Klambi Prancis

Prancis saiki ora duwe gaya kutha sing unik, sanajan bisa uga kasebut sawetara rincian sing nggawe pencarian gaya sing ana ing antarane bohemia lan elegan, sing uga bisa ditemokake ing pirang-pirang gaya dalan sing paling akeh dituduhake, kalebu keanehan ing pirang-pirang kutha.

Mbalik maneh, biasane, umume diarani ana setelan kanggo pria lan wanita yen ing kasus kasebut rok dawa dene kanggo pria anane celana lan kaos Diiringi rompi utawa jaket lan a Sombrero.

Uga asring dibahas rasukan bangsawan mewah sing ditampilake sajrone jaman raja Prancis, sing penting banget amarga akeh rincian lan panggunaan kain lan sutra paling mewah kanggo nggayuh kekarepan sing dikarepake.

Wanita aristokrat biasane rok sutra sing diklumpukake, dihias nganggo benang emas. Jaket uga digunakake kanggo blus.

Wanita kelas menengah biyen nganggo klambi ketat sepotong nganggo lengen klambi.

Wiwit biyen nganti saiki, syal kanthi bentuk lapisan, kalebu bagean saka mode Prancis.

Photo: Garis pantai

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*