Plancongan karo bocah-bocah ing Eropa

Gambar | Pixel

Saka sisih lor nganti kidul, Eropa minangka papan sing paling disaranake kanggo lelungan karo bocah-bocah amarga bisa nyawiji karo pendhidhikan, sing bisa nyenengake para wisatawan cilik. Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing seneng ngerti kutha anyar lan nuduhake pengalaman tanpa wates minangka kulawarga, aja nganti tekan 4 papan sing sampurna kanggo lelungan karo bocah-bocah ing Eropa.

Disneyland Paris (Prancis)

Impen saben bocah bisa teka ing sawijining dina ing Disneyland Paris lan ketemu kabeh karakter saka film sing disenengi. Nindakake wulan September, musim rendheng, kita bakal bisa menehi rega luwih murah lan yen liwat Internet, wong tuwa uga bisa ngirit sawetara euro, amarga ing box office bisa larang banget. Nanging, ngunjungi taman tema paling gedhe ing Eropa nalika tanggal khusus kaya Natal bisa dadi pengalaman sing ora bisa dilalekake.

Sawise ing Disneyland Paris, ana akeh sing kudu ditindakake: pindhah menyang obyek wisata sing luar biasa, difoto karo Mickey, Snow White utawa Ratu Elsa, renungan Labirin Alice sing apik uga nikmati salah sawijining pertunjukan wengi sing apik banget. Ana akeh sing bisa dingerteni yen Fastpass bakal dadi kanca kulawarga sing paling apik. Sistem iki sing kasedhiya kanggo atraksi 3 lan 9 ngidini akses cepet menyang obyek wisata Disneyland Paris. 

Sanajan sampeyan pengin ngerti Disneyland Paris, sampeyan bisa nggunakake lelungan kasebut kanggo nuduhake bocah-bocah sing nyorot kutha cahya: Menara Eiffel sing misuwur, Katedral Notre Dame, Arc de Triomphe utawa Istana Versailles. Sampeyan bakal kesengsem karo crita sing ana ing saben monumen kasebut.

Gambar | Pixel

Nyilem ing Algarve (Portugal)

Wiwit mbukak lawang, Zoomarine wis fokus ing konservasi urip ing samodra, spesies lan papan dununge. Mandi karo kewan sing ramah iki bakal dadi pengalaman sing ora bakal dilalekake, nanging duwe atraksi lan pertunjukan liyane kanthi manuk lan reptil sing uga nyenengake.

Wong tuwa bakal seneng dadi bocah ing papan iki lan ing pesisir Algarve sing apik, misuwur amarga perairan sing resik lan kristal, lanskap sing apik lan uga berselancar. Pesisir Costa Vicentina sing diarani cocog kanggo olahraga iki.

Gambar | Blog Siam Park

Siampark Adeje (Spanyol)

Miturut Tripadvadora, taman banyu Siam Park ing Adeje (Tenerife) wis nggawe dheweke paling apik ing saindenging jagad. Nduweni macem-macem atraksi sing dirancang kanggo kulawarga lan sing pengin santai utawa emosi sing kuat.

Sing paling populer yaiku Menara Daya, geser setinggi 28 meter kanthi plancongan 76 meter sing bisa tekan 80 km / jam. Pungkasane kaget banget amarga perjalanan kasebut rampung ing trowongan sing diubengi akuarium raksasa ing endi sampeyan bisa ndeleng hiu, manta lan jinis iwak liyane.

Kajaba iku, Taman Siam duwe gelombang gawean paling gedhe ing saindenging jagad: gelombang 3 meter sing bakal diluncurake kanthi gelombang paling gedhesupaya bisa ndeleng sikilmu ing pucuking pasir putih ing pesisire. Cara sing apik kanggo miwiti surfing utawa seneng-seneng nyerbu ombak.

Salah sawijining aspek Siam Park sing paling penasaran yaiku duwe kutha Thailand paling gedhe ing sanjabane Asia, sing dibangun dening wong Thai. Luar biasa bener? Lan cara liyane sing luwih apik kanggo istirahat tinimbang ngrasakake pemandangan taman sing eksotik kanthi mlaku ing sadawane Kali Mai Thai, kali tropis sing ngliwati taman tema iki kanthi bagean sing alon lan cepet sing menehi tampilan paling apik.

Gambar | Continentaleurope

Taman Playmobil (Jerman)

Nalika lelungan karo bocah-bocah ing Eropa, yen Jerman ana ing radar sampeyan, mula bakal seneng ngunjungi Playmobil Park, taman tema sing ditemtokake ing dolanan populer sing wis diturunake generasi.

Taman kasebut dununge ing Zirndorf, sawetara kilometer saka Nuremberg. Iki dudu taman hiburan nanging taman tema sing dihiasi estetika paymobil lan saben dhaerah kasebut minangka playet ukuran urip. Ing Taman Playmobil ana slide, area banyu, labirin, area pendakian, goleki harta karun (ing wedhi lan banyu), lan liya-liyane. Kabeh sing dibutuhake kanggo bocah supaya seneng-seneng!

Objek wisata sing paling cedhak yaiku traktor pedal ing wilayah pertanian (wiwit umur 3 taun), prau cilik ing tlaga ing wilayah Hadas (wiwit umur 4 taun) lan mobil pedal ing wilayah Kantor Polisi (saka 6 taun).

Kaya taman tema apa wae, Playmobil Park uga duwe toko souvenir sing bisa tuku hadiah kanggo bocah-bocah supaya ora lali nginep ing papan iki. Ana akeh tawaran menarik ing playet sing apik.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*