sudhut sing mung ngerti wong-wong sing manggon ing kutha, mula artikel iki kanggo sampeyan.

En Shinjuku, salah sawijining 23 lingkungan khusus ing Tokio lan pusat komersial lan administratif penting, bisa ditemokake 'lurung yakitori' minangka gang cilik lan sempit banget kondhang, mula jenenge iki diwenehi jeneng amarga ing sadawane gang sing sempit, ana sandhinge, bar yakitori cilik (sawetara tusuk sate ayam). Bar kasebut pancen cilik lan biasane duwe bar kanggo sawetara wong, ing mburine kita bisa ndeleng pelayan nyiyapake yakitoris tanpa mandheg lan ngombe bir.

Jeneng sejatine dalan miturut tandha sing dipasang ing lawang mlebu, yaiku????? (Omoideyokochou) sing bisa diterjemahake dadi 'gang kenangan', mbukak dalan udakara 42 bar sing adol tusuk sate.

Pengalaman kasebut, yen sampeyan pengin ngerti Jepang sing jero, adoh saka pencakar langit lan lampu neon, menarik saka sudut pandang budaya lan gastronomi. Sampeyan bisa melu urip saben dinane, melu ngobrol kanthi rame ing Jepang sanajan sampeyan ora ngerti, lan mlebu yakitori sing diiringi segelas bir.

Kanggo seneng!

Photo: Paperblog

 

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*