Pariwisata ing Afrika

Senja ing afrika

Sampeyan pengin pariwisata ing africa? Apa dheweke bawana diarani "bawana ireng" lan nampa udakara 49 yuta turis saben taun.

Yen sampeyan rencana kanggo mbukak sawetara kutha-kutha sing paling penting ing Afrika lan sampeyan pengin ngerti negara sing paling akeh dibukak ing bawana kanggo ngrancang perjalanan, aja nganti lali dhaptar negara iki amarga kanthi cara kasebut sampeyan bisa milih negara sing paling disenengi utawa sing pengin dikunjungi. 

Maroko, bukak sawetara kutha penting ing Afrika

Tembok ing Maroko ing salah sawijining kutha penting ing Afrika

Dina iki kita bakal ngerti tujuan sing paling akeh dikunjungi ing Afrika. Benua ireng nampa udakara 49 yuta turis saben taun. Negara pisanan ing peringkat kasebut yaiku Maroko, kanthi resepsi taunan 9.290.000 pengunjung. Maroko minangka negara sing dununge ing sisih lor bawana, lan nawakake tujuan pantai sing apik banget, dimandikan karo Laut Mediterania lan Samodra Atlantik. Kita uga bisa plancongan budaya ing sawetara kutha paling penting ing Afrika kayata Rabat, Casablanca utawa Marrakech. Plancongan plancongan uga bisa digawe liwat jip utawa safari unta ing ara-ara samun.

Afrika Kidul

Magrib ing Afrika Kidul

Afrika Selatan minangka negara nomer loro ing rangking kasebut, sing nampa udakara 8.070.000 yuta turis saben taun. Iki minangka negara sing lenggah ing pucuk kidul Afrika, ing endi wisata budaya bisa ditindakake ing kutha-kutha utamane (Pretoria, Bloemfontein, lan Cape Town), nanging umume turis teka ing kene kanggo tamasya lan safaris ing macem-macem taman nasional lan alam cadangan sing duwe negara.

Tunisia

Pemandangan segara ing Tunisia

Tunisia rangking nomer telu, kaya sing ditampa nganti 6,90 yuta turis setaun. Republik Tunisian lenggah ing sisih lor pesisir Mediterania ing bawana, dadi tujuan sing cocog kanggo olahraga banyu, pariwisata srengenge lan pantai. Kajaba iku, sampeyan bisa mbukak safaris liwat Gurun Sahara.

Aljazair

Lanskap Aljazair

Negara liya sing dununge ing peringkat iki yaiku Algeria, negara paling gedhe ing Afrika nampa 2 yuta kunjungan saka turis internasional saben taun. Industri pariwisata ing Aljazair terus berkembang lan akeh tawaran. Sampeyan bisa seneng musium ing ibukutha, bisa ngunjungi reruntuhan Romawi ing sisih lor negara ... minangka papan sing paling asring dikunjungi paling sepisan ing urip sampeyan.

Mozambique

Pantai ing Mozambik

Mozambik biasane kumpul udakara 2 yuta turis internasional. Iki minangka negara sing dununge ing sisih kidul wétan sing wewatesan karo Samudra Hindia, ing sisih wétan lan sing misahake Madagaskar kanthi saluran Mozambik. Kunjungan menyang Mozambik bakal nggawe sampeyan seneng banget amarga sampeyan bisa nindakake kegiyatan sing nyenengake, sampeyan bakal nemokake gastronomi sing luar biasa lan keramahan sing angel ditemokake ing papan liya. Opo maneh sampeyan bisa seneng pantai pasir putih sing luar biasa... kayane sampeyan wis tekan swarga

Zimbabue

Margasatwa ing Zimbabwe kanggo nikmati wisata ing Afrika

Zimbabwe nampani 2,24 yuta pengunjung saben taun. Bangsa iki dununge ing sisih kidul Afrika, lan kondhang amarga wisata ing Kali Zambezi, Falls Victoria, lan Kali Limpopo.

Aku mung nyritakake 5 negara sing paling akeh dikunjungi ing Afrika supaya sampeyan bisa ngrancang kunjungan menyang negara sing disenengi. Nanging mengko dakkandhani sawetara tujuan ing bawana iki sing uga apik banget. Tulisen kabeh!

Tanzania

Senja ing Tanzania

Tanzania minangka papan sing cocog yen sampeyan pengin ngerti warisan sing sugih karo arsitektur lan budaya. Uga duwe mujur nengen, pantai, taman lan cadangan alam sing luar biasa lan akeh situs kuna lan modern sing ora bisa dilalekake. Opo maneh gastronomi luar biasa karo panganan laut sing endah sing bakal nyoba.

