Mars ing Bumi: Taman Penambangan Riotinto

Yen sampeyan pengin ngulandara sing beda-beda sing ora bakal nglirwakake, aja nganti luwih becik, bisa uga sampeyan nulis ing agenda sampeyan supaya bisa nempuh tambang mbesuk Riotinto lan kabeh wilayah, ing Huelva.

Sabanjure, kita menehi sampeyan sawetara karakteristik lan singularitas sing ana ing banyu warna karat sing khas lan sawetara papan ing sekitar wilayah sing bisa dituju yen sampeyan cedhak.

Kali abang

Kali abang, lanskap sing bentuke tangan manungsa, sepur sing nyebrang papan sing katon dijupuk saka planet liya, tapak tilas Budaya Inggris… Kanggo ngerti sejarah wilayah Riotinto yaiku ngetik 5.000 taun kerja pertambangan, kanggo nemokake lanskap unik lan unik sing ora bakal nggawe sampeyan ora peduli.

El Taman Tambang Riotinto nawakake kamungkinan kanggo njelajah sejarah iki liwat 5 titik sing bakal ditemokake ing wilayah kasebut: Museum Penambangan lan Reproduksi Tambang Roma, Omah Victorian No. 21, tambang Peña de Hierro lan Railway Turis Mining.

Sawijining ciri khas ing Spanyol sing disengkuyung karo akeh penghargaan sajrone sejarah. Rencana sing beda kanggo kabeh kulawarga, ing wilayah sing akeh restoran supaya sampeyan bisa sedina muput ing omah.

Apa sing bisa dolan?

Museum Penambangan «Ernest Lluch»

Mlaku liwat kamar, kita bakal nemokake sejarah pertambangan sing suwene 5000 taun mbentuk lanskap wilayah sing unik iki. Unsur sepur lan alat penambangan, arkeologi sejarah, lan rekreasi tambang Romawi minangka sawetara konten sing bakal ditemokake ing museum iki.

Omah Nomer 21 Bahasa Inggris Bella Vista

Iki kalebu bagean etnografi ing Museum Penambangan, malah ngrawat detail sing paling cilik, kunjungan sampeyan bakal nggawe kita lelungan maneh lan sinau babagan gaya urip Staff saka Perusahaan Riotinto Winates, hobi lan adat istiadat wilayah kasebut.

Tambang Peña de Hierro

Kunjungan menyang Peña de Hierro ngidini kita mlebu tambang asli, nyebrang galeri penambangan nganggo helm, kita bakal entuk tampilan sing nyengsemake saka jugangan terbuka Peña de Hierro, sawijining enclave ing ngendi kali Tinto lair lan investigasi ditindakake dening para ilmuwan saka INTA (Institut Teknologi Aerospace Nasional) lan NASA.

Railway Turis Pertambangan

Temtunipun cara paling apik kanggo ngerti lanskap lan kontras sing ditawakake ing wilayah pertambangan Riotinto. Ing gerbong lan mesin asli, kita bakal nggawe rute unik sing ngiringi aliran kali Tinto, kanthi halte penengah sing bakal tekan ing pasisir sing padha. Komunitas ilmiah wis netepake minangka "Mars ing Bumi" menyang lanskap gawenan tangan unik iki.

Huelva, sakiwa tengene

Lan yen sampeyan ana ing wilayah Riotinto lan pengin ngerteni sithik babagan Huelva lan sekitare, sawetara situs sing kudu dideleng ing ngisor iki:

  • Dermaga Rio Tinto.
  • Mlaku-mlaku kali.
  • Kuil Tape.
  • Ing Digdaya.
  • Taman Moret.
  • Katedral La Merced.
  • Monumen kanggo Iman sing Nggoleki.
  • Odiel rawa.
  • Alun-alun Nuns.
  • Avenue Andalusia.
  • Aracena lan pegunungane.
  • Kabut lan istana.
  • Almonte lan desa Rocío.
  • Kutha-kutha pesisir kayata Punta Umbría, Isla Cristina, Matalascañas, El Rompido, Ayamonte, lsp.
  • Pantai-pantai sing apik banget, umume wedhi putih sing jembar lan meh kabeh yaiku Bendera Biru.

Huelva duwe akeh penawaran, ing pegunungan lan pesisir, uga ing kutha kasebut. Kajaba iku, ana poin liyane sing nyengkuyung yaiku yen taun lalu dadi Modal Gastronomis (taun iki yaiku León) lan dipangan kanthi apik ing akeh restoran lan bar tapas sing bisa ditemokake: ham, udang saka Huelva, Stroberi, anggur Condado, cuttlefish goreng, lan pirang-pirang produk jeneng merek sampeyan kudu ngrasakake yen ngrasakake.

Apa sampeyan wani nemokake Mars ing Bumi?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*