Perjalanan kanggo nemokake Montreal ing Kanada

montreal-kanda

Saiki sing tiba akeh turis sing ngarep-arep duwe kemungkinan lelungan menyang bawana Amerika, sing dadi salah sawijining impen sing biasane turis nalika lelungan. Montreal minangka salah sawijining kutha Kanada sing paling apik kanggo turis lan mulane minangka salah sawijining kutha pilihan nalika nggawe perjalanan sing apik nalika musim gugur, sing wis teka.

Kanggo iki, menarik banget kanggo golek tawaran sing apik sing ditawakake maskapai sing paling misuwur lan salah siji sing paling apik yaiku tawaran sing ditawakake KLM saengga para turis bisa melu lelungan Spanyol menyang Kanada regane udakara 499 euro, yaiku rega sing bisa narik kawigatene supaya turis ora ragu-ragu nindakake plancongan kasebut.

Iki minangka penerbangan sing kalebu plancongan kanthi rega sing padha 499 euro, amarga bakal gumantung karo tanggal sing pengin dipilih nalika lelungan menyang Montreal mangkat saka Madrid ing Spanyol. Tanpa mangu-mangu, musim gugur mesthi dadi wayah sing pas kanggo plancongan lan dadi musim sing biasane para pasangan plancongan sawetara dina.

Ing Montreal ing turis sampeyan bakal bisa nikmati macem-macem pilihan budaya amarga museum, bioskop, lan galeri seni, nanging uga kutha sing gastronomi apik banget.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*