Luzon, sawijining pulo paling gedhe ing Filipina

Pulo Luzon

Luzon minangka pulau paling gedhe lan paling padhet ing Filipina lan ana ing ndhuwur 15 pulo paling gedhe ing saindenging jagad. Filipina duwe pedunung udakara 100 yuta wong lan 48 yuta ing antarane ana ing kene. Dumunung ing ibukutha, Manila.

Iki nduweni pengaruh penting ing sejarah Filipina lan akeh wong sing kuat nyerang sejarah kasebut. Antarane wong Eropa sing pertama yaiku Portugis. Ing peta jaman kolonial katon ing abad kaping XNUMX, sanajan ing pérangan pungkasan, Spanyol bakal nguwasani Pulo iki, lan ngalahake karajan sing pengaruhe. Dina iki, Luzon minangka gerbang kanggo jagad budaya sing apik yaiku Filipina.

Luzon, pulau kasebut

Manila

Nduwe a jembaré meh 110 ewu kilometer persegi, meh sampurna ing bentuk persegi dowo sanajan buntut minggat ing sisih kidul mangetan mbentuk semenanjung. Mikir Luzon iku kudu dipikirake Luzon Selatan, Luzon Tengah, Luzon Utara lan wilayah ibukota nasional.

Pulo iki duwe bagean sing rata, alas tropis pinus, macem-macem jajaran gunung (sing paling penting yaiku Sierra Madre, laguna lan alas udan cedhak gunung. Pucuk paling dhuwur udakara telung ewu meter lan saka kono pirang-pirang kali mili.

Laguna Palawan

Tlaga paling gedhe yaiku Lagoon Bay lan iku ora mung sing paling gedhe ing pulau lan negara, nanging ing kabeh Asia Tenggara. Kosok baline, tlaga sing paling cilik yaiku Taal, sawijining danau kaldera gunung berapi khas sing digawe dadi gunung geni paling gedhe ing pulau kasebut. Pungkasan, Semenanjung Bicol minangka pagunungan sempit sing dipasang gunung geni, teluk, teluk lan teluk.

Ing sekitar Luzon uga ana sawetara pulau sing apik, kalebu Pulo Palawan, Masbate lan Mindoro, umpamane. Iki pancen sawijining pulau sing amba banget, mula sampeyan kudu mikir kanthi tliti babagan apa sing kudu kita ngerti lan apa sing ora.

Pengangkutan ing Luzon

Bandara Luzon

Pulo duwe papat bandara internasional Lan dadi ibukutha, dheweke pancen bandara sing sibuk. Sing paling penting kabeh yaiku Bandara Internasional Ninoy Aquino lan sampeyan mesthi bakal nemoni kekacauan operasional.

Kanggo ngubengi pulau kasebut ana akeh pilihan, saka sewa mobil menyang taksi, multitaxis lan becak, Cocog kanggo dalan sempit lan jarak sing adoh. Ing jeepney Dheweke misuwur banget lan dadi kendaraan multi-wong kanthi ragad murah sing murah. Adohe jarak sing cendhak lan dawa lan tarif tetep kanggo telung kilometer pertama mundhak dadi siji kilometer saka kana. Mengkono uga kedadeyan multitaxis, dikelola kanthi tarif tetep.

Jeepney

Ing Manila uga ana metro lan babagan sepur mung ana siji sistem sepur sing mbukak liwat sisih lor pulo kaya Calamba, Bicol utawa Baguio. Sepur sing apik, kanthi AC lan plancongan antara Manila lan Naga, mung kanggo conto, butuh 14 jam lan tiket ora regane 9 euro. Apa ana bis? Iya ana bis kanthi udara lan tanpa AC tiket nomer loro luwih larang. Uga ana prau kanggo pindhah saka pulo liyane lan regane gumantung karo jarak. Ana telung jinis kapal:

  • Bangku: iki prau tradisional, kanthi motor, murah lan biasane adoh. Uga ana tanpa motor, nanging umume digunakake mancing.
  • Feri: nyaman lan pilihan sing apik kanggo pindhah saka Luzon menyang pulau liyane. Ana sawetara perusahaan lan ana perjalanan rutin ing antarane pulau-pulau utama
  • Hovercraft: yaiku prau sing pindhah ing kasur udara. Ing ngisor iki kalebu armada Super Cat.

Apa sing kudu dideleng ing Luzon

Katedral Manila

El kutha lawas Manila yaiku kaendahan kolonial sing bisa ditliti kanthi mlaku. Dumunung ing gisik teluk lan dipanggoni udakara 1.6 yuta wong, mula kayane dadi kutha sing paling padhet ing saindenging jagad, yaiku ana akeh wong saben kilometer persegi.

Sampeyan kudu ngunjungi Taman Rizal, Katedral, Istana Uskup Agung, Istana Gubernur, Istana Santa Powerna, Benteng Santiago, lan Barak Santa Lucía. Ora ana kekurangan kothak sing apik, pusat perbelanjaan, pasar lan pasar.

Intramurals of Manila

Ing babagan budaya ana sawetara institusi sing menarik kayata Museum Nasional, Museum Rakyat Filipina, Museum Sejarah Alam, Museum Seni Kontemporer, Museum Ilmu lan Seni lan Museum Sejarah Gagasansaka Sejarah politik lan sawetara museum agama liyane sing misuwur.

Mlaku ngubengi kutha njero, kutha lawas, gampang amarga macem-macem kereta sirkulasi, kreta nganggo jaran wiwit jaman kolonial lan saiki digunakake para turis. Sawise ing njaba Manila, ana sudhut liyane ing Pulo Luzon sing kalebu favorit.

Buggies ing Manila

Ana rong gunung geni, yaiku Gunung geni Pinatubo lan Taal. Kaping pisanan yaiku gunung geni aktif sing wis suwe turu nganti mbledhos ing taun 1991 lan ngrusak banget, bisa dibandhingake karo Krakatoa taun 1883. Kapindho uga aktif lan nyathet 33 letusan, meh kabeh ing Pulo Tlaga Taal sing banyune isi bagean kaldera sing kawangun pirang-pirang yuta taun kepungkur.

Ing sisih lor Luzon ana sing asri teras taneman pari lan suku-suku lokal sing pantes dingerteni amarga kalebu suku asli ing istilah Filipina. Lan mujur nengen sing paling apik kanggo ngaso lan nikmati yaiku sing nawakake Subic Bay lan Angeles City. Teluk kasebut jarake mung 100 kilometer saka Manila lan biyen dadi pangkalan angkatan laut AS sing gedhe.

Kali lemah

Ing sangisore banyu, ana pesawat lan kapal sing ora bisa kaendhem amarga perang ing abad kaping XNUMX, utamane Jepang lan Amerika. Yen seneng mlaku-mlaku utawa mlaku-mlaku, sampeyan bisa nyoba mujur nengen lan dalan Sagada, iki sing ayu Gua Simigang lan sing populer peti mati digantung ing lereng gunung.

Pantai ing subic

Yen seneng segara yaiku pantai Subic, dheweke duwe akeh pesona lan ing Pagudpud duwe pasir putih kaya glepung sing apik. Sampeyan padha karo ing Pulo Magalawa. Pungkasan, kanggo nggoleki sejarah kolonial pulau kasebut, sampeyan bisa ngunjungi kutha kolonial kanthi pesona Eropa: Vigan kanthi lurung-lurung sing bunder, omah-omahé Spanyol lan macem-macem gaya.

Kaya sing sampeyan ngerteni, sawetara dina ing Pulo Luzan minangka cara paling apik kanggo ngerti lan ngrasakake Filipina.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*