Kutha paling murah lan paling larang ing Eropa kanggo dikunjungi

Kutha paling murah lan paling larang ing Eropa

Milan

Ing kesempatan iki, kita menehi artikel sing dirancang kanggo para plancong sing bakal ngunjungi sawetara tujuan Eropa ing wulan mbesuk amarga alasan santai (preinan, istirahat istirahat, akhir minggu, lan liya-liyane) uga kanggo sing kudu pindhah amarga alasan kerja utawa siswa sing kurang dolanan.

Sabanjure, sampeyan bakal ngerti apa sejatine kutha paling murah lan paling larang ing Eropa kanggo dikunjungi. Kita yakin manawa informasi iki penting banget amarga kanthi cara iki kita sadurunge bisa ngowahi biaya sing bakal ditrapake ing papan tujuan uga ngganti pilihan ing menit pungkasan kanggo tujuan sing luwih murah.

Kutha sing paling larang nginep

London

Iki dudu perkara anyar, uga ora bakal kaget kita yen menehi katrangan marang sampeyan kutha sing paling larang nginep saiki Paris, London lan / utawa Munich, sampeyan nderek banget Brussels, Milan lan Amsterdam, kabeh kutha gedhe kaya kedadeyan ing Spanyol, Madrid utawa Barcelona. Nanging, tetep ing rong kutha Spanyol iki isih luwih murah tinimbang nginep ing salah sawijining kutha ing ndhuwur.

Ing sisih ngelawan kita temokake Budapest, iku bakal kutha paling murah kanggo nginep. Kanggo menehi ide babagan bedane rega, sampeyan menehi rata-rata regane saben kamar ing flat sing dituduhake saben wulan ing macem-macem kutha:

  • Budapest: 249 euro.
  • Prague: 313 euro.
  • Barcelona: 405 euro.
  • Roma: 475 euro.
  • London, Paris utawa Munich: luwih saka 500 euro.

Informasi akomodasi iki penting banget kanggo para mudha sing bakal enggal budhal utawa bisa milih tujuan kanggo beasiswa Erasmus.

Kutha sing paling larang kanggo dipangan

Warsawa

Inggris mbaleni maneh ing dhaptar sing paling larang. Saiki uga ana ing masalah restorasi. Kutha Eropa sing paling larang kanggo dipangan yaiku: London, Paris, Milan, Munich, Amsterdam lan Brussels. Praktis padha karo tetep ing dheweke.

Ing sisih liyane sing paling murah dipangan yaiku: Budapest, Prague, Porto, Warsaw, Lisbon, Barcelona, ​​Berlin, Madrid lan Roma (miturut urutane, paling saka ekonomi nganti paling ora).

Lan babagan sarana transportasi lan regane?

Titik penting liyane sing kudu dingerteni yaiku sarana transportasi sing bakal ana ing saben kutha Eropa kasebut lan ing endi plancongan sing luwih larang lan luwih murah.

London njupuk maneh telapak tangan saka kutha Eropa sing paling larang amarga pass transportasi regane 104 euro saben wulan. Saliyane, ing kontras, kita nemokake kutha liyane sing kanggo 12 euro sewulan utawa kurang kita bisa ngubengi kutha. Supaya, saka papan sing paling murah nganti sing paling larang ing wilayah iki, yaiku: Brussels, Prague, Munich, Budapest lan Warsaw. Iki diikuti karo: Milan, Paris, Porto, Madrid, Roma, Berlin, Lisbon, Barcelona, ​​Amsterdam lan pungkasane, London.

Kesimpulan pungkasan

Ngelingi kabeh faktor kasebut: akomodasi, panganan lan transportasi, kita bisa nyimpulake manawa kutha-kutha Eropa sing bisa urip ing kene kurang saka 500 euro saben wulan, bakal Budapest, Prague, Porto, Warsaw lan Lisbon (Ing babagan kasebut, bisa uga beasiswa Erasmus cukup kanggo kabeh iki). Nanging, yen pengin dadi kutha sing misuwur, luwih populer lan uga luwih akeh sing dikunjungi, kayata London, Milan utawa Paris, anggaran kita mesthine kudu luwih dhuwur tinimbang 500 euro saben wulan.

Budapest

Sinau finansial iki dipimpin dening 'Uniplace', dirancang khusus kanggo siswa Erasmus sing bakal ngunjungi kutha-kutha Eropa kasebut ing wulan ngarep.

Tujuan 'Erasmus' sing paling populer

España terus memimpin setahun maneh kanthi jumlah siswa ing Eropa sing disambut saben taun kanggo program Erasmus, mula kita bisa ujar manawa negara kita minangka tujuan sing paling populer ing antarane kabeh.

Ditututi karo Jerman, Prancis, Inggris lan Italia ... Sing adoh saka negara kaya Malta, Slowakia lan Estonia.

Saka kabeh universitas Spanyol, sing nampa siswa Erasmus sing paling akeh yaiku Universitas Granada (lan kita ora kaget amarga iku kutha sing apik banget lan swasana enom banget). Iki diterusake dening Universitas Valencia, Universitas Seville lan Complutense Madrid.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*