Temokake kutha sing paling apik ing Asturias

Cangas de Onís

Asturias duwe garis pantai sing akeh kilometres, apik banget ing ngarep segara lan pedalaman, nanging yen ana sing narik kawigatene kita, mula amarga ketenangan sing bisa ditemokake ing wilayah kasebut kutha-kutha cilik sing nengsemake sing ana ing geografi sampeyan. Umume wong-wong mau, sing paling populer, ana ing pesisir, sanajan ana sawetara pedalaman sing ora bisa dilalekake.

ing kutha-kutha sing paling apik ing Asturias Sampeyan bisa ngunjungi plancongan sithik, amarga mung sithik nanging daya tarik, mula kita bakal ndhaptar sawetara sing paling populer. Gawe dhaptar lan siyap njelajah saben sudhut geografi Asturian sing apik iki.

Llanes

Llanes ing Asturias

Ing Llanes, ana sawetara papan sing pantes dikunjungi kanthi santai. Kang tembok abad pertengahan utawa Plaza de Santa Ana ing tengah, mercusuar Llanes sing apik madhep tebing utawa pantai Torimbia sing misuwur. Iki minangka sawetara pesona, nanging sampeyan uga kudu ndeleng Bufones de Pría, sawijining fenomena alam sing cedhak karo kutha kasebut.

Ribadesella

Ribadesella ing Asturias

Ana ing desa iki Keturunan Sella sing misuwur mudhun kali ing kano ing wulan Agustus. Nanging ngluwihi perayaan, iki minangka kutha pesisir sing apik kanthi pelabuhan, tebing lan pemandangan gunung sing cedhak. Uga duwe pantai, saengga bisa dadi papan sing apik nalika musim panas. Ing cedhak kono yaiku Cueva del Tito Bustillo, papan sing diwakili seni Palaeolithic Eropa, kanthi klompok guwa sing dipanggoni manungsa prasejarah.

Cangas de Onís

Cangas de Onís

Yen ana prekara sing makili Cangas de Onís minangka jembatan Romawi sing apik, salib ing tengah minangka reproduksi Salib Kemenangan lan minangka jembatan lengkungan enem sing bisa dadi rekonstruksi jembatan Romawi asli. Bab-bab liyane sing bisa dibukak ing kutha iki yaiku patung Don Pelayo utawa gereja paroki Cangas de Onís. Ing sacedhake Picos de Europa sing ora jelas lan Cagar Alam Covadonga.

Cudillero

Cudillero ing Asturias

Cudillero minangka salah sawijining liyane kutha-kutha ing pesisir Asturias sing pungkasan nelukake sapa sing ngunjungi. Kanthi omah-omahé, sawetara sing dihias kanthi warna sing padhang, menehi udara saka Cinque Terre ing Italia. Sudut kaendahan sing apik banget supaya sampeyan bisa nikmati Plaza de la Marina kanthi bar lan teras, macem-macem sudut pandang ing wilayah sing luwih dhuwur kanggo nduwe perspektif kutha utawa dalan-dalan cilik sing kebak lereng lan tangga. Malah ana rute liwat sudut pandang ing wilayah kasebut kanggo ndeleng paling apik.

Luarca

Luarca ing Asturias

Luarca yaiku desa putih pasisir ijo, utawa luwih asring diarani. Ing omah kasebut, sampeyan ora bakal kejiret omah-omah wong Indian, sing bali saka Amerika kanthi kekayaan, utawa kuburan, ora mung amarga papan sing apik banget, nanging amarga pemandangan segara sing luar biasa. Sing cedhak yaiku mercusuar Luarca lan sampeyan kudu mlaku liwat area pelabuhan lan dermaga. Ing sacedhake uga ana pantai sing bisa ngrasakake nalika musim panas.

Wong telu

Balast ing Asturias

Kayane kaya Lastres kaya taun-taun kepungkur sampeyan nonton seri 'Doctor Mateo', amarga ana ing kutha sing apik iki direkam. Sampeyan kudu pindhah menyang wilayah Kapel San Roque, ing endi ana sudut pandang kanthi pemandangan segara lan kutha sing apik. Kaya ing kutha-kutha cilik kasebut, sampeyan kudu kesasar ing lurung-lurung kanggo ngrasakake kabeh sudhut. Ing pusat kasebut ana kantor turis sing bisa nuntun kita lan sampeyan ora bakal kliwat sirkuit Doctor Mateo yen sampeyan seneng seri kasebut lan pengin ndeleng papan sing direkam.

Cacah

Mangkuk ing Asturias

Sampeyan bisa uga ora cocog kanggo sampeyan, nanging port cilik ing muara Villaviciosa iki minangka papan pertama sing bisa dikunjungi Carlos V nalika tekan semenanjung. Iku tetep a kutha cilik karo omah nelayan lawas lan papan sing nyenengake kaya omah kerang kasebut. Ing ngarep villa, pantai apik banget sing digunakake nalika musim panas.

Castropol

Kutha Castropol

Castropol jejere Cagar alam muara Eo. Kutha iki dununge apik banget lan ing kutha kasebut sampeyan bisa ngunjungi bale kutha, digawe ing reruntuhan kastil lawas, Taman Vicente Loriente utawa Greja Santiago.

Taramundi

Taramundi ing Asturias

Kutha Taramundi kanthi bangga bisa ujar manawa iku minangka salah sawijining papan sing pertama konsep pariwisata pedesaan sing misuwur saiki muncul. Pesona leluhure ora bisa diselehake, nanging uga ing kutha cilik iki, sampeyan bisa nikmati rute sing apik liwat wilayah alas sing ijo, bisa mlaku-mlaku uga nganggo sepeda. Ing sekitar sampeyan uga bisa nemokake macem-macem musium sing khusus digawe kanggo kerajinan lan sejarah papan kasebut.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*