Naga sing ngrangkul candhi Wat Samphran, ing Thailand

wat samphran

Kasedhiya kabeh ing kutha sing narik ati Bangkok lumrahe yen akeh papan kapentingan sing ora dingerteni dening akeh turis, utamane sing jarang katon ing pandhuan ibukutha Thailand, Kuil Wat Samphran.

Sanajan mangkono, ana lelungan sing cerdas banget sing ngerti cara nemokake lan mula bisa gumun karo karya arsitektur sing unik iki: menara 17 lantai sing luar biasa. naga raksasa kanthi cakar gedhe lan rahang elek.

awak-saka-buta-naga

Sayange negara konservasi candhi iki pancen luwih dikarepake. Sanajan mangkono, ing njero kita nemokake sawetara bandha sing luar biasa kayata patung Buddha prunggu raksasa. Umume papan candhi ditutup kanggo masarakat.

Naga sing ngrangkul facade kothong lan mulane ora ateges bobot tambahan kanggo bangunan kasebut. Pengunjung sing pengin bisa mlaku kanthi skala ing sawetara bagean. Yen sampeyan wani mlaku ing naga, sampeyan bakal ngerti: Kuil Wat Samphran dununge ing kutha Khlong Mai, sawetara kilometer sisih kulon Bangkok, sing bisa ditempuh nganggo transportasi umum.

Informasi luwih lengkap - Bangkok, tujuan musim salju

Gambar: tetep.com

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*