Plancongan salju karo bocah-bocah

Salju karo bocah-bocah

Ing Mangsa Mangsa, lan ana akeh wong tuwa sing nganggep tujuan kulawarga kanggo ngrasakake wektu luang iki, kayata salju. Plancongan karo bocah menyang salju bisa dadi pengalaman sing apik, amarga bakal nemokake teksturine yen durung ngerti, lan bakal seneng mlaku utawa nindakake perang salju.

Ana akeh tujuan salju karo bocah-bocah, nanging sadurunge usaha, kita uga kudu nyathet akeh rincian cilik. Keamanan iku sing paling penting, mula kita kudu nglengkapi diri kanthi apik. Lan ana uga kemungkinan ngerti manawa ana fasilitas sing nyukupi kanggo kulawarga lan utamane kanggo bocah cilik. Dadi cathet tips iki kanggo lelungan karo bocah-bocah salju.

Cara nglengkapi bocah

Sledhakan

Yen iki pisanan kita lunga menyang resort ski karo bocah-bocah, mula kita kudu nglengkapi kita kabeh kanthi apik supaya mengko ora nemoni masalah. Sandhangan anget sing disiapake kanggo salju sing adhem lan udan iku kudu dilakoni. Ora mung jinis sandhangan anget sing bener, nanging uga kudu anti banyu supaya ora ngliwati banyu yen tiba ing salju. Saliyane, pangayoman srengenge penting banget. Ing pegunungan, srengenge luwih akeh pengaruh, lan uga katon ing salju, mula perlu kanggo nglindhungi kulit kanthi faktor paling dhuwur.

Mripat uga kudu dilindhungi saka iki Renungan srengenge nganggo kacamata hitam sing cocog kanggo kabeh kulawarga. Iki minangka sawetara rincian sing ora bisa ilang saka koper kita. Nanging yen uga bakal main ski, kita bisa uga kudu golek peralatan luwih akeh. Wiwit ski nganti papan salju, helm lan liya-liyane. Nanging, umume wong akeh sing milih nyewa peralatan nalika tekan stasiun, amarga kabeh duwe iring nganti ski kanggo kabeh kulawarga.

Temokake stasiun sing ideal

Sekolah ski

Kita bisa mbukak situs web kanggo golek akomodasi ing resor ski sing paling populer utawa sing paling cedhak. Nanging, iki bisa uga ora cocog kanggo kulawarga. Ana stasiun sing ana papan sing cocog kanggo dituduhake utawa supaya bocah seneng-seneng. Ing resor ski sing apik kanggo bocah-bocah, lereng kudu bisa diakses, kanthi komunikasi sing apik lan cara sing gampang kanggo nggayuh lift. Sampeyan uga kudu golek akomodasi sing conto, kayata apartemen kulawarga lan fasilitas kanggo mbukak bocah lan uga kewan ingon. Ing sawetara, ana layanan pengasuhan bayi lan uga sekolah ski, mula bocah-bocah bisa seneng sinau olahraga iki. Uga akeh tawaran saka nyewa peralatan kanggo kabeh wong menyang area sing bisa disimpen nalika ora digunakake, sing luwih kepenak kanggo kabeh wong.

Kosok baline, kudu ana jaringan trek sing apik, karo sawetara kanggo pamula lan uga ditandhani. Kita wis ujar manawa cita-cita kasebut yaiku supaya kita duwe sekolah ski kanthi pirang-pirang umur, saengga bocah-bocah bisa sinau kanthi aman kanthi pengawasan profesional sing ngerti kepiye mulang dheweke nindakake olahraga kasebut.

Amarga ora kabeh bakal ski, ing stasiun kasebut kita uga kudu golek toko, taman, pusat blanja, papan rekreasi utawa kegiyatan liyane, kayata nunggang sledhe kayata. Dadi kulawarga bisa nikmati macem-macem perkara saben dinane.

Kanggo kulawarga, luwih becik golek stasiun sing wis ana nawakake kanggo wong-wong mau. Ora mung ing ski pass, nanging uga ing wayah awan, menu bocah lan jinis rincian sing bisa nggampangake omah-omah. Sampeyan kudu mriksa, amarga akeh kaca sing nawakake paket kanggo stasiun kanthi kegiyatan sing menarik kanggo bocah cilik.

Tujuan salju kanggo bocah-bocah

Dolanan salju

Ana akeh tujuan salju kanggo bocah-bocah, lan sawetara uga wis misuwur. Tuladhane yaiku Sierra Nevada, ing kono kita bakal nemokake taman nyenengake sing diarani El Mirlo Blanco ing Pradollano, saengga bocah-bocah bisa seneng-seneng ing papan mung kanggo dheweke, utawa kanthi kegiyatan lan hiburan sing dienggo ing akhir minggu, kayata bisa uga kanggo bocah-bocah film Ing wilayah Borreguiles, kita uga bakal nemokake trek khusus kanggo kulawarga, kanggo ski kanthi tenang karo bocah-bocah, segara kasebut.

Ing stasiun La MolinaIng Cerdanya, kita uga bakal nemokake papan sing cocog kanggo kulawarga. Ana macem-macem kegiyatan ing kene kanggo bocah-bocah, saengga dheweke bakal padha hiburan kabeh dina. Ana saka area sinau kanggo miwiti olahraga salju ing Long Track, menyang kegiyatan liyane sing ditindakake sedina muput. Bukak quad, game inflatable utawa minipark.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*