Kutha paling apik ing Maroko sing bakal dikunjungi

Jamaa el Fna

Maroko cedhak banget karo Eropa, ing Afrika Lor, lan kita isih ngerti manawa iku negara sing beda banget, mula cedhak lan saiki wis adoh. Adate, bangsane, warna-warni, mambu rempah-rempah, minangka sawetara perkara sing ndadekake khas, dadi yen mlaku-mlaku liwat kutha-kutha utamane, bakal cocog kanggo sapa wae.

Nalika ngomong babagan sing paling apik Kutha Maroko sing bakal dikunjungi Kita waca sing paling populer, sanajan ana sudhut khusus sing kudu dideleng, ing endi wae. Ngluwihi Marrakech ana kutha-kutha sing menarik kayata Rabat utawa Fez, sing akeh ditawakake para turis kanthi pengalaman anyar.

Langkawi

Mesjid marakesh

Langkawi

Marrakech minangka ibukutha kuno, kutha sing didegake ing taun 1602 dening Ibn Tasfin, lan ora diraguhi minangka salah sawijining kutha sing paling apik lan kutha sing nampa pariwisata paling akeh saben taun. Mesthi akeh sing bisa ditemokake, kanggo ngrampungake budaya Maroko, gaya urip, sandhangan, produk lan tradhisi. Kunjungan menyang Souk kudu ana, ing kana papan sing bisa tuku kabeh, lan ing endi para pedagang bakal nyoba golek rega sing paling apik kanthi tawanan karo turis. Ing Alun-alun Jamaa el Fna sampeyan bisa ngrasakake awan, wengi karakter khas, acara lan kios panganan. Mesjid Koutoubia minangka tugu sing paling apik, inspirasi saka menara Giralda, sing uga dadi mesjid sadurunge, lan mirip banget.

Casablanca

Casablanca

Kabeh wong ngerti Casablanca saka film Humphrey Bogart sing misuwur, nanging saiki kutha iki uga dadi kutha paling gedhe ing Maroko lan salah sawijining pusat ekonomi. Kutha iki minangka kutha kosmopolitan lan modern, cocog kanggo ndeleng sisih paling anyar ing Maroko. Sanajan modernitas, ing Casablanca isih akeh sing bisa dideleng. Ing madinah utawa kutha lawas Dununge ana ing sandinge plabuhan, lan ing kana sampeyan bisa tuku produk khas, kayata barang kulit. Uga ana sawetara titik menarik, kayata Menara Jam utawa Mesjid Ould el Hamra. Ing bagean kolonial kutha, kita nemokake bangunan seni deco sing apik, lan sampeyan aja nganti lali karo Masjid Agung Hassan II, sing mewah lan modern.

Rabat

Rabat

Rabat minangka ibukutha saiki, sanajan bisa uga dudu papan wisata paling apik ing Maroko. Kutha iki nduweni kombinasi sampurna ing antarane kutha kuna lan modern, mula uga dadi titik menarik kanggo dikunjungi. A kudu ndeleng yaiku Menara Hassan, menara dibangun dening Almohad, ora misuwur kaya Giralda utawa Koutoubia, nanging uga penting banget. Liyane sing kudu ditonton yaiku kasbah abad pertengahan ing Udayas, sawijining wilayah kutha sing apik banget kanthi gang cilik lan omah sing dicet biru.

Tangier

Tangier

Ing Tangier, ana akeh panggonan sing bisa dideleng, sanajan kita pengin nyedhaki papan sing paling akeh, kita uga kudu ninggalake kutha kasebut kanggo nemokake ruang alam. Ing Cape Spartel lan Gua Hercules Dheweke misuwur ing saindenging jagad, amarga kabeh wong ngerti siluet guwa sing duwe bentuk bawana Afrika. Ing Cabo Spartel ana pemandangan sing apik lan mercusuar sing apik, uga papan kanggo ngombe sing madhep segara. Bali menyang kutha, sampeyan kudu ngubengi Plaza 9 de Abril, ing kana biyen ana pasar lawas. Ing kutha iki, kita uga bisa nemokake wit sing umure luwih saka 800 taun, ing kebon Mendoubia, lan kesasar ing wilayah madinah, ing endi sukune lan ing endi sampeyan bisa ndeleng sisih kutha sing paling asli, lurung-lurung sing sempit lan gaya urip para pedunung.

Langkawi

Kutha-kutha ing Maroko

Kutha pesisir iki dununge ing Teluk Agadir, yaiku kutha gedhe ing Maroko kidul. Salah sawijining poin sing paling menarik yaiku promenade, supaya kita bisa seneng pantai lan uga toko lan restoran ing lingkungan sing modern lan modern. Kanthi iklim subtropis, sampeyan bisa ngrasakake pantai lan segara meh kabeh taun, lan uga pantai pitung kilometer. Yen kita uga seneng blanja, kunjungan sing disaranake yaiku Souk el Had, kanthi ewonan toko cilik sing kesasar.

Fez

Tannery ing Fez

Kutha iki minangka pengalaman sing ora ana tandhingane karo akeh turis sing pengin urip kontras karo budaya barat. Yen ing Marrakech sampeyan bisa ndeleng kutha sing luwih modern, ana sing cocog karo Kulon, ing Fez kayane kita bakal bali menyang jaman mbiyen, karo para pengrajin, para souk lan dalan-dalane sing lawas. Ing Penyamaran Chouwara Iki minangka salah sawijining gambar sing misuwur ing kutha Fez. Lubang gedhe kasebut kanthi pewarna alami ing kulit digawe dadi pemandangan sing pengin dideleng kabeh, sanajan ambune ora enak.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*