Disko, Klub, lan Bar Terbaik ing Asia (Bagean 1)

Biasane nalika mikir arep lelungan Asia Ana ing pikiranku, kunjungan menyang mausoleum, budaya kuno, pariwisata agama, ziarah massal, pantai pesisir, gastronomi aneh, lan uga teknologi canggih. Nanging, iku dudu siji-sijine sing ditawakake benua sing apik ing Timur Jauh. Wektu iki kita wis mutusake nyiyapake pandhuan lelungan sing beda, kanggo nggoleki kesenengan ing wayah wengi. Apa sampeyan siyap tur? diskotik, klub lan bar paling apik ing Asia? Mangkene ...

Foto: Way Faring 

Klub wengi ora duwe meri marang klub wengi sing gedhe. New York o Ibiza. Asia duwe barang, lan masarakat ngerti kepiye carane seneng-seneng banget. Dianggep akeh minangka salah sawijining klub Asia paling apik sing ditemokake "Jagad Suzie Wong”, Jeneng lucu kanggo klub wengi. Ya, yen sampeyan pengin ngerti papan iki, mula kudu menyang Beijinging China. Papan iki, misuwur banget karo warga lokal, istimewa kanggo ngombe sawise kerja sedina muput. Bener, kita minangka turis ora bakal golek santai sawise kantor. Nanging, iku pilihan sing paling apik kanggo nglampahi wektu sing nyenengake. Sampeyan bakal kasengsem ngerti, yen sampeyan wanita, yen dina Rebo ana wengi wanita nganti 11 wengi, mula entri lanang ora diidini nganti wektu kasebut.

Photo: Maximilian hecker

Kita terus tur ing wilayah Tiongkok lan pindhah menyang Shanghai. Ing kene kita bakal seneng ing Omah Urip ARK saka rock paling apik ing China. Yen sampeyan seneng musik sing golek swara anyar, mula papan iki sampurna kanggo ngerteni babagan band nasional sing paling apik. Nggolek nyenengake ing Hong Kong? Klub wengi sing paling disaranake ing kene yaiku C Club, Q Club (rutin nawakake DJ musik elektronik internasional), Hei Hei Club lan Klub Flying. Sing terakhir minangka salah sawijining sing paling eksklusif ing wilayah kasebut, mung kanggo anggota lan digawe dening desainer industri Prancis sing misuwur Philip Starck. Sampeyan uga perlu disebutake Mripat Naga, klub eksklusif banget, dirawuhi model nasional, aktor lan penyanyi. Sampeyan wis ngerti, yen sampeyan pengin cedhak pesawat jet Cina sampeyan kudu teka ing kene.

Photo: kev / batal en Flickr 

Dikenali minangka salah sawijining klub paling apik ing donya, Menteri Swara, uga dununge ing Asia, sabenere ing Singapore. Dianjurake kanggo sing seneng musik elektronik. Singapura terus ngejut-njuki kita kanthi wengi sing nyenengake lan ngenalake kita menyang papan alternatif liyane kayata Pusat & Embargo y Kepompong.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*