Desa paling apik ing Sierra de Huelva

Kutha Aracena

La Sierra de Huelva Dumunung ing sisih lor propinsi kasebut lan wilayah kasebut cukup turis, amarga dununge Sierra de Aracena lan Taman Alam Picos de Aroche. Wilayah iki cocog kanggo hiking lan kunjungan lan rute sing khusus kanggo alam sekitar, nanging sampeyan uga kudu kesasar ing desa-desa sing apik, ing endi sampeyan bisa nemokake sejarah propinsi kasebut.

ing desa sing paling apik ing Sierra de Huelva Dheweke duwe barang sing bisa dideleng lan amarga dheweke dadi kutha sing kepenak, mula cocog kanggo plancongan akhir minggu. Ing dina sing padha, sampeyan bisa ndeleng luwih saka siji, kanggo ngerti wilayah Sierra de Huelva.

Aracena

Grotto Kaelokan

Kita miwiti karo kutha sing menehi jeneng taman alam lan dadi salah sawijining kutha paling turis ing Sierra. Kutha iki minangka ibukutha wilayah kasebut lan nawakake kutha lawas sing apik ing ngendi kesasar, didominasi kastil gaya Almohad sing apik wiwit abad kaping XNUMX. Ing kutha iki, sampeyan kudu mudhun menyang Gruta de las Maravillas, guwa-guwa regane larang regane lan stalagmit. Ing kutha cilik iki uga ana Museum Ham, salah sawijining produk utama pegunungan iki, sing uga bisa nyoba ing restoran lokal. Kita ora kudu lali ngunjungi Pusat Interpretasi taman alam yen pengin ngerti luwih akeh babagan lingkungan alam pegunungan.

Hoop

Hoop

Aroche uga menehi jeneng taman alam lan misuwur amarga ana ing bukit, nyawang wilayah sing biyen ana kutha Roma sing makmur banget, mulane sisa-sisa arkeologi ditemokake ing lingkungan sekitar. Ing Kutha Hispano-Romawi Turóbriga Dumunung ing Lanos de la Belleza lan diwiwiti saka abad kaping XNUMX SM. C. Ing pusat sejarah Aroche sampeyan bisa ndeleng Almohad lawas wiwit abad kaping-XNUMX, ing njero bullring digawe ing abad kaping XNUMX. Kunjungan liyane sing menarik ing kutha iki yaiku Museum Rosario sing khas, sing ana ing Guinness Book of Records amarga duwe pirang-pirang ewu tasbeh saka saindenging jagad.

Jabugo

Kutha JAbugo

Mesthi kutha iki sampeyan wis ana gandhengane. Ya, kita ngrujuk menyang ham jabugo, jeneng sing dijupuk saka kutha iki, sing bisa ditemokake akeh papan sing khusus digawe produksi, sanajan ora istimewa ing papan iki. Ing kutha iki, kabeh ora ham lan sampeyan uga bisa ngunjungi situs arkeologi Cueva de la Mora, sing asale saka Paleolitik.

Alajar

Alajar

Ing cedhak Alájar kita nemokake sudut pandang saka Rock of Arias Montano, saka ngendi sampeyan duwe pemandangan Sierra de Huelva sing luar biasa. Pusat kutha sing bersejarah yaiku wiwit jaman Arab, kanthi tata letak sing ora teratur ing antarane omah-omah putih. Papan sing santai banget kanggo nikmati kutha sing khas.

Almonaster la Nyata

Almonaster la Nyata

Ing Almonaster la Real sampeyan bisa nemokake sing angel ditemokake, sing nawakake pesona tambahan. Tembok kutha lan kastil diwiwiti wiwit jaman Moor. Nanging, sing paling penting sing diduweni yaiku ing njero lingkungan iki, lan kalebu salah sawijine mesjid padesan ing negara kita. Ing kutha kasebut, sampeyan uga bisa ndeleng greja San Martín, kanthi gaya Gothic-Mudejar. Kanggo ndeleng paling apik, sampeyan bisa munggah menyang titik paling dhuwur ing propinsi kasebut, yaiku Cerro de San Cristóbal, sing cedhak. Iki uga kebon anggur sing paling dhuwur ing kabeh provinsi.

Linares saka Sierra

Linares saka Sierra

Linares de la Sierra yaiku a kutha khas wilayah Huelva iki. Kutha iki minangka salah sawijining kutha paling cilik nanging kalebu salah sawijining kutha paling apik amarga duwe pesona lan ora bakal ilang gaya pagunungan. Ing papan iki sampeyan bisa ndeleng dataran, sawetara kerikil mbentuk pola sing digawe ing watu lan ana ing ngarep lawang omah. Ing kutha iki, sampeyan mung kudu mlaku-mlaku kanthi nemokake banyu mancur tradisional utawa umbah-umbah lawas, uga omah sing apik.

Puncak Utama

Puncak Utama

Cumbres Mayores minangka papan liya sing sampeyan bisa nikmati sejarah ing wektu sing padha karo kutha tradisional sing apik lan tenang sing isih bisa narik kawigaten. Iki ngendi ing kastil Sancho IV, benteng sing tujuane kanggo njaga wilayah kasebut saka serangan Portugis. Iki diwiwiti saka abad kaping-XNUMX. Ing wulan Desember sampeyan bisa ngrasakake festival gastronomis 'Taste Cumbres Mayores' ing kutha kasebut, sing nduweni keanehan nyedhiyakake sajian ham jabugo paling gedhe ing saindenging jagad.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*