Kepiye yen lelungan tetep lan urip?

Nalika ngrancang plancongan, kita meh nindakake kanthi sadhar yen sedina (cepet utawa mengko) kita bakal bali menyang kutha asale. Umume wong, yen contone tuku tiket sepur utawa pesawat, dheweke nindakake kanggo lelungan metu lan bali, mula duwe tanggal lan wektu tetep bali menyang omah sing biasane. Nanging wong liya, amarga bisa nggunakake luwih akeh wektu plancongan utawa amarga plancongan bisnis lan ora ngerti kapan bakal bisa bali, biasane tuku tiket siji arah nanging ora tiket bali, sanajan wong-wong kasebut wis jelas bakal bali ing omah ya utawa ya, cepet utawa mengko ... Nanging, Kepiye yen lelungan menyang titik geografis lan pungkasane tetep urip?

Lumrah yen mikir manawa nindakake iki, kita bakal amarga kita tresna lan tresna banget karo papan sing wis dituju, nanging tetep bisa urip lan urip ing kono? Aku takon sampeyan: apa iki wis kedadeyan karo sampeyan? Lan yen sampeyan wis kelakon, nanging amarga kerja utawa apa sebabe, pungkasane sampeyan ora tetep urip, Apa kutha utawa negara kasebut sing nggawe sampeyan tresna banget nganti sampeyan pengin ninggalake kabeh lan manggon ing kana? Ora nate kedadeyan pribadi, uga amarga aku ora nate lelungan kaya sing dakkarepake, nanging aku uga duwe kutha-kutha sing dakkira bisa kedadeyan karo aku ...

Sabanjure, aku ninggalake sampeyan karo kutha-kutha sing bisa uga aku tinggal lan urip, lan aku menehi sawetara alasan babagan iki ... Miturut sampeyan, apa sampeyan duwe?

Andalusia, tansah

Aku ora mikir manawa kasunyatan sing gampang dadi Andalusia lan urip ing komunitas iki selawase nggawe aku pengin terus urip ing kene. Aku ngerti sawetara wong ing kene sing ora rumangsa keterlibatan karo Andalusia (dakkira bakal kedadeyan karo akeh wong liya saka komunitas otonom liyane). Mungkin pengalaman, kulawarga, srengenge sing meh mesthi lan ngisi kebak saben Andalusia, wong-wong sing seneng (biasane) sing sampeyan kenal, kanca-kanca, lsp. Lan sanajan aku ngerti akeh babagan Andalusia, aku isih akeh sing bisa ditemokake saka dheweke!

Bakal luwih becik nginep lan manggon ing omah Huelva, utawa luwih khusus ing kutha cilik ing pegunungan utawa ing pesisir sing ora dikunjungi nalika musim panas; sawetara kutha putih ing Sierra de Cádiz, utawa ing Jerez de la Frontera, utawa bisa uga ing Puerto de Santa María; Granada, kutha sing bakal daksenengi; Córdoba lan pesona,…. Yen aku ngobrol babagan saben pojok Andalusia sing bakal dakkarepake urip ing salawas-lawase, utawa paling ora suwene, aku ora bakal duwe wektu utawa papan ing kene.

Mallorca

Aku tresna banget karo Mallorca ndeleng gambar ing Google ing teluk lan pantai ... Lan aku ujar manawa: yen tangga teparo Jerman sing seneng nuli pensiun ing kene, mula ora amarga ala banget Ing mangsa panas, perairan pesisirane bening jernih lan ing mangsa salju sampeyan bisa ndeleng salju ing Pegunungan Tramuntana. All-in-one ing pulau-pulau sing bisa dadi pariwisata paradis.

Bali ndeleng gambar kaya iki, sejatine, dheweke ora duwe iri karo Punta Cana utawa pulau-pulau turis liyane.

Italia, meh rampung

Aku ngira, salah sawijining kutha sing bakal dikiwetake ing Italia ora bisa urip (nanging ora ngunjungi rutin) yaiku Milan, mung amarga larang regane. Nanging nalika aku ujar Italia urip ing umum, amarga ana akeh kutha sing utamane ngundang aku saka kana: Roma, Tuscany, Venezia, Florence,… Aku ora ngerti, bisa uga amarga basa, amarga padha karo Italia lan Spanyol, monumene dadi kuna lan apik banget, sing narik aku ...

La moda ana salah sawijining sing paling elegan sing wis dakdeleng lan ing endi sampeyan ndeleng sampeyan duwe segara sing cukup cedhak saka endi wae (sing penting banget kanggo aku)… Ora angel mbayangno urip ing Italia, sejatine dikandhani.

Endi utawa sing bakal dadi kutha sing sampeyan pilih ora mung lelungan nanging uga kanggo urip? Suwene sampeyan nyawisake wektu kanggo saben wong kasebut? Endi saka endi sing wis sampeyan kunjungi lan endi sing sampeyan mbayangake saka gambar, foto lan pengalaman turis liyane sing bisa nggawe sampeyan tresna?

 

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*