Mlaku-mlaku ing sadawane Costa Dorada: Apa sing kudu ditonton lan apa sing kudu ditindakake

Costa Dorada

Apa sampeyan pengin mlaku-mlaku kanthi apik ing Costa Dorada? Iki minangka salah sawijining wilayah paling misuwur ing geografi Spanyol lan uga salah sawijining wilayah sing paling apik. Dumunung ing sisih kidul-kulon Barcelona lan duwe pantai tanpa wates uga resort sing nggawe luwih apik, yen bisa.

Nanging pancen bener Wilayah iki luwih saka pantai lan mulane, rute budaya, kebak crita lan uga legenda, uga katon apik babagan dheweke. Mula, sampeyan ora bakal kliwat kabeh sing bisa dikunjungi lan uga sing bisa ditindakake nalika plancongan. Sampeyan bakal entuk kabeh ing pucuk driji! Apa sampeyan siyap seneng?

Tarragona, salah sawijining titik wiwitan sing paling penting ing Costa Dorada

Ana sawetara wilayah sing dilindhungi Costa Dorada, nanging tanpa mangu-mangu, Tarragona bakal entuk posisi pertama. Kita bisa ngomong babagan dheweke Katon kaya museum terbuka, amarga kabeh sing bakal dituduhake ing reruntuhan Tarraco. Kita bakal njupuk sawetara langkah maneh ing wektu kanggo nemokake jembatan, menara kaya wong Scipi lan uga tembok sing lawas, sing ora bali menyang jaman Romawi. Kabeh iki dadi salah sawijining situs arkeologi sing paling penting, kanthi permata nyata, sing kudu dingerteni. Kajaba iku, sampeyan ora bakal kliwat riko menyang Katedral Santa Tecla, Mirador del Mediterráneo utawa Pelabuhan.

Pantai paling apik ing Costa Dorada

Mlaku ing pesisir

Kita wiwit lelungan ing wektu maneh nganti saiki lan nemokake kabeh pesisir. Amarga wilayah kasebut ing endi wedhi wedhi bakal mesthi ana, dikombinasikake karo banyu kristal sing dheweke tresna banget. La Pineda minangka salah sawijining pantai sing sampurna, dawane luwih saka rong kilometer ing endi sampeyan bisa latihan selancar utawa nyilem. Cala Fonda, uga dikenal kanthi jeneng Waikiki, dununge ing sisih lor Tarragona lan minangka salah sawijining sing paling tenang. Nalika Playa de Santes Creus, ing endi pemandangan lan bayangan segara, sampeyan bakal kesengsem. Sedina muput karo kulawarga lan diubengi alas pinus yaiku Pantai Cap Roig.

Resor utawa Kamping?

Petualangan plancongan kadang diwiwiti karo akomodasi sing wis digoleki. Amarga yen ngomong babagan pantai sing nggawe papan iki, resort kasebut kanthi rinci, bakal dadi protagonis. Nanging yen sampeyan pengin golek sing luwih irit, praktis lan kanggo kulawarga, sampeyan uga bisa milih Kamping Costa Dorada. Kanthi cara iki, sampeyan bakal mesthi ana ing kahanan sing luwih tenang lan mesthine sampeyan bisa seneng deso lan pantai nalika sampeyan ngrasakake kaya kabeh layanan.

Apa sing kudu dideleng ing Tarragona

Kunjungan menyang taman tema Salou

Amarga saliyane pantai lan akeh pariwisata, Salou uga duwe Taman tema Dunia PortAventura. Dadi bisa uga kunjungan liyane ora mung wajib, apamaneh yen sampeyan lunga karo anak-anake. Amarga kanthi cara iki, sampeyan bisa nikmati kabeh obyek wisata kanthi kulawarga lan dadi insentif. Salou uga nawakake papan sing istimewa kaya benteng Torre Vella, yen sampeyan pengin ngrasakake bagean budaya ing papan kasebut.

Gaudí urip ing Reus

Sampeyan uga ora bisa kliwat mlaku-mlaku liwat Reus, amarga bandhulan Gaudí lan kabeh sing kalebu. Amarga wis pirang-pirang taun, dheweke urip ing wilayah kasebut lan saiki dadi kenangan gedhe kanggo seniman, ing saben sudut. Sampeyan bisa seneng ing omah lan Pusat Gaudí, sing minangka pusat interpretasi sing ana ing Plaza del Ayuntamiento. Ing kono, sampeyan bisa nemokake obyek pribadi para artis lan uga, ana ruangan kanthi reproduksi karyane.

Kita lunga karo Rute Cistercian!

Iki rute sing bisa sampeyan lakoni kanthi mlaku utawa numpak pit yen sampeyan luwih seneng. Ing rute iki sampeyan duwe telung mandheg wajib yaiku telung biara: Vallbona, Poblet lan Santes Creus. Wilayah sing luwih sampurna kanggo nemokake arsitektur sing khas, sing jelas, nanging uga ing gastronomi lan mesthi uga ing kerajinan. Mula, iku minangka salah sawijining pilihan liyane yen nalika ngunjungi Costa Dorada, uga ana ing itinerary.

Rute biara

Navigasi Delta Ebro

Kunjungi taman Delta del Ebro minangka poin dhasar liyane kanggo nimbang. Wiwit ing kana sampeyan bakal nemokake macem-macem jinis kewan. Nanging uga, sampeyan menehi pengalaman liyane sing nyenengake sing bisa sampeyan nikmati lan eling-eling sajrone urip sampeyan: Plancongan liwat Delta Ebro. Kepiye swarane apik banget? Sampeyan bisa ngakses tutuk salah sawijining kali sing paling penting, bisa ngrasakake alam lan pesisir. Sampeyan duwe rute udakara sajam, nganti meh sedina. Ing wilayah ngendi sampeyan bakal miwiti plancongan?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*