Lelungan menyang Tenerife, sing bakal dideleng ing pulau kasebut

Sinau

Tenerife minangka salah sawijining tujuan sing biasane ing negara kita, lan cedhak, iku tujuan sing murah lan uga seneng banget meh kabeh taun. Dadi mesthine bisa dadi pilihan sing apik kanggo nikmati pesisir lan liya-liyane. Amarga, sanajan wisata pantai digoleki ing Tenerife, isih ana liyane sing bisa dideleng ing pulau kasebut.

Kita pitutur marang kowe apa sing kudu dideleng ing Pulo Tenerife yen sampeyan pengin lelungan menyang papan iki. Lan ana saka taman banyu nganti area santai, ruang alam lan mesthine pantai sing ora bisa dilalekake. Gagasan sing apik yaiku nyewa mobil kanggo ngubengi pulau, amarga sampeyan kudu lelungan kanggo ndeleng papan sing paling apik, sanajan kita isih tetep ing wilayah sing paling turis.

Tips kanggo tekan Tenerife

Entuk Tenerife iku gampang banget, lan ana sawetara perusahaan murah sing duwe penerbangan menyang pulau iki. Sawetara wong lunga menyang bandara lor Tenerife lan liyane menyang kidul Tenerife. Mesthi wae, luwih becik sampeyan nyewa mobil, amarga luwih kepenak yen bisa ngubengi pulau lan ndeleng papan kaya Gunung Teide, sing dununge persis ing tengah. Kanthi mobil kasebut, kita bisa mandheg ing papan-papan geografi, utawa ing pesisir lan titik-titik sing ora pati rame karo pariwisata, mula bisa uga ide sing apik banget.

Ing Teide

Langkawi

El Taman Nasional Teide Minangka salah sawijining papan paling apik sing bakal dikunjungi ing pulau iki. Kanthi lanskap vulkanik sing bakal nggawe kita kaya ewonan kilometer saka omah, ing papan wulan utawa ing ara-ara samun. Iki minangka papan sing ndadekake kita gumun karo owah-owahan saka alam menyang wilayah paling garing. Ana bis sing bisa dituju, nanging kita uga bisa tekan kana nganggo mobil, ngrasakake lingkungan sing katon vulkanik. Sawise teka, kita duwe kamungkinan nggawa mobil kabel menyang wilayah ndhuwur. Perjalanan sing mesthi kudu ngenteni antrian, amarga minangka salah sawijining obyek wisata utama pulau kasebut.

Kita bakal tekan sisih ndhuwur lan luwih becik dibuntel, amarga sanajan panas ing pesisir Tenerife, ing wilayah kasebut suhune akeh banget. Kita bisa ndeleng bagean umum, nanging kanggo munggah menyang ndhuwur saka gunung geni sampeyan kudu njaluk ijin sadurunge. Mesthi wae, dalane landhep, lan rada angel yen angin banget. Isih pantes dicoba. Pemandangan biasane luar biasa, sanajan saka zona tengah, luwih-luwih yen untung yen ora ana kabut dina kasebut.

Parks kanggo seneng-seneng

Taman parrot

Rong taman misuwur ing Tenerife, sing siji duwe kewan lan sing liyane duwe banyu. Janl Loro Parque, dununge ing sisih lor pulau, kita bakal nemokake taman tema utawa kebun binatang sing akeh spesies. Salah sawijining perkara sing bisa dadi paling luar biasa yaiku paus pembunuh. Ing kebon binatang kasebut ana wiwit saka simpanse, lumba-lumba, jaguar utawa otter nganti kabeh jinis manuk, reptil utawa iwak. Kunjungan apik kanggo kulawarga, supaya bocah bisa sinau babagan fauna planet lan kewan sing ngenggoni.

Taman Siam

Taman liyane sing beda banget yaiku Taman Siam, dununge ing sisih kidul pulau kasebut. Iki minangka taman banyu sing misuwur, salah sawijining sing paling apik, lan ing kana kita bakal nemokake obyek wisata banyu sing apik banget kanggo adhem lan ngenteni sedina kanthi nyenengake. Kunjungan penting liyane yen lelungan karo bocah lan ora bocah.

Pantai

Pantai Tenerife

Yen ana prekara sing pengin ditemokake nalika tekan Tenerife, iku pantai, amarga pariwisata fokus banget amarga cuaca sing apik. Ing Pantai Los Cristianos Iki minangka salah sawijining sing paling misuwur, sanajan kita uga bakal nemokake pariwisata kanthi presisi amarga ana ing wilayah sing cukup rame. Pantai Troya ana ing Costa Adeje, kanthi pasir emas, lan minangka papan sing cocog kanggo olahraga banyu. Pantai Las Gaviotas, ing Santa Cruz de Tenerife minangka salah sawijining sing paling apik, lan uga duwe pasir ireng khas daerah vulkanik. Mula dadi salah sawijining sing paling apik nalika ngunjungi pantai Tenerife. Las Teresitas, uga ing ibukutha, minangka pantai wisata liyane, sing cocog kanggo kulawarga, sing duwe macem-macem layanan, wiwit restoran nganti kursi santai. Luwih saka ibukutha, kita duwe pantai El Roque, kanthi watu-watu kasebut diarani Los Roques de Anaga. Pantai iki luwih akeh tujuane kanggo para peselancar lan masarakat sing ngerti segara, amarga duwe arus liyane. Kaya sing sampeyan ngerteni, ing Tenerife ana macem-macem pantai, saka sing kurang rame nganti wong liya kanthi layanan lan swasana sing hebat.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*