Fly to Ibiza mung 8 euro

Lelungan menyang Ibiza

Fly to Ibiza mung 8 euro, iku cukup rencana. Amarga sejatine kadang kita bisa nemokake tawaran sing cukup apik, nanging bisa uga luwih gedhe tinimbang sing kasebut. Penerbangan pulang pergi kanthi rega sing ora bisa ditolak menyang salah sawijining papan wisata sing dununge.

Yaiku, ing Pulo Ibiza Iki ndadekake kita loro lan partai lan akeh papan liyane sing narik kawigaten. Yen sampeyan durung nate nemoni, bisa uga kesempatan sing cocog. Isih ing pungkasan September lan Oktober, sampeyan bisa ngrasakake suhu sing paling nyenengake. Ora preduli ing endi wae, iku perjalanan sing apik!

Penerbangan pulang-pergi menyang Ibiza

Penerbangan kasebut mangkat saka Madrid. Soko umum nalika nawakake kaya iki, sing biasane mangkat saka bandara Madrid utawa Barcelona. Isih, kita isih ngadhepi a tiket pulang-pergi kanthi rega 8 euro. Uga, kita duwe sawetara pilihan sing bisa dipilih. Yaiku, mangkat bisa esuk banget utawa awan. Nalika bali mung bakal duwe siji pilihan.

Penerbangan murah menyang Ibiza

Sampeyan bakal mabur karo perusahaan Ryanair. Yen sampeyan luwih milih milih perusahaan liyane, sampeyan uga kasedhiya yen sampeyan bisa nemokake udakara 6 euro luwih larang. Kita bakal njaga perjalanan iki sing bakal budhal tanggal 30 September lan bali tanggal 5 Oktober. Dadi, bakal menehi wektu kanggo nikmati papan kaya Ibiza. Sampeyan siyap ?. Saiki, sampeyan saiki bisa nggawe reservasi ing eDreams.

Akomodasi murah ing Ibiza

Ngendi aku nginep ing Ibiza?

Mesthi wae, pilihan sing paling akeh. Nanging amarga ndeleng tiket sing regane, kita ora pengin kakehan akomodasi. Mula, kita wis milih sawetara apartemen. Amarga mesthi kepenak, saupama kita lunga karo wong liya. Ing kasus iki, Apartemen Lido nawakake rega 378 euro kanggo 5 limang wengi lan kanggo wong loro. Dheweke duwe pawon dhasar lan cedhak banget karo Kastil Ibiza. Pesen ing Hotels.com.

Apa sing kudu dideleng ing Ibiza

Kita duwe sawetara dina kanggo bukak IbizaDadi, kita uga ora kudu kuwatir karo wektu. Sing paling apik yaiku kudu teratur lan bakal nikmati preinan. Nanging, kita isih menehi sawetara situs penting sing kudu sampeyan ndeleng utawa ndeleng. Amarga saliyane pesta lan pantai, uga ana pilihan sing cocog sing sampeyan ngenteni.

Dalt Vila

Dolan maring Dalt Vila

Tanpa mangu-mangu, minangka salah sawijining poin sing kudu dipikirake. Babagan babagan sisih ndhuwur wilayah bersejarah. Duwe tembok kuno, sing dibangun kanggo nglindhungi kutha iki saka serangan wong Turki. Ing kana sampeyan bisa ngrasakake kreteg Romawi, jembatan tarik lan gerbang utama.

Yaiku Vedrá

Amarga wis pirang-pirang dina, kita uga bisa ngunjungi pulau cilik, Yaiku Vedrá. Cedhak karo Ibiza, ing wilayah sing sampurna sing pungkasane ana ing sudut pandang. Saka iku, pemandangane apik tenan, nanging ora mung iku, nanging katon perdamaian. Dadi ora nggumunake yen sampeyan bosen mlaku-mlaku utawa ngunjungi papan tanpa mandheg, iki bakal dadi refleksi sing apik.

Es Vedrá Ibiza

Bisa Gua Marça

Sampeyan bakal nemokake guwa ing kotamadya, Sant Miquel, ing sisih lor pulau. Iki minangka salah sawijining monumen sejarah sing paling penting. Amarga umure wis pirang-pirang taun. Uga didunungi para penyelundup, nanging saiki, dadi tujuan liya sing ora bisa dilalekake ing perjalanan.

Greja Santa Eulalia

Kutha liyane sing paling gedhe ing pulau kasebut yaiku Santa Eulalia Des Riu. Ing kana sampeyan bisa ngrasakake greja sing santosa. Liyane saka papan sing bakal ditemokake akeh rahasia lan uga ora nguciwani.

Greja Ibiza

Seneng surup

Sampeyan ora bisa kliwat wayah surup sing apik. Kanggo iki, sampeyan duwe akeh sudhut sing bisa digunakake lan salah sawijine bisa dadi teluk utama Sant Antoni de Portmany. Wis dingerteni amarga kabeh wong negesake manawa dadi salah sawijining titik nalika srengenge luwih seneng. Kita kudu ninggalake keraguan!.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*