Negara sing paling akeh dikunjungi ing Asia

Kutha Asia sing Dilarang

Ana sawijining jaman nalika Eropa modis banget, kanthi turis, amarga Perang Dingin mbagi-bagi lan kontras kasebut apik banget. Dina iki dakkira Asia ngalahake Eropa yen mikir tujuan sing adoh lan eksotis lan budaya sing beda banget.

Beda, lelungan, kaya sing disenengi. Napa nyoba rasa sing padha, ndeleng rai sing padha, ngrungokake basa sing wis dingerteni? Asia beda banget lan mula iku pancen apik banget. Nanging ana negara sing luwih populer tinimbang liyane babagan pariwisata lan ing ngisor iki negara-negara Asia sing paling akeh dibukak ing taun-taun pungkasan:

China

Alun-alun Tiananmen

Saiki, China ora mangu-mangu Iki minangka raksasa pariwisata Asia. Wis mbukak kanggo jagad ing babagan ekonomi lan transformasi sing jero narik kawigaten kita lan nggawe sawetara tujuan wisata luwih grapyak kanggo para plancong sing ora ngerti siji-sijine basa Tionghoa.

Kira-kira saben taun China nampa meh 58 yuta pengunjung manca negara, tanpa ngetung kutha Hong Kong lan Macao sing bareng-bareng nampa udakara 30 yuta saben taun. Sing mesthi wis akeh sing plancong menyang China daratan lan tujuan sing ora dingerteni tambah akeh.

Tembok gedhe saka china

Lawange ngarep biasane Beijing amarga wis dadi politik ing negara kasebut wis pirang-pirang atus taun kepungkur. Ing Kutha Larangan, ing Alun-alun Tiananmen, sing Makam Mao, Wong Hutong utawa lingkungan lawas sing ngreksa Beijing lawas, museum lan istana lan candhi liyane. Lan apa maneh sing gedhe-gedhe pasar ing endi blanja larang lan regane luar biasa.

Shanghai

Shanghai minangka kutha modern, sregep. Wis mesthi wis. Dalan Nanjing Minangka dalan kanggo mlaku-mlaku lan blanja, nanging tetanggan manca negara dheweke seneng banget kanggo mripat lan langit. Sawise wong Prancis lan Inggris urip ing kene, omah lan jejak budaya isih tetep ana. Nightlife uga apik, sanajan dudu kutha sing murah.

Hong Kong iku conto liyane kutha kosmopolitan. Jungle saka pencakar langit, eskalator ing endi wae, bar lan restoran mewah, pasar kanggo sampah jam haggling lan nitih prau kanggo nggumunake lampu bangunan saben wengi.

Ana plancongan ing pulau-pulau sing cedhak karo candhi-candhi lan desa-desa sing apik lan sakjam iki Las Vegas ing Wétan, Macao, tilas jajahan Portugis.

Prajurit Terracotta

Nanging China uga duwe Prajurit Terracotta ing Xian, kuil lan malang langit Tibet, mujur nengen saka Guilin lan pelayaran ing Kali Li lan Yangtze kanthi Telung Bendungan Gorges, umpamane. Ewu tujuan ing siji, yaiku China lan ngegungake papan nomer siji.

Malasia

Kuala Lumjpur

Nampa meh 25 yuta pengunjung setaun lan umume mlebu negara kanthi Kuala Lumpur, kutha Petronas, menara kembar. Ngluwihi kutha modern, kanthi pusat blanja, bar, kafe lan restoran mewah, nawakake luwih akeh.

Ing pulau-pulau Malaysia kita bisa santai, nyilem, snorkeling, pelayaran, mancing, lan berjemur ing papan sing paradis. Lan pantai ing Semenanjung Melayu, Langkawi utawa Tioman, ora dikatutake.

Tailandia

Pantai Thailand

Kanggo backpacker, Thailand apik banget amarga sanajan udhara bisa larang ing kana rezeki murah banget. Kapuloan lan pantai tropis Dheweke pancen hebat, kayane musim panas ing kene ora nate bubar, nanging ibukutha, Bangkok, dadi tujuan liyane sing apik.

