Musim panas 2016, temokake pantai paling sepi ing Portugal

Carrapateira

Musim panas bakal teka lan ora bisa mikir apa sing bakal kita lakoni, tujuane arep lunga, yen pengin gunung, segara utawa kutha minangka tujuan plancongan. Spanyol pancen cedhak karo Portugal, mula Pantai Portugis mesthi dadi godaan sing hebat.

Portugal duwe akeh pantai sing apik lan sawetara sing populer, nanging ora mung pantai kasebut. Yen sampeyan pengin uwal saka masarakat, rega larang regane lan akeh wong lan mung golek papan ing segara kanggo ngendhokke awak lan jiwa sampeyan, iki sawetara pantai paling tenang lan apik ing Portugal. Bukak lan temokake ing musim panas 2016 iki.

Pantai ing Portugal

Iku bener salah sawijining tujuan pesisir sing paling apik ing Portugal yaiku Algarve. Konsentrasi nomer pesisir paling akeh nanging isih ana papan Kutha pesisir sing ora dikunjungi banget, luwih adoh, kanthi regane umume kanggo kanthong krisis ekonomi kekal. Lan sing paling apik yaiku ora duwe akeh wong sing nongkrong, rame, ngganggu ketenangan musim panas sing pantes.

Carrapateira

Carrapateira 1

Tujuan iki ing sisih lor pantai liyane sing arep disaranake, Sagres. Dumunung ing pesisir kulon Algarve. LANIku pantai ing Atlantik sing kalebu ing kutha cilik Carrapateira, ing sisih bukit, mung sak kilomèter saka pesisir

Surf ing Carrapateira

Sanajan cilik, dheweke nampa pengunjung lan nawakake wisma cilik lan kamar pribadi sing duwe disewakake. Kutha iki sejatine duwe loro pantai, kanthi pasir sing apik lan apik lan kahanan surfing sing apik. Nyatane ing salah sawijining sekolah surfing sethitik bisa digunakake dadi akeh sing teka utamane kanggo latihan utawa sinau. Lan yen sampeyan seneng sejarah, sampeyan bisa terus mlaku menyang benteng lawas sing dibangun kanggo nglindhungi awak saka bajak laut ing abad kaping XNUMX.

Sagres

Sagres 1

Iki minangka salah sawijining tujuan sing paling misuwur ing antarane tujuan sing tenang sing saiki lagi ditinjau. Kutha iki minangka kotamadya Vila do Bispo sing jenenge asale Suci Kayane sadurunge agama Kristen beda-beda peradaban nyembah dewa saka kene. Wis ana ing sejarah paling cedhak, Sagres raket banget karo pelayaran maritim ing Portugal lan malah diserbu karo wong Inggris sing kondhang Francis Drake.

Sagres

Nanging saiki, kita kudu ora ngobrol babagan sejarahe, nanging babagan pasisir. Sampeyan bisa nemokake sejarah yen sampeyan arep ngunjungi kutha pesisir. Wis patang pantai luwih becik yen ora bisa mbentuk kutha sing ora siap banget sadurunge bisa ndeleng. Yaiku a tujuan sing apik kanggo kulawarga sing pengin plancongan nganggo dhuwit sithik, paselancar utawa backpacker. Pesisir yaiku Praia de Belixe, ing sangisore jurang lan kanthi pemandangan sing apik, Praia do Martinhal, yaiku sepuluh titik kanggo angin, lan Praia do Tonel tujuane kanggo berselancar. lan pungkasane Praia de Mareta dadi sing paling apik yen sampeyan ora pengin dadi turis sing aktif banget lan sampeyan kudu mandheg ing srengenge lan seneng-seneng adus.

Vila Nova de Milfontes

Vila Nova de Milfontes

Kutha iki minangka kutha sing didegake ing pungkasan abad kaping XNUMX lan pendhudhuk pertamane yaiku narapidana sing kudu ngalami sawetara serangan bajak laut nganti pambangunan benteng kasebut nggawe priksa serangan gropyokan. Ngaso ing pesisir Atlantik, ing pesisir kulon Alentejo, separo ing antarane Lisbon lan Algarve, lan dheweke duwe muara sing apik lan jembar sing ana ing Kali Mira.

Ing sakiwa tengene akeh pesisir lan sawetara, sing paling cedhak, minangka alternatif turis sing apik. Dheweke ora populer banget karo turis asing dadi luwih akeh warga lokal. Furnas, Aivados, Ribeira da Azanha, Praia da Franquia lan Malhao minangka sing paling apik. Pesisir cedhak muara Asale saka perairan sing luwih tenang lan luwih anget lan mulane padha dadi tujuan sing luwih dikenal. Pesisir apik banget amarga kalebu Taman Nasional Costa Vincentina de Aletejano, mula ora bisa ana resor gedhe. Iku apik!

Vila Nova

Alentejo minangka kutha sing sepi, banget ing basa Portugis ing musim panas, kanthi sawetara turis asing, lan Vila Nova de Milfontes dirancang kanggo wong-wong mau, dadi ora ana sing mateni rega sampeyan.  Musim turise dipérang dadi loroAna preinan musim panas Portugis (wiwit pungkasan Juli nganti pungkasan Agustus), preinan cekak nanging intensif ing ngendi akeh wong ing endi wae, lan musim rendheng nalika kerjaan para Protugueses.

Vila Nova 1

Ing njaba preinan ing Portugal Vila Nova de Milfontes minangka papan sing santai, kalem. Elinga bab pisanan sing nggawe reservasi sadurunge, ya. Cuaca paling apik diwiwiti ing pertengahan Mei lan pungkasan nganti wulan September. Musim semi adhem lan musim gugur asik, nanging yen sampeyan ora pengin tetep ing pantai lan njelajah wilayah kasebut, mula kalebu wektu sing apik: nitih sepeda, munggah gunung, mlaku jurang. Segara mesthi adhem, ya, kabeh iku Atlantik.

Apa sing disaranake sampeyan ndeleng ing Vila Nova de Milfontes? Ing Benteng Sao Clemente sing njaga lawang mlebu muara Mira de piratas, saiki malih dadi hotel, ing mercusuar ing jurang, ing muara muara sing padha, sampeyan bisa gabung karo plabuhan kanthi mlaku-mlaku ing pesisir sing nyenengake Greja Lady of Grace, abad kaping XNUMX sanajan pulih ing taun 1959 lan mesthine kabeh pesisir. Lan aja lali nyoba gastronomi lokal!

Tavira

Tavira 2

Sanajan dudu kutha gisik ing segara nanging ing pesisir kali, Kali Gilao, iki minangka papan sing spesial amarga sampeyan mung numpak feri mung 10 menit lan sampeyan ana ing papan sing apik Ilha de Tavira, papan sing tujuane duwe 14 kilometer gisik.

Tavira duwe sejarah kuna, wiwit jaman prunggu lan wong Fenisia, Romawi lan Moor wis kliwat. Kutha iki minangka kutha sing apik banget, kanthi hotel, bar, restoran lan kafe, jembatan lengkungan sing misuwur banget lan sawetara bangunan bersejarah. Opo mung 20 kilometer saka tapel wates karo Spanyol iku mupangate. Kanggo pantai, sampeyan kudu nyebrang menyang pulau, nanging feri asring banget.

Tavira 1

Sampeyan wis ngerti, yen sampeyan mikir Portugal babagan preinan musim panas iki, sampeyan bisa milih tujuan sing kurang dikenal, kurang populer, lan kurang larang.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*