Kutha Spanyol paling apik sing dikunjungi nganggo mobil nalika musim semi

kutha Spanyol

Coba gunakake kasunyatan manawa adhem alon-alon ilang lan suhu dadi luwih anget kanthi ngunjungi salah sawijine 6 kutha paling apik ing Spanyol kanggo preinan ing musim semi iki.

LAN… Apa luwih apik tinimbang lelungan nganggo mobil? Kita nggabungake ing gendheng kanggo kendaraan lan ngulandara! Apa sampeyan siyap nemokake kutha paling dhuwur ing musim iki? Terus maca!

Madrid

Ya, mesthi wae. Madrid minangka kutha sing apik. Dadi adhem banget ing mangsa adhem yen sampeyan teka saka kutha sing luwih anget, lan dadi panas nalika sampeyan teka saka kutha sing adhem. Nanging, iki dilahirake maneh lan mekar nalika musim semi. Srengenge, sing wis luwih panas, ngundang mlaku-mlaku kanthi sepi liwat lurung-lurung sing apik lan taman sing subur.

madrid

Ing musim semi, sampeyan bisa mlaku-mlaku liwat Taman pensiun sing apik (nyewa kapal ing tlaga), numpak sepeda liwat Parque Juan Carlos I utawa Madrid Río. Lan yen sampeyan ora kepengin mlaku-mlaku, disaranake sampeyan memesan tur kutha ing bus turis sing mbukak kanggo njupuk cuaca sing apik utawa ngetutake rute ing mobil sampeyan: Pilihan sing paling irit lan nyaman!

Lan apa ora numpak mobil kabel lan ngujo ibukutha Spanyol saka ndhuwur, nalika sampeyan siram ing sinar srengenge pisanan?

Yen ora panas ing njaba, sampeyan mesthi bisa bukak Istana Kerajaan lan Katedral Almudena.

Vall de Boí, Lleida

Macem-macem geografi Spanyol angel milih sing tujuan sing paling apik.

vall de Boi

Nanging, kita milih pyrenees amarga ing musim semi isih ana salju ing pucuk sing paling dhuwur, ijo asri ing lembah-lembah lan banyune mili tekan endi wae, saengga kali bisa mili kanthi semangat. Ora perlu jinis saringan amarga sawahe kobongan kembang liar, srengenge katon lan langit pancen biru. Dina-dina saya suwe, lan kabeh bisa digawe kanggo swasana sing nyenengake.

Kita uga seneng desa cilik kanthi omah watu, slate ing kothak lan pot kembang ing jendhela, uga dalan kanthi kurva lan lalu lintas sing sithik.

Alicante, Benidorm

Musim semi minangka wektu sing apik banget kanggo ngunjungi Benidorm. Sanajan akeh sing ngaku, sejatine iku luwih saka mung srengenge lan pantai.

benidorm

Benidorm duwe kutha lawas sing mlaku banget, kanthi bar akeh Dheweke ngawula tapas saka kabeh wilayah Spanyol lan kanthi swasana gedhe ing teras. Saliyane wilayah tapas, Benidorm duwe macem-macem restoran sing kasedhiya pawon internasional saka meh kabeh pojok jagad.

Sampeyan uga bisa menyang Mirador de Benidorm, sing minangka salah sawijining simbol kutha lan nyambungake loro pesisir kasebut. Saka sudut pandang iki sampeyan bisa ndeleng pemandangan matahari terbenam lan srengenge sing apik.

Valencia

Valencia nampani kita kanthi iklim sing cerah, teras sing enteni diisi lan paellas paling apik sing bisa ditawakake Spanyol, kanthi anyar disiapake ing meja njaba. Ora bakal ana akeh wong kaya musim panas, mula kita bakal duwe pantai kanggo mlaku ing pesisir lan bisa uga mangan es krim.

Kita bisa menyang Kutha Seni, mlaku ngubengi kutha, menyang Taman Botani… Lan akeh liyane!

Córdoba lan teras ing Mei

Córdoba minangka tujuan sing kudu ditonton ing Spanyol wulan Mei, kanthi salib lan teras Mei, lawang, lan wit oranye mekar. Dibandhingake karo wulan liyane ing taun iki, kutha iki dimandhang cahya lan warna. Kajaba iku, sajrone wulan iki dianakake kontes Maystick sing populer, lan sawetara omah pribadi mbukak teras kanggo umum, kebak kembang, rincian lan manungsa waé sing tliti kanggo kabeh wong sing liwat.

Masjid-Katedral sing misuwur ing jagad iki bakal nggawe sampeyan bisu, lan mlaku-mlaku liwat kuartal Yahudi, rasakake tapas ing restoran lan temokake sawetara permata sing didhelikake ing kutha kasebut, kayata Istana Viana lan Taman Alcazar, iku seneng tenan. Kutha sing santai kanthi sejarah sejarah lan campuran budaya sing beda-beda sing ora bakal sampeyan ganggu.

Sevilla

Sevilla iku tujuan sing apik banget ing taun iki kanggo Pameran April, yaiku salah sawijining pameran Andalusia sing tahan nganti musim semi. Akeh turis sing milih ibukota Andalusia kanggo plancongan kembang sing dihias ing lurung-lurung, ing swasana perayaan lan kaendahan wilayah kasebut.

Kanggo ngunjungi acara flamenco ing Seville Iki minangka salah sawijining kegiatan sing penting, bebarengan karo mlaku liwat monumen, numpak kreta sing ditarik jaran lan ngrasakake gastronomi lokal. Ing sawetara dina sampeyan bakal bisa ngerti kabeh babagan kutha. Plancongan akhir minggu menyang Seville nalika musim semi bakal nggawe sampeyan tresna karo kutha lan bakal pengin bali kapan wae taun.

Saiki sampeyan wis ngerti kutha Spanyol sing kudu dikunjungi. Endi sampeyan arep miwiti lelungan? Elinga yen sampeyan kudu adaptasi karo aturan sing diwenehake dening negara darurat Covid-19. Sinau babagan aturan saben komunitas lan seneng lelungan.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*