Kenya

Jerapah ing Kenya

Kenya nawakake sing paling apik ing Afrika amarga duwe akeh fauna ing Taman Nasional sing kudu ditindakake para turis. Uga duwe pantai apik ing Diani, kanthi pemandangan luar biasa, pantai prawan, akeh budaya lan gastronomi sing bakal sampeyan kenal. Iki minangka negara ajaib sing kebak petualangan lan bakal mbantu sampeyan ngerti manawa istirahat lan petualangan ora kompatibel.

Mesir, bandhung wisata ing Afrika

Piramida Mesir

Mesir minangka papan sing luar biasa yen sampeyan niliki yen sampeyan mesthi bakal bali. Minangka tujuan sing misuwur banget ing Afrika amarga negara iki kebak sejarah lan budaya, kebak monumen sejarah kuno lan nyengsemake. Yen sampeyan pengin nggoleki kabeh sing diwenehake Mesir, mula sampeyan ora bakal lali ngunjungi tanah Mesir paranormal… Sampeyan bakal bisa ngrasakake prekara sing nyenengake lan ngrasakake gastronomi sing luar biasa.

Gambia

Pantai Gambia

Gambia minangka negara paling cilik lan salah sawijining tujuan sing paling luar biasa ing Afrika, yaiku negara sing uga dikenal minangka "pesisir sing mesem" lan misuwur kanthi gaya pesisir. Negara kasebut nduweni ciri budaya lan akeh atraksi kayata olahraga banyu. Negara cilik iki cocog kanggo plancongan sing sepi ing Afrika, lan nikmati apa wae kanggo sampeyan.

Nigeria

Tampilan udara ing Nigeria

Nigeria bisa uga ora katon minangka salah sawijining tujuan sing paling apik kanggo dikunjungi ing Afrika, nanging negara iki uga misuwur amarga akeh perkara sing nyenengake, kayata hiburan, kesempatan bisnis, seni utawa budaya. Nigeria minangka ibukutha ekonomi ing Afrika lan negara iki nawakake festival budaya lan atraksi sing ora boros. Dheweke duwe campuran macem-macem etnis ing antarane bangsane, sawijining prekara sing ndadekake masarakat luwih sugih.

Apa sing sampeyan pikirake babagan pandhuan kanggo negara lan tujuan supaya sampeyan bisa menyang Afrika dadi turis? Tanpa mangu-mangu, sampeyan duwe macem-macem kesempatan kanggo nikmati benua sing apik iki. Aku ora ngerti sapa wae sing wis mlaku ing sawetara tujuan wisata ing "bawana ireng" lan wis getun. Dheweke minangka negara sing sanajan bisa uga ana bentrokan antarane budaya, nanging sejatine pancen pantes dikunjungi kanthi pikiran terbuka lan seneng nikmati kabeh sing ditawakake.

Dadi, saiki sampeyan ngerti, yen sampeyan ngrencanakake plancongan kanggo nikmati wisata ing Afrika, pilih negara sing dituju kanthi apik utawa pilih sawetara, goleki hotel sing sampeyan bisa nginep kanthi nyaman lan aja lali nggawe rencana riko lan kegiatan sing bakal ditindakake bisa nggunakake wektu kanthi maksimal lan supaya sampeyan ora rumangsa ilang ing negara sing ora dingerteni. Sawise iki, sampeyan mung bakal seneng!

Sing endi saka kutha-kutha utama ing Afrika apa rencana arep dolan? Nyritakake babagan pengalaman sampeyan.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1.   Myriam soto ngandika

    Sing paling akeh dikunjungi ing Afrika yaiku Mesir, lan pengunjung sing padha mesthi bali kaping pirang-pirang, yen bisa. Aku ngerti wong sing wis ngunjungi paling ora telu utawa kaping papat. Ana kaping pitu. Ing kasusku sangang kali

  2.   gustavo jimenez-lopez ngandika

    Luwih becik yen aku tur ing Afrika eksotik lan ngunjungi negara sing menehi minat banget marang aku; iku Somaliland. minangka negara sing ora diakoni dening wong liya lan tetep urip ing papan sing tentrem lan sejahtera.

  3.   JULI TELLEZ ngandika

    Afrika nduwe negara paling miskin ing saindenging jagad, (Republik Demokratik Kongo: papan dununge pisanan; Burundi, Eritrea, Liberia, Niger, Afghanistan). … Pitakonanku yaiku: apa pilihan pariwisata ing negara-negara kasebut lan yen aku pengin nandur modhal ing salah sawijine, apa rekomendasi sing bakal ditindakake utawa ora, kepiye aku kudu njupuk budaya, ras, agama lan tatanan umum. Matur nuwun