Ing kasunyatan, Bangkok minangka kutha sing paling akeh dikunjungi ing saindenging jagad lan saben taun udakara 16 yuta pengunjung sing mlaku. Piye kabare Harga kecantikan lan murah padha karo sukses turis.

Singapore

Singapore

Yen sampeyan ndeleng peta, sampeyan bakal ngerti manawa Singapura ana ing wilayah Malaysia lan Indonesia, mula njupuk kauntungan lan menang pengunjung. Diitung yen saben taun luwih saka 10 yuta wong ngunjungi.

Akeh sing lunga menyang omahe kasinoAna rong kasino gedhe sing misuwur ing saindenging jagad: Resorts World Sentosa, karo hotel, lan Marina Bay Sands. Fiksi modern lan meh sains Taman ing Teluk Dheweke minangka magnet turis liyane sing ora bisa ditolak.

Korea Selatan

mung

Negara cilik iki, ditandhani karo divisi sing isih tetep, wis dilebokake ing mata pariwisata wiwit sukses ing Produksi bioskop lan televisi Korea. Ing k-drama Kaping pisanan dheweke dadi populer banget ing Asia lan saiki dikonsumsi ing Eropa lan Amerika.

Mangkene, Seoul, ibukutha, sing dadi setting paling khas kanggo kabeh produksi audiovisual iki, minangka tujuan Korea sing paling akeh dibukak. Kutha iki minangka kutha modern lan apik sing bisa ngunggahake jumlah pengunjung ing negara kasebut nganti meh 10 yuta wong saben taun.

Pulo Jeju

Mesthine, Korea Selatan minangka negara sing apik banget, nanging isih deso banget, kajaba Seoul lan kutha sing paling adoh Busan ora ana pusat kutha gedhe liyane sing bisa dideleng. Ing Pulo Jeju disaranake madhep Seoul lan yen sampeyan seneng alam, pemandangan danau, teluk, lan pantai Korea iku tujuan sing apik.

Indonesia

Indonesia

Indonesia minangka klompok pulau, dipanggoni lan ora dipanggoni, cacah ewu. Iki nampa 7 yuta yuta pengunjung saben taun lan umume mlaku-mlaku Bali, sawijining pulau sing apik kanthi pantai pasir putih, resor mewah, akomodasi murah lan kuil Hindu.

Followers Jakarta lan irama ibune, Kalimantan karo alas lan fauna lan, Kepulauan Gilli minangka tujuan nyilem lan snorkeling. Dheweke dadi favorit.

India

Mumbai ing India

Budaya lan sejarah grosir, yaiku India. Telung kutha sing paling akeh dibukak ing India yaiku Mumbai, Delhi lan Kolkata (Kalkuta, Bombai lan Delhi). Ora ana sing pengin ketinggalan Taj Mahal, ing Angra, religiusitas saka Varanasi, Gangga lan Pantai Goas utawa Kerala.

Kayane ora tujuan sing paling apik kanggo para plancong, kanca-kanca wis ngalami pengalaman sing ora apik, nanging akeh sing dadi perjalanan sing daklakoni.

Jepang

Tokyo

Iki minangka tujuan sing paling disenengi ing Asia nanging ora dadi tujuan sing paling populer saka sudut pandang pariwisata. Tokyo iku kutha sing apik banget lan alam pegunungan ing negara kasebut ndhelikake mujur nengen sing ora bisa dilalekake.

Candi kuno, istana abad pertengahan, dongeng samurai, bir lokal sing apik, geishas, ​​Gunung Fuji lan taman nasional, mata air panas, kemurahane umume, level teknologi, kanggo aku kabeh apik banget.

Mungkin dudu tujuan favorit amarga adoh, sampeyan mung bisa tekan kana kanthi pesawat lan sampeyan ora bisa milih liyane, nanging mung fokus ing negara kasebut amarga sawetara tujuan liyane ing perjalanan sing padha.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*