Saigon kanggo Wiwitan 1: Mlaku kanggo ngombe.

Saigon wis mesthi duwe reputasi urip wengi sing apik. Lan ora uga komunis nalika dheweke malih dadi wanita Ho Chi Minh dheweke nindakake proses gedhe kanggo ngganti iki.

Q Bar Saigon


El Kabupaten 1, utamane sekitar Hai ba trung y Dong Khoi padha urip maneh saben dina yen surup. Ana wilayah liyane ing kutha sing bisa mangan nedha bengi lan sawetara omben-omben, nanging iki tumindak.

Ing pira-pira papan ora prelu banget elegan, sampeyan bisa ngetik nganggo jins lan sepatu olahraga ing endi wae. Nightlife in Saigon pancen wis santai.

Mangkene sawetara saran:

  1. Apocalypse Now- ing 2C Thi Sach, urip wiwit tengah wengi. Sampeyan bisa uga klub klub wengi sing paling populer ing Saigon ... sing duwe jeneng humor kaya ngono.
  2. Bar Tropika- ing 185 De Tham Street. Dheweke mbukak udakara jam 10 esuk lan ora nutup nganti pelanggan pungkasan mangkat ing kana. Panganan Kulon lan Vietnam.
  3. Bar Gecko Biru- jam 31 Ly tu Trong. Akeh wong Australia dolanan kolam lan panah.
  4. Bar Qing 7 Cong Truong ing Alun-alun Lam Son. Ing ruang paling ngisor ing Opera Saigon, papan sing paling apik ing kutha kasebut.
  5. Catwalk, ing 76 Le Street Street, ing sisih wétan Hotel New World. Sangat disenengi karo wong Korea lan Jepang, karaoke lan "tukang nyoraki."
  6. spaceship, ing Ham Nghi, diskotik tekno paling gedhe Saigon.
  7. Saloon Jaran Liar, jam 8A1 / 1D Thai Van Lung. Musik langsung meh saben dina, blues ing sawijining dina, negara sabanjure ...

Ora bakal kekurangan pilihan.
Liwat Asia kanggo Pengunjung.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*