Mabur kaping pisanan

Mabur kaping pisanan

Ana mesthi pisanan kanggo kabeh lan mabur ora bakal kurang. Ngadhepi kamungkinan saka pesawat pisananGumantung karo wong kasebut, sensasi tartamtu bakal dialami: ketenangan mutlak nalika ngadhepi kedadeyan kasebut, gugup, panik mabur, pusing, lsp.

Kaya sing kita ngerteni manawa mabur kaping pisanan ora mesthi dadi tugas sing gampang, ing Actualidad Viajes kita pengin nggawe pengalaman iki luwih apik lan luwih penting, luwih ngerti supaya sampeyan ora lali apa-apa sing penting lan aman ing plancongan.

Tuku tiket sampeyan

Kanggo mesthekake yen kabeh bisa lancar, kaping pisanan sampeyan bisa milih peran iki menyang travel agency ngalami kanggo ngurus kabeh manajemen tuku tiket. Biasane, bakal larang banget tinimbang sampeyan nindakake ing 'on-line' Nanging kanthi paling ora, sampeyan kudu nemokake bidang sing bener lan uga bakal menehi informasi babagan kabeh sadurunge mabur.

Yen sampeyan menyang tujuan tanpa tanggal bali, sampeyan mung kudu tuku tiket siji arah. Yen sampeyan mbukak tanggal kira-kira nanging ora tetep, sampeyan duwe pilihan uga njupuk tiket bali sing mbukak. Iki ngidini sampeyan nyekel pesawat sing paling cocog karo dina lan wektu sing kasedhiya. Mesthine, sampeyan kudu menehi informasi sadurunge, yen ana kamar kanggo sampeyan. Yen sampeyan duwe tanggal bali sing jelas lan tetep, sampeyan bisa tuku tiket siji arah lan tiket bali sekaligus.

Mabur kaping pisanan - Tiket

Preparation

Becike, sampeyan mung kudu nggunakake siji koper kanggo lelungan. Ana maskapai sing ngidini sampeyan nggawa rong koper tanpa biaya tambahan, nanging, umume, utamane sing dianggep maskapai 'biaya murah', dheweke mung ngidini transportasi siji koper maneh.

Trik supaya ora kakehan nggunakake koper yaiku nganggo sandhangan ringan, sepasang sepatu paling akeh, lan nganggo sandhangan paling abot utawa anget nalika lelungan. Kanthi cara iki, sampeyan mung bakal ngisi siji koper lan nggawa sandhangan anget ing wektu sing padha yen perlu.

Ing gawan tangan, minangka alat sing bakal ditempelake sajrone lelungan, sampeyan bakal nyedhiyakake piranti sing paling penting lan rapuh, kayata seluler, laptop utawa tablet yen perlu, kamera lsp. Elinga yen dilarang nggawa prabot tartamtu kayata gunting kuku, gunting, pinset, lsp. Dhaptar "barang sing dilarang" biasane kasebut ing saben agensi maskapai.

Mabur kaping pisanan - Koper

Tekan bandara

Sanajan sampeyan bisa ngerteni banget, sampeyan kudu teka ing bandara paling ora 3 jam sadurunge pesawat yen pesawat internasional lan udakara rong jam sadurunge liwat negara sampeyan dhewe. Lan apa sebabe suwe banget? Amarga jumlah prosedur sing kudu sampeyan lakoni sawise tekan bandara: check-in, boarding, imigrasi lan bea cukai, lsp.

  • Aja nggawa ora ana logam Nalika nerangake kontrol lalu lintas udhara, dheweke bisa uga wektu tundha banget.
  • Priksa rincian tiket: Iki wektu mabur, nomer kursi lan gerbang asrama.
  • Wektu kanggo nindakake 'Chek-In': Mung butuh sawetara menit (yen ora ana garis). Sampeyan kudu nyedhiyakake paspor lan / utawa KTP ing konter perusahaan maskapai, koper bakal ditimbang, sampeyan bakal diwenehi pilihan ing antarane aisle utawa jendela lan voila! Sampeyan bakal siyap pindhah menyang langkah sabanjure.
  • Kiriman: Yen sampeyan menehi boarding pass, kita bisa ngakses wilayah kasebutmenyang bandara ing endi Kita mlebu pesawatElinga yen sampeyan mlebu ing bandara iki sampeyan ora bakal bisa bali maneh, mula wayahe pamitan karo wong-wong sing ngancani sampeyan menyang bandara utawa ngenteni wong liya sing bakal melu sampeyan. Ing ruang tunggu, sampeyan bakal nemokake wilayah sing dikenal kanthi jeneng 'Duty free' (barang-barang komersial sing dibebasake saka tarif pajeg), ing endi sampeyan bisa tuku kabeh saka sandhangan nganti omben-omben alkohol lan ora tuku apa wae sing bakal mbayar pajeg bea. Aja lali manawa sampeyan ora ana ing zona lan ora ana pajak.

Mabur kaping pisanan - Bebas tugas

  • Nalika wektu arep nyedhaki pesawat, bukak nggoleki lawang sampeyan utawa 'gerbang', ditemokake ing boarding pass sampeyan. Sawise ing pesawat, sampeyan mung kudu nuruti prentah pramugari lan tetep tenang. Yen sampeyan wedi banget mabur, coba pilih sawetara rasa nyuda rasa sakit supaya turu lan / utawa santai sajrone pesawat.

Mabur nyenengake!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*