Miwiti taun ing Paris kanthi tawaran cilik iki

Apa sampeyan wis nganggep bisa miwiti taun ing negara lan kutha liyane? Yen ora, bisa uga tawaran iki sing dakwenehake marang sampeyan Skyscanner nggawe sampeyan ngimpi ... Kita menehi sampeyan penawaran penerbangan saka 123 euro saben wong kanggo nglampahi 7 wengi ing Paris lan meh 8 dina.

Yen sampeyan pengin ngerti babagan liyane babagan iki tawaran, banjur kita tinggalake kabeh rincian kasebut. Aku ora mikir maneh lan ngrancang koper.

Perjalanan sampeyan menyang Paris karo Skyscanner

La salida Aku bakal mikir dina iki Desember 29 jam 10:45 esuk. Penerbangan iki bakal udakara rong jam lan sampeyan bakal tekan ing bandara CDG Paris Charles de Gaulle udakara jam 12:55.

Kosok baline, lelungan saka giliranbakal dina 5 kanggo Januari (menyang Spanyol kanggo Reyes) lan jam 06:20 esuk saka ORY Paris Orly lan sampeyan bakal tekan Madrid udakara jam 8:30 esuk.

Yen sampeyan pengin miwiti taun ing papan sing beda tinimbang sing sampeyan lakoni lan sampeyan wis nempuh plancongan ing Paris, aja ragu-ragu sawetara wektu kanggo milih perjalanan iki. A tawaran megah sing ora bisa sampeyan kejawab.

Sawetara kasunyatan sing sampeyan kudu ngerti

  • Jarak saka Madrid a Paris: 1.063 km
  • Saben minggu ana 153 penerbangan saka Madrid a Paris
  • 7 maskapai mabur langsung saka Madrid a Paris
  • Rata-rata wektu penerbangan saka Madrid a Paris es 1 h 55 mnt
  • Paris nduwe 3 bandara. Bandara-bandara kasebut yaiku Paris Beauvais, Paris Charles de Gaulle (bandara kedatangan) lan Paris Orly (bandara keberangkatan menyang Madrid).
  • Air France minangka maskapai sing paling populer kanthi penerbangan saka Madrid a Paris.

Apa sing bakal dideleng ing Paris

Paris minangka pengalaman lan sensasi sing ora bisa dilalekake sing bakal sampeyan lakoni:

  • La Menara Eiffel, simbol gedhe Paris.
  • El Museum Orsey khusus kanggo seni ing abad kaping XNUMX, salah sawijining sing paling akeh dikunjungi ing negara kasebut.
  • Pusat Pompidou, referensi donya seni modern.
  • El Louvre, sing sanajan mbutuhake pirang-pirang dina kanggo nglumpukake koleksi utamane, pancen luwih becik dikunjungi, sanajan ora suwe
  • Katedral Notre Dame Lan Basilika Ati Suci, loro klasik agama lan arsitektur Paris. Sing pertama dununge ana ing tengah Ille de la Cite ing tengah-tengah Seine. Sing nomer loro dununge ana ing gunung sing bisa ndeleng salah sawijining pemandangan kutha sing paling apik. Wilayah iki dikenal kanthi jeneng Montmartre, wis dadi papan sing asring dikunjungi para seniman bohemia hebat sajrone puluhan taun.
  • La Garnier opera lan Arc de Triomphe, minangka ikon loro liyane ing Paris sing mesthi ana. Loro-lorone minangka papan sing apik banget lan megah sing bakal dikunjungi.
  • Mlaku ing salah sawijining prau lan boat motor sing nyebrang Seine lan yakinake manawa sampeyan kudu miwiti maneh golek tiket anyar sing bakal nggawa sampeyan menyang kutha katresnan sing langgeng.

Yen tawaran iki ora minat banget, nanging sampeyan pengin ngerteni luwih akeh tawaran liyane, langganan Kene lan sampeyan bakal rutin nampa tawaran anyar ing kothak mlebu email.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*